Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ambitny29

Rodzice z babcią besztają mnie, że odrzuciłem zaloty paszteta

Polecane posty

Gość Ambitny29

Byliśmy na takim spotkaniu, częściowo rodzinnym, częściowo towarzyskim. Byli też znajomi moich dziadków, z córeczką, Judytą. Judyta waży (na oko) 90-110 kg ma chyba półcentymetrową szparę między siekaczami. Z resztą w ogóle zęby miała szare i nieapetyczne. Do tego dochodzi dość sporej wielości, kartoflany nos, ślady po trądziku, duże masywne łapy. Babka zaczęła mi robić aluzje, że judyta jest wolna (czemu mnie to nie dziwi), poza tym ta bladź podesłała w międzyczasie swojego kuzyna, żeby zaproponował mi spotkanie mi (z nią), gdzieś w kawiarni. Ja uprzejmie odmówiłem. Napomknąłem też (uprzejmie), że dla niej dobrym rozwiązaniem byłoby zgłosić się do programu "rolnik szuka żony". A teraz starsi i babka robią mi wyrzuty, że judyta dostała doła, porozbijała u siebie talerze i rodzice musieli ją zawieść do lekarza. Do tego babcia marudzi, że byłbym ustawiony, bo judyta ma bogatych rodziców. Kim ja jestem, żeby się pakować w coś takiego?! Czy oni są dorośli? :o

Gość Ambitny29
Wtedy bym musiał żyć w abstynencji do końca życia. Z resztą nie jestem materialistą, ani masochistą

Gość Ambitny29
Nie mógłbym chodzić wtedy na dziwy na przykład, bo mam resztki honoru to raz, pewnie by mnie śledziła to dwa. A na białe małżeństwo pewnie by nie poszła. Brzydkie kobiety w takich sytuacjach drą się, że są dyskryminowane

Gość gość
Pasztet. Tego słowa używają tylko gimbusy. Dziewczyna Ci się nie podobała i to powód żeby ją obrazić takim tekstem? Dziwne że nikt Ci tam ryja nie obił. Ja bym Ci obił gdyby chodziło o moją znajomą czy kuzynkę.

Gość Ambitny29
Pasztet to określenie z języka potocznego, używane po to żeby zobrazować pewną sytuację. Mężczyźni go używają względem kobiet, kobiety go używają względem mężczyzn. Nie nosi zatem znamion dyskryminacji. Po secundo tam tego określenia nie użyłem, więc tym bardziej nie powinna czuć się obrażona. To się nazywa ASERTYWNOŚĆ. Poza tym nikt by mi ryja nie obił, bo za mocny w rękach jestem. Mam tzw. dobre geny...

Gość Ambitny29
Fanie Morrisona:) Moją ambicją jest przeżyć życie zgodnie z moją naturą. Bez hipokryzji, ani lawirowania między młotem a kowadłem...

Gość gość
Aha, obrażanie brzydkiej kobiety to Asertywność i dowód Twoich ambicji.. dzięki za info.

Gość Ambitny29
Jakie obrażanie?:) Przecież piszę wyraźnie, że nie nazwałem jej pasztetem tam...

Gość gość
Napomknąłem też (uprzejmie), że dla niej dobrym rozwiązaniem byłoby zgłosić się do programu "rolnik szuka żony. x No tak, to komplement był.

Gość gość
Rodzice wychowali chama to co się dziwisz, że się wkurzają? Nie stać Cię na normalną odpowiedź tylko obrażasz niewinną dziewczynę? To ona Ci się pchała na randkę? Kretyn z Ciebie i tyle.

Gość gość
Jakas kolejna grubaska broni kumpeli

Gość Ambitny29
Komplement może nie, ale pragmatyczna rada na przyszłość przynajmniej. Nie wkurzają się, bo wychowali mnie na chama (gdyby tak było mogliby się wkurzać tylko na siebie), tylko moją matkę czasem boli, że jestem kawalerem, a poza tym ta judyta jest bogata i to jest dla moich starszych sporym motorem napędowym. Poza tym ja upatrzyłem już sobie jedną Olkę. Ona jest fajna, inteligentna, zrównoważona i w mojej lidze. Mimo to się moim starszym nie podoba...

