Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie czytacie książki, jaką prasę, jaką telewizje oglądacie, jakie wiadomości

Polecane posty

Gość gość

jw chcę zakreślic poziom intelektualny kafeterii, co, kto kształtuje wasze poglądy jakie szkoły kończyliście lub z jakiego pieca chleb jedliście jakie zawody wykonywaliście jesli uniwerek, to jaki i jaki kierunek

Książki: Granica, Trędowata, Przeminęło z wiatrem Jaka prasa: Katolicka, Myślenicka, Fakt, Super Ekspres, Wyborcza Telewizja: TRWAM, INFO, POLSAT NEWS, TVN 24

Gość gość
tvn 24 tvn biznes i świat. Gazeta Wyborcza. czasem TVPinfo ostatnio mam chrapkę na książkę P.Premiera Donalda Tuska. tylko nie wiem czy jakąś wydał

Książki: z reguły z dziedziny ekonomii np "Wolny wybór" M.Friedman, H.Hazlitt "Ekonomia w jednej lekcji", Mises "Działanie ludzkie", ostatnio autobiografia Feynmana x Pracę czytam sporadycznie, jak już to przeważnie Newsweek i Men's Health x Telewizji praktycznie nie oglądam, najczęściej to jakiś sport. x Jak praktycznie nie oglądam telewizji to praktycznie nie oglądam wiadomości.

Gość gość
z wykształcenia tłumacz dwujęzyczny, UMK i UAM czytam Politykę, czasem Wprost oglądam Polsat News, TVN 24, czasem wywiady i programy na innych nakałach w celu porównania najbardziej wartościowe sa i tak programy przyrodnicze czytam obecnie Boga Urojonego, z ciekawości z literatury amerykańskiej najbardziej pamietam Philipa Rotha

Gość gość
pytam z ciekawosci, wypowiedź wyżej jest moja czy interesują was zagadnienia psychologiczne, socjologiczne? czy czytujecie na ten temat artykuły?

Gość gość
sprzątaczka fakt, superexpress. tvpinfo polsat news. literatura dot. odczynów kwaśnych bądż zasadowych preparatów używanych do konserwacji powierzchni płaskich na święta pozwoliłam sobie kupić kolorowe życie na gorąco.

książek czytam bardzo dużo i o różnej tematyce, najbardziej lubię klasyczną literaturę rosyjską. prasę czytam coraz rzadziej, jeśli już to Focus, Newsweek, a z typowo ''kobiecej'' Women's Health. w tv siatkówka, boks, czasami programy kulinarne i serwisy informacyjne, na różnych stacjach, choć najczęściej i tak sprawdzam wiadomości w necie.

A zapomniałem: oficjalnie pracuję jako specjalista ds sprzedaży hurtowej, realnie jestem człowiekiem od wszystkiego - "informatyk", sprzedawca, handlowiec, magazynier, fakturzysta, zaopatrzeniowiec, inżynier obsługi ekspresu do kawy x Studiowałem ekonomię ale przerwałem

inżynier obsługi ekspresu do kawy xx :-) ładnie brzmi i nie ma co się śmiać, ludzie mogą myśleć, że w firmie najważniejszy jest szef- nic bardziej mylnego. Najważniejszy jest ten, kto potrafi uruchomić ekspres do kawy, szczególnie w poniedziałek rano.

Gość gość
ekspress jest na czuwaniu. ur******* u mnie w firmie -szykuje kawe dla zarzadu recepcjonistka. gruba niezbyt lotna ot sztuka siedzi i bąka coś do słuchawki i łączy rozmowy.

To był żart oczywiście z tym inżynierem, ale fakty są takie że mamy w firmie ekspres bezobsługowy a jest przy nim więcej roboty niż przy normalnym robieniu kawy

Gość gość
wolontariat w fundacji pomagającej chorym psychicznie, praktyki w biurze tłumaczeń, w dwóch byłam kelnerką, a także stałam na kasie, czysciłam kible i zmywałam gary byłam lektorka językową opiekunka do dzieci byłam studentką jestem pracownikiem korporacji, językoznawcą i tłumaczem byłam i wciąż trochę jestem uzalezniona od neta byłam katoliczką jestem siostra i córką, mam liczną rodzinę od strony mamy i taty, widziałam liczne patologie, wystarczająco, by wyciągnąć wnioski o życiu i ludziach

Gość gość
Polecam "KURORT AMNEZJA"Anny Fryczkowskiej Zdradzona zona chce zemścić się na kochance.Autorka buduje napięcie,tak konstruuje intrygę i nikt z czytających nie przewidzi zakończenia.W tle wątek psychologiczny-ucieczka od przeszłości i szukanie tożsamości.

