Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ciekawe jak to

Sonda ero dla Pań

Polecane posty

Gość ciekawe jak to

Jak wiadomo, seksualnosc kobiet to temat rzeka, dla facetów dosc mocno niezrozumialy :D wpadłem wiec na pomysł, aby choc trochę go sformalizowac i rozjasnic czesc tematu przez pryzmat masturbacji, co pozwoli nam sie rozeznac w waszych preferencjach, potrzebach i temperamencie - no i okreslic choc w przyblizeniu ile jest jakich kobiet. Moze najpierw stosunek do samej masturbacji - dla ułatwienia odpowiedzi A) uwielbiam to robic, kocham uczucie podniecenia i orgazmu, zaspokaja mnie to, to lepsze niz seks z facetem. Robie kiedy chcę. B) lubie to robic, zaspokaja mnie to, ale z facetem jest lepiej. C) robię to, ale bez rewelacji - ot zeby spuscic napięcie, normalna sprawa. D) robie to, zeby spuscic napięcie, (jestem sama, wiec musze) ale potem mam moralniaka i zle sie czuję. E) nie robie tego, odczuwam popęd tylko wtedy gdy kocham partnera (gdy go nie mam, nie musze tego robic, czasem nawet kilka miesiecy albo dłuzej) F) nie robie tego w ogole, jestem aseksualna. G)....inne? (napiszcie) x dla tych ktore to robią - jakbyście okresliły swoją otwartosc do masturbacji w czyims towarzystwie? (wspolnie z kims, albo patrzec na kogos - albo zeby patrzył na mnie ten ktos) 1) kreca mnie takie jazdy, ten ktos nie musiałby mnie długo namawiac - po prawdzie juz to robiłam. ;) 2) podniecające, niezła mysl, po zastanowieniu albo po zachęcie, na imprezie albo na rauszu mogłabym spróbowac... gdyby był to znajomy, (albo podobajacy sie) facet i mnie zaskoczył takim "pytaniem". 3) podniecające byłoby zrobic to przy kims innym, ale to bardzo intymna sprawa i strasznie sie wstydzę na sama mysl. 4) to tylko sprawa moja i partnera (partner z ktorym jestem /byłam/ ma /miał/ okazje mnie widziec). 5) to tylko moja sprawa, nikt nigdy mnie nie zobaczy. x dla ułatwienia mozecie podac tylko kod literowy - np E4 albo A1 uszeregowalem pytania od najbardziej goracych po najchłodniejsze, zeby łatwo bylo odczytac takie wyniki ;) moze dla jasnosci dodajcie wiek i status (mezatka, w zwiazku, w luznym zwiazku, singielka) zamiesciłem na ogolnej, gdyz jest tu znacznie wiecej ludzi niz na erotyku wiec i wyniki bardziej prawdopodobne. oczywiscie mozecie napisac cos od siebie ;) dzieki za odpowiedzi ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować