Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowaznajoma

Nowa koleżanka jest lesbijką

Polecane posty

Gość nowaznajoma

Witajcie, Mam pewien dziwny problem. Nie chciałabym wyjśc na osobę nietolerancyjną, ale inaczej nie moge tego opisać. Mam 35 lat, niedawno na jednym z forów tematycznych, które mnie interesują poznałam kobietę mieszkająca niedaleko mnie. W sumie sama do mnie napisała, ucieszyłam się, ze mam w pobliżu kogoś, kto podziela moje zainteresowania. Pisałysmy trochę z sobą, każdego dnia domagała się kontaktu, ale wcześniej opowiadała, że jest samotna, nie ma nikogo, więc zawsze odpisywałam, by poczuła się lepiej, by wiedziała, że może na mnie liczyć. Rozmawiałysmy jakiś czas, pod koniec rozmów zawsze przesyłała mi wirtualne buziaki, co mnie także nie zdziwiło, poniewaz z innymi znajomymi także sobie takie posyłam. Pewnego dnia napisała, ze musi mi cos wyznać. Wyznała, ze jest lesbijką i napisała, że teraz pewnie ucieknę, odrzucę tę znajomośc , potraktuję ją jak trędowatą. Oczywiście zaraz odpisałam, że nic z tych rzeczy, bo nie oceniam ludzi po orientacji. Napisała, żebym się nie bała, że ona podrywac mnie nie będzie. Oczywiście słowa nie dotrzymała! Ja jestem od jakiegoś czasu sama, ale interesują mnie wyłącznie męzczyźni. Ona często podczas naszych rozmów zbacza na temat seksu i pisze wprost, że ma ochotę na seks ze mną lub pyta, czy bym jej chociaz przytulić nie chciała. Kategorycznie mówię "NIE!" wtedy ona znów zaczyna swoje: "że pewnie brzydze się, by mnie dotykało takie coś jak ona" itp. Po czym po tych swoich frustracjach przeprasza mocno, pisze, że jej głupio, że nie chciała, żebym nie zrywała kontaktu, bo ona nikogo prócz mnie nie ma, a ma już 40 lat i błaga o przebaczenioe, ale wciąż robi to samo- już któryś raz z kolei schodzi z normalnej rozmowy na rozmowę o swoich pragnieniach seksualnych ze mną, po czym przeprasza, mówi, ze jej głupio itp. Obawiam się, że będe musiała zerwać tę znajomość, bo odkad zaczęła się tak zachowywać denerwuje mnie po prostu. Żal mi jej, bo jest osobą niepełnosprawną fizycznie, ledwo się porusza, jest samotna, nie ma przyjaciół i nikogo innego, pisze, że cierpi na depresje itp. Ale nie wiem, co zrobić, by nasza relacja była normalna- kumpelska, a nie żeby ona snuła jakies fascynacje na mój temat i składała propozycję, ze moze jednak chciałabym z kobietą spróbować i zrażała mnie do męzczyzn. To z mojej strony w grę nie wchodzi! Nie chcę się póki co od niej odcinać z racji tego, że jest samotna, niepełnosprawna i po prostu polubiłam ją, ale nie chcę, by narzucała mi swoją orientację, po czym fochami rzucała. Rozmawiałam z nią, była skruszona, mówiła, ze nie bedzie, ale robi to samo. Jak to rozegrać, by nie skrzywdzić tej osoby?

Gość gośćfacet
nowaznajoma, kiedy się spotkamy? oczywiście stosunek:)

Gość gość
lubisz seks dopipkowy kotku?:)

Gość gość
doradzę ci tak badz z nią w koleżenstwie ale jednocześnie daj je odczuć że nie jej orientacji a obecnie szukasz fajnego faceta jak chcesz poddam Tobie muj nr gg 7179864 to moze nie bedziemy samotni odpisz

Gość nowaznajoma
10:49, na pewno nie dam ci na pierwszym spotkaniu napaleńcu

Gość gość
widac wasza kulture facececi sam jestem facetem ale wasza kultura jes zerowa a moze tak w pysk byscie chciekli od autorki tu tez sa nie pełnosprawni nie normalni

