Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wieczna_Kochanka

Korepetycje z podrywu dla ciapków

Polecane posty

Gość gość
spierdzialam sie

Gość gość
Odpisalem

Gość gość
Ale przynudzacie

Gość kinley
No i huj, zes parowo przeszkadzal i teraz sie nie dowiemy co maja w glowach yyy znaczy co by bylo dalej. tepa strzala ;) pierdz se przez rurke prosto w pusty leb.

Gość gość
korepetycje od 100 kg lochy ? :D

Gość gość
a jak nie szukam randki tylko chce przelecieć ?

Gość gość
to przeleć :P

Gość gość
wtedy mowisz lasce co bys z nia zrobil :D:D

Gość gość
A ch.uj z tymi korepetycjami, o doope je rozbic - zakladasz temat, wymoczki chca sie czegos dowiedziec a ta polslowkami odpisuje i linki od jutiuba wrzuca nosz wsciec sie idzie! Czlowiek wchodzi na ten watek, liczy na cos ciekawego a tu jakies meczybuly belkocza jak niedorobione i miekkim c***jem robione no! Wiecej dynamiki, energii, slow co to krew rozgrzeja a nie jakies pitu pitu!

Gość gość
Ja Wam moge dac korepetycje z podrywu jak chcecie :D dobrze mi idzie, choc nie planuje tego :P

Jak chcesz przelecieć, to szukaj kobiet, które są na to nastawione. W dzisiejszych czasach paradoksalnie łatwiej zaliczyć niż wejść w stały związek. Choćby na jakiejś imprezie.

Gość gość
A jak sie ma "jakies wymagania" to nawet do pogadania trudno znalezc. Mimo teoretycznie wiekszych szans na randke w sobotnia noc :P Pieprzone wymogi :D

To gdzie wy szukacie? :D Mi jakoś osób do pogadania nie brakuje :D Wiadomo, nikt nie będzie pierniczył trzy po trzy o pilniku do paznokci i jeśli na taką traficie, to lepiej uciekajcie :D

Gość gość
W pracy, w tramwaju, na imprezie, na forum tematycznym (nie babskim :D). Masz jakies lepsze miejsca do szukania? Jedyna naprawde ciekawa i fascynujaca osoba jaka poznalem od marca byla plci meskiej :P

Gość gość
Jesli chodzi o gadanie, to ja sie z kazdym moge dogadac. Ale chodzi o cos takiego, aby byc zauroczonym rozmowa... zeby dowiedziec sie czegos nowego, pozartowac (na poziomie!), podyskutowac, poprzerzucac sie argumentami. Ze zwykla rozmowa nie ma problemow. Moge sasiadce "dzien dobry" powiedziec.

@gość - dobrze mówisz. Natomiast masz rację, że rozmówców na poziomie ciężko znaleźć. U mnie jest to samo: mogę gadać o wszystkim. Sęk w tym, że większość ludzi nie zna podstawowych zasad konwersacji, albo przynudza. Dzisiaj już nikt nie rozmawia o sztuce, teatrze... Czasem można ewentualnie o jakiejś kinowej nowości pogadać, ale to tyle ;(

Gość gość
Wole gadac o ksiazkach. Albo o zainteresowaniach. Ale na dobra sprawe, jak kto jest ciekawym rozmowca, zainteresuje mnie nawet rzeczami, ktore mnie ni ziebia, ni parza. Problemem jest to, ze bym mial chec kogos poderwac, albo byc poderwany, musze byc urzeczony nie tylko wizualnie. :P Taki juz ze mnie nietypowy facet.

@gość - to świadczy dobrze o Tobie. Też lubię książki, ale czytam takie, że mało kto wie o co chodzi :) zwłaszcza w dobie 50 twarzy greya...

Gość gość
Dodam tez, ze agresywne pokazy wlasnej seksualnosci raczej mnie zniechecaja niz zachecaja.

Gość gość
Probowalem przeczytac, ale nie dalem rady. Nie wiem, czym ludzie sie zachwycaja, takie tematy to zadna nowosc (vide Anne Rice Przebudzenie Spiacej Krolewny). W 120 dniach Sodomy przynajmniej bylo troche filozofii, ale podobaly mi sie, jak bylem nastolatkiem. Teraz juz tez nie wyrabiam :D Ja preferuje fantasy. Czytam rozne rzeczy, w tym psychologiczne, ale dla przyjemnosci fantasy.

Anne Rice znam aż za dobrze. I o ile Kroniki wampirów ujdą, to "Pokuta" jest jedną wielką porażką. Myślałam, że tak ciapowatego bohatera udało się stworzyć jedynie Meyer, a tu niespodzianka.

Gość gość
Mi najbardziej podobal sie "Krzyk w niebiosa", wampiry - dluzyzny

Gość gość
A najbardziej ciapowaty bohater to Skrytobojca Robin Hobb. Ale ksiazka swietna. Gosciu tak ciapowaty i wkur..., ze az prawdziwy. Polecam. Tez przydlugie opisy, ale nie moge im niczego zarzucic

Gość gość
John Everson?

Gość gość
Pełen mrocznej erotyki i krwawej grozy horror zdobywcy Bram Stoker Award. Ariana a zabójczyni w winylowym stroju, przywodząca na myśl czarnego kota, zwabia mężczyzn do pokojów hotelowych, gdzie morduje swoje ofiary i tnie ich ciała na kawałki. Tyle przynajmniej wie prasa. Kolejne zwłoki znajdowane są w każdy niedzielny poranek. Ariana poprzez te rytualne zbrodnie, pragnie uzyskać moc, która pozwoli jej władać demonami. Reporter Joe Kieran szukając śladów tajemniczej morderczyni, spotyka nastoletnią autostopowiczkę, Alex. Dziewczyna wybiera się w Góry Skaliste. Joe szybko odkrywa, że Alex nie jest zwyczajną uciekinierką, lecz potrafi rozmawiać z duchami. Ten jej talent bardzo im się przyda..