Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaggioQuattro

Ona nic nie czuje ...

Polecane posty

Hej :) Jestem tu nowy i mam nadzieję ,że przeczytam tylko komentarze na temat i szczere z serca . Otóż z moją 20 letnią dziewczyna (ja 19 ) podczas seksu nie mogę doprowadzić jej do orgazmu . Próbuję stymulować łechtaczkę na różne sposoby , ale ona raz mięknie raz jest twarda , jednak nic nie pomaga . Często zabiera moją rękę , bo ją to zaczyna "irytować" . Sama ręką raczej też nie dochodzi . Jedyne co to pod prysznicem , ale tą praktykę zaczęła 2 mies temu . Podczas penetracji też niczego nie odczuwa . O co chodzi , gdzie leży problem ... ? Czekam na odpowiedzi .

Rozmawialiśmy już na ten temat , bardzo bym chciał ją wprowadzić na sam szczyt , jednak no ... nie idzie . Zaproponowałem wibrator , ale z góry go odrzuciła , bo to maszyna , a nie ja . A to ja mam ją doprowadzić do orgazmu . Ostatnio mieliśmy 2 miesięczną przerwę od seksu , ja studiuje teraz we Wrocławiu ona Poznań . Przerwa nie była spowodowana brakiem czasu tylko "postanowieniem" . Jednak od tego czasu nic się nie zmieniło ...

Gość gość
drogi chłopcze, jako 40-latka która do orgazmu dochodzi tylko jak sama się masturbuje i tylko łechtaczkowo informuję, że: albo twoje dziewczę nie nauczyło się jeszcze odczuwania orgazmu ( bo to przychodzi z czasem, czasem długim, ale to sama musi zacząć kombinować jaki dotyk ją kręci), albo jesteś kiepski w tych sprawach, albo ona nie umie się maksymalnie wyluzować w trakcie ( tego też trzeba się nauczyć), albo po prostu nigdy nie będzie miała orgazmu bo taka jej uroda ( wiele kobiet nie ma i mimo to ma udane współżycie)

Dzięki wielkie za odpowiedź . Może faktycznie nie umie się wyluzować , albo po prostu jeszcze nie nauczyła się tego . Zastanawia mnie jednak to , że dochodzi pod prysznicem ... a obawiam się, że prysznic doprowadzi do zespołu Havelocka Ellisa ... Od czego może to zależeć jeżeli chodzi o mnie ? Wstęp bywa długi , jest mokro i to bardzo bym powiedział . Języka w ogóle nie odczuwa ... gdy w nią wchodzę to często wspomina o tym ,że chce jej się siku . Nic poza tym ręką jeszcze nigdy jej nie doprowadziłem , a sama też nie bardzo potrafi .

Gość gość
Musi się odprężyć i czuć zaopiekowana. Wtedy ją poniesie. A ty pewnie ją traktujesz ja worek na ...

Gość gość
mnie tez irytuje jak ktos nieporadnie sie zajmuje lechtaczka.moze kup "we vibe"??