Gość gość
oj autorze, wsadziłeś kij w mrowisko. Tu połowa kafeterianek ma wiele cech wspólnych w opisem panny Judyty

Gość gość
Oj prawda, Wielkie tłuste dupska a ćwiczyć się nie chce...Najlepiej wiec wydrzeć jadaczke. Księżniczki za 5 groszy..spojrzcie w lustro i przestanie zrec.

Gość gość
Broni kumpeli? Wow, ktoś zabłysną inteligencją.. To już nie ma normalnych facetów tylko same chamy na tym świecie zostały? Może dla kogoś Twój komentarz i reakcja to super wyjście z sytuacji, ba, może nawet jakiemuś osobnikowi dresopodobnemu, czy ich pokroju wersji żeńskiej zaimponujesz. Wiedz jednak, że mogłeś normalniej i bez obrazy powiedzieć, że nie jesteś zainteresowany. A wszystkim rzucającym się do tego, że dziewczyna jest gruba i bronią ją pewnie tylko grube, pragnę przypomnieć, że niejedna chuda, czy chudy w życiu kosza też dostali. I uwaga! też mogli się nie podobać.

Gość gość
Wiesz co, to nie Twoim rodzicom ma się podobać, tylko Tobie. Ja też na spotkaniach rodzinnych byłam zawsze "swatana", dlatego jak tylko ktoś z rodziny mi "polecał" jakiegoś kawalera, to miałam do niego automatyczną niechęć, choćby był przystojny jak Brad Pitt...

Gość gość
Ja też znam jedną Judytę i też jest gruba, może wszystkie Judyty tak mają hahaha

Gość gość
Ale nikt mu nie kazał się umawiać z nią na randkę ludzie..

Gość gość
*chodzi mi, że tutaj nikt mu nie kazał się umawiać.

Gość Ambitny29
Grubaski to ja nawet lubię, jeżeli są tylko ładne z twarzy. Ale judyta mogłaby zarabiać na życie straszeniem niegrzecznych dzieci...

Gość Ambitny29
12:19 - Masz może na imię Damian?

Gość gość
o 12:19 to dwie dziewczyny pisały.

Gość gość
zęby miała szare i nieapetyczne x Naprawdę jadasz zęby? Wow.. :P

Gość Ambitny29
Kazać, nikt nie kazał. Ale były teksty typu: "A może jednak?", "Na pewno znajdziesz trochę czasu po nowym roku". A kiedy ściemniałem, że piątek i sobotę mam zajętą, moi rodzice mnie zdradzili

Gość Ambitny29
Jadam, ale tylko swoje:p A na poważnie to paskudne zęby obrzydzają normalnego człowieka. Poza tym często idą w parze z cuchnącym oddechem...

Gość gość
i rodzice musieli ją zawieść do lekarza x zawieŚć? Rodzice są na ogół niezawodni :P Cienki jesteś, autorze. Popracuj na d ortografią i poprawnością językową, z tym, co tu zaprezentowałeś powyżej paszteta nie podskoczysz. Sensowne dziewczyny olewają niedouków.

Gość gość
Słabo skonstruowane prowo. Same niedociągnięcia.

Gość Ambitny29
"o 12:19 to dwie dziewczyny pisały." Jedna dyktowała, druga robiła za skrybę. Ciekawe, która ma na głowie księgowość;)

Gość gość
To tak trudno było powiedzieć, że kimś już jesteś zainteresowany? Ja rozumiem, że czasami się nie wpada na jakąś wymówkę. A z rodzicami możesz porozmawiać, że nie byłeś zainteresowany i to Twoja sprawa.

Gość Ambitny29
Poza tym to moja babcia ze starszymi zachowują się niemoralnie, bo zachowują się jak materialiści i chcą ze mnie zrobić materialistę...