Gość gość
Nie wiem, co Ci rzec, to ona sama powinna po Twojej odmowie juz przestac. Ja mam troche podobna sytuacje, tylko jestem facetem. Poznalem kolesia, swietnie sie gadalo, az zaczal rzucac dwuznaczne zarty. Z poczatku nie wiedzialem, przez przypadek czy celowo, ale zapytalem i okazalo sie, ze celowo. Kazalem mu przestac, posluchal. Tylko widzisz problem polega na tym, ze ja jako nastolatek okreslilem sie jako bi, potem mialem zwiazki z kobietami a teraz nie wiem, co robic. Nie odpycha mnie to, jak Ciebie, wiadomo dlaczego, ale chyba nie jestem gotowy na taka relacje. Poza tym on naprawde nie przekracza juz granic jesli ja go nie sprowokuje.

Gość nowaznajoma
10:52, współczuję Ci że jesteś niepełnosprawny bo niepełnosprawność w przypadku faceta oznacza brak wzwodu

Gość gość
A Twoja kolezanka jest chyba osoba toksyczna, skoro Cie zraza do mezczyzn i probuje zmanipulowac opisujac swoja trudna sytuacje.

Gość gość
gośćz godz10 49 i 10 52 nauczcie się normalnie odpisywać

Gość gość
autorko zle mnie zrozumiałas ja nie jestem niepełnosprawny tylko ci odpowiadający sa nienormalni i niepełnosprawni bo odrazu a moze cipke itp zero kultury

Gość gość
Takie mamy spoleczenstwo. Wszyscy skupiaja sie na seksie zamiast budowac trwale relacje.

Gość nowaznajoma
10:58, nie znam cie więc nie dam ci bez gumki

Gość gość
Daj jej jasno do zrozumienia. Albo jestescie przyjaciolkami albo pa. A najlepiej wez jakiegos pitoliza niech jej minete zrobi moze wroci na zdrowy tor.Co do twej samotnosci ,czy po pierwszej randce czy po drugiej warto by cie utrzymywac w zgodzie z natura. Tak ze jestem chetny na ciupcianko z tobą.warunek ze wagom mi dziury w wersalce niewygnieciesz:-)

Gość gość
Normalnie mi wstyd za facetow :o

Gość nowaznajoma
Ten wpis powyżej to jest czyjś głupi podszyw, ja nie pisałam, że jesteś niepełnosprawny.

Gość nowaznajoma
Oczywiście, na idiotyczne wypowiedzi nie zwracam uwagi. Dziękuję za normalne rady :-)

Gość nowaznajoma
Jestem dziewicą.

Gość gość
nowaznajoma u góry podałem nr gg do mnie jak chcesz to odezwij się do mnie

Gość gość
Jak chcesz troche domoroslej psychologii, to kolezanka pewnie sie zauroczyla, bo jest osoba samotna i dawno nikt na nia nie zwracal uwagi, a ze jest troche niedojrzala emocjonalnie, nie umie sobie poradzic z emocjami. Ale Ty tego za nia nie zrobisz. Byc moze faktycznie sytuacja bedzie nie do zniesienia i dojrzeje do zerwania kontaktu. Ale nic sobie nie wyrzucaj. Natretne propozycje to w koncu molestowanie.

Gość gość
Podobno seksualnosc u kobiet jest plynna, tzn. kobiety maja wieksze tendencje do zakochiwania sie w czlowieku, bez wzgledu na plec. Wazne sa zgodnosci, wzajemne zrozumienie. Moze ona na to liczy.

Gość nowaznajoma
11:07, nie odezwę się do ciebie bo znam wielu facetów bardziej wartościowych od ciebie

Gość gość
Dziewica? Mniam :-) wezme waz obie,ta lezba pewnie tez dziewica i niewie co dobre:-)

Gość gość
to nie autorka tylko pdszyw

Gość gość
11 11 to nie autorka tylko podszyw

Gość gość
Zapewniam Cie, ze ten koles tez bzdury pieprzy tylko z nudow. Lesba nie znaczy dziewica.

Gość nowaznajoma
Raz mi pokazała pipe.

Gość gość
decyzja nalezy do ciebie kontakt gg masz pozdrawiam mariusz

Gość gość
Potraktuj ja jak potraktowalabys narzucajacego sie, nieatrakcyjnego dla Ciebie faceta, proste

Gość gość
A w jaki sposób ona jest niepełnosprawna? Wygląda na leskę? Jest atrakcyjna?