Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angielka 187

Nikoend Dynamic najlepsze tabletki na rzucenie palenia

Polecane posty

Gość goscaga102
Mi mama przysłała tabsy z Australii. Faktycznie było ciężko ale pozbyłam się nałogu po 4 latach :) Oczyściłam się i już nie truje ani siebie ani osób z otoczenia. Naprawdę warto! Fajnie, że dotarły do Polski bo to duże ułatwienie.

Gość gość
Spamerzy, jak już tłuczecie tyle postów, to podajcie skład i producenta. Dziwne, że nie ma podstawowych informacji na stronie, którą podajecie. Tzn tak naprawdę mnie nie dziwi, bo widać na pierwszy rzut oka, że to produkt nastawiony na naiwnych. Takie rzeczy, to możliwe tylko w państwie, którego nie ma. Chuj, dupa...

Gość gość
na mnie Nikoend działa, nie palę od 4 dni, zobaczymy jak bedzie dalej, ale czuję że jestem na dobrej drodze. zamaiwiałam z tej trony http://leknapalenie.pl/, ale mama mojej kolezanki zamawiala przez infolinie i dostala taka plukanke duza gratis wiec chyba bardziej sie oplaca zamowic przez infolinie

Gość piesekleszek
zamówiłem! dam znać za tydzień czy działa

Gość zbyszekszalony
mialem szczescie, ze zamowilem te tabletki! po 14 dnoach codzienneg zażywania mogę powiedzieć, że naprawdę działa jak tylko mam ochotę na papierosa to biorę jedną tabletkę i problem znika! mam nadzieję, że za jakiś czas będę mógł bez pomocy tabletek nie palic :)

Gość gość
biore 4 dzien, latwo nie jest, ale wytrzymuje, jak mam ochote zapalic to biore tabletke i daje rade. musze rzucic bo mi dziewczyna postawila ultimatum

Gość gość
UWAGA!! Niech każda osoba która czuje się oszukana przez Piotra Kaszubskiego sprzedającego NIKOEND i jego firmy takie jak ESTINITY, BIOCARE, MPM Entertainment LLC, MPM LTD, WHITETIME Proffesional Distribution LLC ( WPD LLC ), HAMILTON Group Limited ( HG Limited ), Beauty Invest i szereg innych niech skontaktuje się z Prokuraturą Rejonową Warszawa Mokotów, która prowadzi wielowątkową sprawę przeciwko Piotrkowi Kaszubskiemu. Zgłaszajcie się bezpośrednio do Prokuratora prowadzącego Pani Agaty Kucharskiej, tel 222171222 e-mail: prokuratura.mokotow@warszawa.po.gov.pl Niech zgłaszają się zarówno pracownicy jak i oszukani klienci, wspólnicy, inwestorzy. Pracownicy niech zgłaszają te firmę do US i ZUS oraz do Inspekcji pracy. Oszukani klienci niech wysyłają dodatkowo zawiadomienia do Sanepidu i UOKiK.Nagrywajcie swoje rozmowy telefoniczne z konsultantami. Tego typu nagrania stanowią dowód w sprawie i nie musicie informować konsultanta, że go nagrywacie. Produkty sprzedawane przez Piotra Kaszubskiego to: Liposuction, whitetime, vitalash, VITA SLIM, beverly smile, thermasin, liverine detox, hialuro-ultra, błonnik beta, varico vain, LIPOCARE, ProKardin, Hair ultra, NeoRest, NikoEnd, Bionea, młody jęczmień, Błonnik Pro, Phosphatix, Delipox, UreaCare i szereg innych