Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój sylwester.

Polecane posty

Gość gość

No wyobraźcie sobie że nie lubię. Możecie mi wierzyć, albo nie. Mam to gdzieś! Oczywiście jest mi trochę głupio że nigdzie nie idę i nie dlatego że bardzo chcę gdzieś iść tylko dlatego że wszyscy gdzieś idą i patrzą z takim współczuciem na ciebie bo nie rozumieją. Cieżko wybić się z tłumu. Być innym. Od zawsze łaziłam jako nastolatka z bandą znajmoych na te domówki które kończyły się o 21 i szło się na ten rynek i stało w tym zimnie i słuchało np Bajmu. Ja i tak nic nie widziałam wiec dla mnie to byl koszmar. Zmywałam się po fajerwerkach a w pewnym roku powiedziałam: Dość, nie idę! Bali i dyskotek nie lubię. Tak więc mój dzisiejszy sylwester to będzie: - Długa kapiel z bomblekami w rytm muzyki i ze świeczkami. - super sałatka owocowa z bita smietaną. - fajny film ( wybrałam sobie już 3 ) - trochę poczytam w fotelu przy świeczkach i migoczącym stroiku. - pójdę spać. Mam nadzieję że uda mi się nie zasnąć :p Jestem dziś niedysponowana i okropnie boli mnie brzuch wiec oby się udało po ketanolu choć jeden film obejrzeć. Wszystkim życze udanej zabawy. Bo większośc sie bawi. Skoro lubicie... Nie mogę doczekać się aż ten okropny rok się skończy! był dla mnie jedyn z najgorszych w każdym dniu. Niech spada. :)

Gość gość
ile masz lat ? samotna ?

Gość gość
No inaczej wspomniałabym o seksie :P

Gość gość
seks będę miała tylko z wibratorem

Gość gość
mam podobne plany.

Gość gość
Jeszcze tylko kilka godzin i ten cholerny rok się skończy!!!!

Gość gość
też nie lubię sylwestra, nigdy specjalnie go nie obchodziłam, oczywiście balowałam owszem, czy to sylwester czy nie, co to za różnica =) wiec myślę, że się wybawiłam, nudne to, ale niech małolaci szaleją ;) Chętnie jednak wybrałabym się na bal, ale taki z prawdziwego zdarzenia, gdzie tańczy się walca, długie piękne suknie, faceci we frakach, a nie popijawa z jabolami i wygibasy spoconych ludzi..bleh.

Gość gość
nie zapomnij tylko o zapasowych bateriach R20 sztuk 4

Gość gość
mój plan: zaraz się wykąpię potem idę do pubu na wstępne zrobienie potem zobaczę .....

Gość gość
Baterie do pilota ? :D :P

Gość gość
co to: bombleki? ketanol?

Gość gość
Może wibratory, nigdy nie mialaś takiego?