Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabela123456789

czy mam szansę??

Polecane posty

Gość izabela123456789

Jestem w totalnej rozsypce, chyba będę musiała odejść od męża.....jak myślicie, czy mam szansę na nowy związek? mam dwójkę dzieci, jestem -tak myślę :)- dość atrakcyjna, ale mam już prawie 38 lat,pracuje zawodowo,więc czasu tez nie mam na pęczki...;) no i nie mieszkam w bardzo dużym mieście... Nie wiem, czy dam radę poukładać sobie jeszcze raz życie na nowo,żeby być szczęśliwą, a nie tylko poświęcać się pracy i dzieciom....

Gość izabela123456789
jak się za to zabrać? gdzie można znaleźć odpowiedzialnych i samotnych(romans z żonatym mnie nie interesuje) mężczyzn? ktoś ma jakieś doświadczenie w "tej dziedzinie" ? ;)

Gość gość
Na partnera szanse jak najbardziej, na drugiego męża raczej nie, bo masz dzieci. Chyba że trafiłby Ci się milioner.

Gość izabela123456789
aha..a co ma do rzeczy kasa? nie chodzi mi przecież o ślub kościelny, wiadomo,że to wykluczone....

Gość gość
Jak to co ma do rzeczy kasa? Myślisz że facetowi będzie łatwo wziąć na siebie ciężar utrzymywania dwoje dzieci?

Gość gość
a nie lepiej pozostać w małżeństwie i mieć kochanka?

Gość izabela123456789
no nie, ale ja przecież radzę sobie, mam prace (i mam nadzieję,że tak zostania:)), nie opływam w luksusy, ale wystarcza mi na życie i utrzymanie dzieciaków. Więc o to nie musiałby sie troszczyc, w sensie,że ja sobie sama nie daje rady....bo daje! A po co mi kochanek? nie chce zyc w zakłamaniu, wystarczy,że mąż mnie oszukiwał:(