Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mozna byc szczesliwa bez faceta?

Polecane posty

Gość gość

Jak sadzicie?

Gość gość
Jak najbardziej, można. marzę o chwili, kiedy mojego starego kapcia nie będzie koło mnie

Gość gość
gosc 17: 44 a Ty jestes`?

Gość gość
nie można. Niech ich będzie wielu. tzn. Można ale mniej szczęśliwym. Jakby były same kobiety to by nie było się komu podobać

Gość gość
a moze wypowie sie ktos kto jest sam :) majac kogo latwo mowic, ze mozna.

Gość gość
Tak, jestem sama - od bardzo dawna. I patrząc na ogół mojego życia - tak, jestem szczęśliwa.

Gość gość
Nie zgadzam się z wypowiedzią powyżej Wyglądam ładnie dla własnego samopoczucia, nie dla faceta i nie zależy mi, czy się podobam czy nie facetom

Gość gość
Tylko młodym tak się wydaje, że nie mozna być szczęśliwym bez faceta. Też tak kiedyś uważalam. Po latach doświadczeń stwierdzam, że wielu facetów (nie wszyscy) powodują nieszczęścia, a nie szczęście

Gość gość
można ale po co????

Gość brokeninside87
a co ma Twoje poczucie szczęścia do Twojego stanu cywilnego, to jest chyba uzależnione od potrzeb? jak Ci przeszkadza sucha cipka to bez niego szczęśliwa nie będziesz ale możesz zużyć kostkę masła i por i już będzie Ci lepiej, bez angażonwanie w Twoje szczęście niewinnych ludzi

Gość gość
raczej tak ja odczuwam panikę jak jakiś sie do mnie dobiera, dla mnie to zamach na moją intymność

Gość gość
moze masz racje ze z facetem zle, ale bez jeszcze gorzej :) Panowie rowniez moga sie wypowiedziec, czy sa szczesliwi bez partnerki. Bo tak samo ich to dotyczy.

Gość gość
Polka nie może być szczęśliwa bez faceta - nie może nawet żyć bez faceta!

Gość gość
Facet, to zło konieczne;)

Gość gość
Studiowałam socjologię i wykładowca opowiedział nam kiedyś o takim eksperymencie. Do mężczyzn podchodziła atrakcyjna kobieta i proponowała seks bez zobowiązań. WSZYSCY się zgodzili. Taki sam eksperyment przeprowadzono z udziałem kobiet, do których podchodził atrakcyjny mężczyzna i nie zgodziła się żadna, a jedna nawet spoliczkowała ów pana

Gość gość
wpiszw google demoniczne samce blog. Tam dowiesz sie prawdy o mężczyznach, to zwykłe bydło :O

i. Taki sam eksperyment przeprowadzono z udziałem kobiet, do których podchodził atrakcyjny mężczyzna i nie zgodziła się żadna, a jedna nawet spoliczkowała ów pana x to chyba wzięto kobiety z klasztoru

Gość gość
ten eksperyment widzialam widzialam na youtube. Na 100 jedna sie zgodzila, w troche podeszlym wieku.

Gość gość
Panowie, wiemy ze czytacie, dolaczcie sie do dyskusji.:)

Gość gość
ale tam chodzilo o seks

Gość gość
Pracowałam jako prostytutka w USA i Szwajcarii. Miałam rożnych klientów i muszę powiedzieć, że mężczyźni niezależnie od narodowości są tacy sami. Czy kochają kobiete czy nie, zależy im prze wszystkim na tyłku,co drugi klient wygladal jak potulny misiu z obrączką na palcu,nikt by sie po takim nie spodziewał, że to d****arz. Najczęstsze powody wizyt w burdelu to(wiem od klientow)ciąża zony i połóg+względy estetyczne np. rozstępy, przy czym żonie mówią, ze im nie przeszkadzają, również chęć odskoczni, najciekawsze,ze niektórzy klienci po ślubie nie rezygnowali z moich usług, im po prostu zależy tylko na seksie. Znam te ich gierki. Pewien klient przychodził co niedziele ok 8 rano na szybki numer, mieszkał za rogiem, zona wierzyła, że ma kochającego męża, który leci dla niej po bułeczki do piekarni a on po drodze do piekarni zdążył wstąpić do nas. Nie wierze w miłość

Gość gość
O tak, wiele lesbijek jest szczesliwych :P

Gość gość
nie ma normalnych mężczyzn. każdy jest niedomyślnym, zimnym draniem pozbawionym empatii.

Gość gość
Moze sie przerzuce na kobiety hmmm

Gość gość
Testosteton niszczy synapsy. Ma też negatywny wpływ na ciałko migdałowate w mózgu. Poczytajcie sobie. Mężczyzna to taki gorzej rozwiniety homo sapiens. Nie mają na przykład empatii. Ich odruchy i zachowania oraz potrzeby są w większości czysto zwierzęce. A poza tym, winne są mamusie, które wychowują swoich synków na zwykłych ch*i. To córka ma być grzeczna, miła, potulna, pracowita. Chłopak ma się umieć dobrze bić. Jak dziewczynka jest niegrzeczna, to dorośli są oburzeni. A chłopczyk to taki "słodki łobuziak". I rośnie taki samolubny, egotyczny, wypierdek.