Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wieczna_Kochanka

Korepetycje z podrywu dla ciapków

Polecane posty

@gość trochę racji ma, ale wbrew pozorom mnie dość sporo facetów w autobusie/na przystanku zagaduje, a jednak nie każdy dostaje szansę. Z prostej przyczyny: kobiety często z grzeczności (!!!) rozmawiają. Dlatego czasami numeru nie dostaniecie albo kontakt po randce się urwie.

Gość gość
wieczna 23:28 napisano prawikowi podłemu 'w du/pie mam czy jesteś konowałem, koniobijcą, kontrolerem biletów czy koniem' dosadniej bo to podelec!

Gość gość
@gość, Słoneczko... podstawowy błąd: to, co masz w portfelu nie świadczy o tobie, chyba, że jarają cię materialistki, które szukają sponsora. Zainwestuj w dobre ciuchy, dobre buty, ładny zapach (żadne Bossy, oklepane - przed facetem, który pachnie np Mechant Loup albo Platinum Egoiste kolana mi się uginają i nie wybieraj się do klubów, a miejsc z większą klasą. Może na jakimś koncercie albo na wystawie poznasz fajną babkę? In chemical glow we'll let our bodies meet Ok dziekuje za porade. Doceniam poswiecony czas. Pozdrawiam:)

Gość gość
@Wieczna "1. Jakbyś mnie do siebie po 1 randce zaprosił, to bym pomyślała: "Oho,******cz, omijać szerokim łukiem, s*******am." 2. Propozycją podwiezienia pogorszyłeś sprawę. 3. Też bym nie dała znaku życia." mówisz?.... hmm... zaproszenie moze byc po prostu kurtuazyjne. po prostu facet chce poprzebywac dłuzej w twoim towarzystwie, albo po prostu pokazac jak zyje/gdzie zyje. nie musi zaraz byc r/u/c/h/a/c/z. to samo z odwiezieniem w okolice domu... co w tym niby złego? no i widzisz, te same sprawy, a kompletnie inaczej rozpracowywane przez dwa rozne rodzaje mozgów. i potem zdziwienie ze samce nic nie wiedzą, bo co by nie zrobili to zle. i na czym tu sie uczyc? na błedach, ale co w tym niby bylo błedem? i wez sie dogadywuj. :D

Gość gość
licytujem prawika!

@gość - nikt nie mówił, że babkę łatwo zdobyć i że wszystko jest logiczne ;) "to samo z odwiezieniem w okolice domu... co w tym niby złego? no i widzisz, te same sprawy, a kompletnie inaczej rozpracowywane przez dwa rozne rodzaje mozgów. i potem zdziwienie ze samce nic nie wiedzą, bo co by nie zrobili to zle. i na czym tu sie uczyc? na błedach, ale co w tym niby bylo błedem? i wez sie dogadywuj." Owszem, to miłe, ale on się zabrał do tego "od d**y strony", że się tak wyrażę. Jak facet chce przebywać w moim towarzystwie, to gdy są upały, preferuję wybrać się do cukierni na lody albo napić się czegoś dla ochłody po /właściwej randce/. Niezbyt chętnie u niego w domu, bo nie wiadomo, czy nie jest stuknięty i czy nie liczy na numerek. Gdyby zaproponował najpierw, że ją odstawi, to może wyszłoby inaczej. A może panna woli, by póki co nie wiedział, gdzie ona mieszka? Ja raz już miałam typa, który darł mi się pod oknem, że się zabije i jazdy niezłe były, także niektóre dziewczyny pewnie też są ostrożne :)

Gość gość
Pani wieczna kochanka jest staromodna

Gość gość
tak. ja cały czas licytuję dałem pińset teraz :D

Gość gość
Oj ty :P ciekawe :D

Gość gość
Nie :P mam takich widokow pod dostatkiem :D

Gość gość
"Jak facet chce przebywać w moim towarzystwie, to gdy są upały, preferuję wybrać się do cukierni na lody albo napić się czegoś dla ochłody po /właściwej randce/" wtedy - teoretycznie - by wychodzilo, ze w zasadzie powinien zapytac co chcesz robic albo gdzie chcesz isc. z ducha przeciez nie bedzie wiedzial, ze chcesz isc np do cukierni, albo mniejsza zreszta gdzie... chodzi o to, ze wg zasad ktore sie nam wmawia, to ON ma zawsze proponowac gdzie pojdziecie, a przeciez nie czyta w twoich myslach. natomiast z chwila zapytania "gdzie teraz pojdziemy" oddaje kobiecie inicjatywe - czyli wychodzi na słabeusza, albo, gorzej, takiego co to 'nie umie czytac w myslach i traci zimna krew" :D jakby nie zrobil, zawsze zle. :D na szczescie temat mnie juz nie dotyczy, ale pamietam takie jazdy. ;)

Gość gość
ja np. nie chcę nic oglądać. chcę tylko mego prawika, a tyś mię przelicytowała!!!

@gość - zapytać nigdy nie zaszkodzi. Np. "Mam ochotę napić się czegoś zimnego, chcesz iść ze mną czy już cię zanudziłem na śmierć?" :) z przymrużeniem oka! :D no cóż, nie jest łatwo, nie jest.

Gość gość
Jasne, ze chce ale i tak nie pokazesz :D

Gość gość
Wyobrazam sobie piekne kobiece uda w ponczoszkach...

Gość gość
cynic to tom hagen info potwierdzone

Gość gość
:D:D mozemy sie na kamerkach internetowych umowic :D

Gość gość
Tom hagen jakis przystojny nie jest, ale niezly z niego gosc. Moja ulubiona postac z ojca. Szkoda ze w 3 czesci go nie bylo

Nie wchodzę w takie miejsca, @cynicfm :D z prostej przyczyny: nie chcę by jakieś dziwaki mnie oglądały :P za to mogę założyć skype i pogadać, ale to jutro raczej, bo oświetlenie mam fatalne :D

Gość gość
No chodzilo o kamerke przez skype :D