Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FACECI STAN GOTOWOŚCI BOJOWEJ...

Polecane posty

Gość gość

Właśnie widziałem ful arsenał dodatków bieliźnianych pod kreacje sylwestrowe w pytaniu na śniadanie.W SZOKU TOTALNYM JESTEM.Panowie musicie mieć głowy na karku i mózgi na miejscu szczególnie kiedy,ulegacie urokowi nowo poznanej na balu niewiasty i jej wyjątkowym wdziękom.Koniecznie musicie pamiętać że jest to ktoś zupełnie inny niż ta którą właśnie oceniacie po barwach i kształtach za ich poziom intelektualny nie gwarantuję nikt go w noc sylwestrową nie sprawdza,trzeba jednak bardzo uważać by się zbyt mocno nie rozczarować.Eksponowano zatem na wielkim stole w ,,Kawa czy herbata,,naprawdę imponujący arsenał dodatków bieliźnianych w postaci wkładek silikonowych np:uwydatniających pośladki ,zmniejszających brzuchy podnoszących i powiększających piersi regulujących talie ,sprawiających wrażenie jakby nie było biustonosza i naprawdę dużo więcej podłych sztuczności których ani nie rozumiem ani nie spamiętałem.Przyszła mi na myśl taka scena kiedy taka panna lub pani zacznie się z tych dodatków rozbierać to w końcu stanie przed nami albo nieforemny kurczaczek który na balu przypominał królową albo straszydło z najgorszego horroru.Obyśmy nie doznali szoku bo o makijażach nawet nie wspomnę.Ja po tym pokazie chyba jednak zostanę tym razem z żoną którą dobrze znam bez dodatków i makijaży i nie muszę się martwić że jak obudzę się w nocy to jej nie poznam WESOŁEJ ZABAWY.KOCHAM Sylwestra ale bardziej cenię sobie normalność.PARR.

Gość gość
Największy szok jak taka w tańcu między gwiazdami zaczyna się rozlatywać coś tam wyleci a twarde zamroczy sąsiadkę nim jedno załagodzisz sztucznym uśmiechem to znów coś się sypie ,tym razem rozleciały się niewinne koraliki i już paru gości bez hamulców kończy z guzami na bufecie.No niezła chryja tylko kto się za to nadstawi a do końca jeszcze wiele godzin i nikt nie wie czego można się spodziewać,na parkiet wychodzą już tylko ci co są pewni że nic nie zgubią?ale czy na pewno ? to się jeszcze okaże!