Gość gość
ja jestem specjalistą do spraw sprzedaży w firmie budowlanej. Z prasy czytam "Zwierciadło" i "Twój Styl" oraz "Wysokie obcasy extra"Kupowałam więcej gazet ale szczerze przyznaję- czasem szkoda mi kasy Książki czytam różne tzn zawsze jestem w trakcie czytania czegoś zależy od nastroju czasem kryminał czasem dobra powieść . Lubię też biografie.

Gość gość
a jeszcze odnośnie tv- wiadomości te na które trafię akurat nie ważne jaki program

Gość antolinka
Mi ostatnio wpadła w ręce recenzja książki "Sułtan z Palermo" - http://www.lambook.pl/ksiazki/26-sultan-z-palermo-9788363531089.html i chyba ją zamówię w tym tygodniu :) Uwielbiam książki historyczne, z nutą romansu i mieszanką kultur - w tym przypadku islam i chrześcijaństwo ;) Jestem bardzo ciekawa tej książki. Mam nadzieję, że się nie zawiodę :)

Gość gość
ksiazki przewaznie kryminaly albo biografie zprasa- Aftonbladet Dagens Nyheter, Hälsa, Angora tv malo ogladam trochr tv Polonia , lokalne stacje , troche sciagam seriali typu Przyjaciolki dla wyluzowania

Gość wiktoria741
Książki czytam praktycznie wszystkie jakie wpadna mi w ręce. Prasę głównie związaną ze zdrowym stylem życia a tv nie oglądam. Czasami w sieci wyszukuję ciekawych programów. Ostatnio trafiłam na http://twoja.tv/ i chyba zacznę z niej korzystać. Można tam wrzucać swoje wideo, mieć wpływ na ramówkę i zdobywać fajne nagrody. Jestem ciekawa jak dalej się to rozwinie - w końcu jakaś telewizja w której mozna obejrzeć coś ciekawego.

@wiktoria741 Dzięki za info, ta Twoja.tv wygląda naprawdę ciekawie. Najlepsze jest to, że dzięki systemowi żetonów po prostu opłaca się aktywnie ją współtworzyć, czy to będąc twórcą czy odbiorcą. No i kuszące jest to, że własne filmiki mogą być wyemitowane w telewizji :)

Gość gośćWiki
Ostatnio czytałam książkę Anity Sumi pt. Dziennik o-błędnik. Wciągnęła mnie na maksa! Nie mogłam się oderwać do tego stopnia, że przeczytałam ją w ciągu jednego dnia! Polecam!

Gość gość
średnie policealne studium rachunkowość w trakcie studiów bankowość i finanse opiekun klienta + kasjer w banku net:wolne media prasa: forbes tv :tvp historia,polonia,kino polska,kultura,focus,tvp1

Gość gość
ja jestem po polonistyce, uwielbiam czytać fantastykę, jeżeli chodzi o gazety to ostatnio spodobał mi się dwutygodnik warszawski http://rytmwarszawy.pl/ lubię, gdy z gazet można się dowiedzieć nieco także o historii

Z prasy. Uwielbiam świat wiedzy. Książki, co się nawinie, omijam tylko polską pisanine. Lubię Chmielewska, pilcha itd nie cierpię młodych pisarzy i wszystkiego typu grochola szwaja. Aktualnie czytam freuda i Witkacego. Niedawno skończyłam czytać e ty raz Hobbita. Tv. Nie oglądam a jak już patrzę to przelaxzam na jakieś programy typu Galileo. Discovery, animal pl a et. Czasem coś kulinarnego obejrzę i miodowe lata na pulsie. A. Czasem kabarety, wiadomości. Żadnych durniwaych seriali typu m jak mdłośc****erwsze miłości barwy miłości itepe. Interesuje się wszystkim, czego nie Można dotknąć. Kierunku studiów mię zdradzę, Jeśli chodzi o pracę, to szybko się nudzę i chyba robiłam już wszystko:-)