Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna olewa mnie w sylwestra

Polecane posty

Gość gość

musze sie wygadać :o moja dziewczyna cały czas mnie olewa...nie chce nigdzie iść na sylwestra, bo twierdzi że jest zmęczona.. k***a chciałem zrobić jej niespodzianke i zabrać ją do Wiednia, ale ona nie chce:o Jest dla mnie nie miła, wyśmiewa się ze mnie, dogryza mi, itd. Nawet przy jej rodzicach jak byłem na drugi dzień świąt - była dla mnie nie miła, tak że nawet jej matka nie wytrzymała i zwróciła jej uwagę. Wgl nigdzie razem nie byliśmy, a jesteśmy za sobą 6 lat to jest chore. Mamy po 25 lat, chciałem się jej oświadczyć, ale teraz sam juz nie wiem. Beznadziejnie się zakochałem, wszyscy się dzwią co ja w tej wiedźmie widzę, w dodatku jest strasznym przeciętniakiem z wyglądu, a ja jestem przystojny. Kurwa to jest nienormalne, w odatku ona cały czas na mnie narzeka i podcina mi skrzydła - tekstami w stylu " nie nadajesz się", nie uda ci się", itp. Kurwa najgorsze jest to, że nie jestem w stanie z nią zerwać.

Gość gość
mam podobnie, tylko ze to ja latam za facetem

Gość gość
Jesteś w stanie. Po prostu to zrób i utnij jakikolwiek kontakt. A najlepiej znajdź sobie kogoś, kto będzie Cię szanował.

Gość gość
idz sam na sylwestra i baw sie dobrze

Gość gość
człowieeeeku bez zastanowienia rzucaj ją! związek ma dostarczać radości a nie upokorzeń. znajdź dziewczynę, któa zasługuje na taką niespodziankę a nie taka wiedźmę. a dlaczego nie potrafisz zerwać ? być może za bardzo się przywiązujesz i boisz sie być sam. wszystko jest lepsze od takiej chorej relacji. mi nikt takiej niespodzianki nie zrobił :(

Gość gość
no wiem, to jest chore..a ona ma pretensj, że ją chciałem na wycieczke zabrać i jeżeli chce jechać, to mam jechać sam, bo ona chce sie w sylwestra wyspać

Gość gość
łłło matko! jaka beznadziejna dziewczyna. Daj spokie chłopie z nią spokój

Idź sam i poznaj kogoś lepszego. Po 6 latach jest taka to następnych 6 nie wytrzymasz

Gość gość
Powiedz jej, że chcesz spędzić sylwestra oddzielnie i ogólnie potrzeba kilku dni po tych zniewagach. Zobacz jak zareaguje, jeśli będzie do ciebie leźć przez smsy czy jakoś tak, to chce. Jeśli nie weźmie tego do siebie to znaczy, że ten związek jest słabej treści i przestawiaj się na inne fale

Kopnij ją w zad (w przenośni oczywiście) bo ona będzie coraz gorsza. To tak jak z dzieckiem - na im więcej mu pozwalasz tym się robi gorsze. Aż jej się znudzisz i to ona ciebie odstawi. Zrób to sam, dając jasno do zrozumienia że nie jesteś zabawką i swoją godność masz.

Szkoda czasu na tą dziewczynę... Poszukaj sobie takiej, która cię będzie kochać.