Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolejny rok, znowu sama, bez szans na milość

Polecane posty

Gość gość

jestem nieatrakcyjna. Niestety. Mam wielki nochal, co skresla mnie u facetów. Smutno mi. Wolę spedzić sylwestra w domu niż wychodzić i patrzeć na te wszystkie piękne kobiety z ich idealnymi facetami

Gość gość
za prace się weż może zarobisz na zmniejszenie kichawy. brzydkie muszą pracować by piękne Księżniczki leżeć i się pielęgnować mogły by je faceci podziwiali.

Gość gość
wiele jest brzydkich kobiet w zwiazkach ile masz lat ?

Nos to tylko jeden z elementów ciała. Serio nie ma w Tobie niczego co może się komuś podobać? A może przez swój kompleks nie wychodzisz do ludzi i nie dajesz sobie szansy poznania kogokolwiek?

Gość gość
mam operacje w kwietniu. jednak nie jest tak jak wam się wszystkim wydaje, operacja nosa to nie taki latwy zabieg i w wiekszosci przypadkow sie nie udaje. Mam 20 lat tylko, jest kilku facetów, ale żaden z nich mnie nie interesuje. Nic na to nie poradze. Ci, ktorzy mi sie podobają nie chcą związków.

Gość gość
operacja nosa jest ryzykowna moze Ci wyjsc jeszcze gorszy kartofel

Gość gość
to ty taki koszmarek , który by się przed koleżankami pokazać , wybredna jesteś i przystojniaków chcesz tyle , że oni ciebie nie co nie dziwi. penis w kit nie stoi. i nigdy nie kłamie.

Gość gość
Są desperaci, ktorym się podobam. Nawet niektórzy przystojni, ale co z tego skoro ja się sobie nie podobam? Poza tym oni nie są zainteresowani związkami. teraz kiedy mieszkam za granicą jest i tak o niebo lepiej, ale chciałabym mieć kogoś bliskiego, jestem tu kompletnie sama

Gość gość
są faceci, korym się podobasz, są faceci, ktorzy podobają się tobie, nie rozumiem w czym problem. Szukasz pocieszenia? dziwna jesteś...