Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mozna byc szczesliwa bez faceta?

Polecane posty

Gość gość
tez wierze, ze brak im empatii, czesto mialam okazje zauwazyc

Gość gość
brokeinside z Toba na czele :)

Gość gość
brokeninside ty jesteś właśnie typową, ograniczoną kobietą która nie posiada zdolności logicznego myślenia. To nie są sfrustrowane babiszcza, to są fakty kretynko. Sprawdź jaka płeć jest odpowiedzialna za gwałty, pedofilie, nekrofilie, morderstwa, sprawdź statystyki. Każdy facet to potencjalny zjeb, nie musi ale większe prawdopodobieństwo jest że jest zjebem niż nim nie jest.

Można. Ja jestem. Mam wszystko, czego potrzebuję i nie bardzo sobie wyobrażam, żebym nagle się miała z kimś związać i zamieszkać. Byłam w dwóch związkach zanim przyszła samotność i najpierw mi było ciężko, a teraz po kilku latach po prostu sobie nie wyobrażam żeby mogło być inaczej.

ja mam gorsze doświadczenia z kobietami-sukami, faceci są spoko, a pedofil to może nie wiem, Twój tata, Szczęśliwego Nowego Roku!:)

ale rozróżnijmy posiadanie faceta od bycia z nim w związku, co ma chuj do wiatrakaXD do bycia w zwiazku to babiszcze chyba jeszcze gorsze niż do bycia w ogóle.

Gość gość
brokeinside to gender :)

Gość gość
gość dziś Moze sie przerzuce na kobiety hmmm POLECAM :D

aaaa! i jeszcze kobiety mogą być pedofilkami do woli, w czasie kąpieli dziecka np. mogą zmacać do orgazmu i nikt sie nie dowali poza tym wśród facetów nie szerzy się k******o, widziałyście faceta, który oceniałby ludzi po portfelu? mężczyźni są silniejsi, wyżsi, łatwiej przytulić, bo tzyzki nie przeszkadzają, blech, nie histeryzują, nie naciągają na dziecko. jedyną wadą w tuleniu faceta jest penis, tu kobieta ma przewagę

Gość gość
Kwestia charakteru i doswiadczen. Bo ja wiem czy faceci czy kobiety sa gorsi(sze) czy lepsi(sze) do zwiazku? Jedna i druga plec daje popalic

Gość gość
brokeninside wszyscy wiedzą że masz borderline i inne zaburzenia psychiczne i siedzisz tu od lat i piszesz głupoty i jesteś tępą dzidą :O

:D akurat to że ktoś się nie nadaje do związku jest chyba zaletą, znaczy dba o siebie, swoje życie i swoje ciało, nie da go sobie spiertolić.

Gość gość
"mężczyźni są silniejsi, wyżsi, łatwiej przytulić, bo tzyzki nie przeszkadzają, blech" boże ile ty masz lat dziewczyno, mam nadzieję że nie więcej niż 18 :O :O

boże ile ty masz lat dziewczyno, mam nadzieję że nie więcej niż 18 pechowiec.gifpechowiec.gif x boshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:D

Gość gość
k***a jeśli 87 to twój rocznik to jest to dramat

Gość gość
brokeinside 87 to chyba nie Twoj rok urodzenia? prosze poweidz ze nie :)

Gość gość
jak się jest niezależną finansowo to na jakiś czas fajnie jest być samą ale po jakimś czasie przestaj***awić bycie wciąż i wciąż samemu :) człowiek potrzebuje bliskości nie tylko intymnej a i uczuciowej :)

jak się jest niezależną finansowo to na jakiś czas fajnie jest być samą ale po jakimś czasie przestaj***awić bycie wciąż i wciąż samemu usmiech.gif x to a propos kur;w;iego patrzenia na ludzi, o którym mówiłam wcześniej:)

Gość gość
ja popieram Haze, mam identycznie jestem sama od....hmmm 9-10 lat i nigdy nie byłam tak szczęśliwa jak przez ten własnie czas, dlatego głupotą byłoby cokolwiek zmieniać. na szczęście wiem już czego chcę a czego nie i umiem rezygnowac z rzeczy, które opinia społeczna mi wciska na siłę ja jestem po prostu szczęśliwa, mam takie zycie, jakie zawsze chciałam mieć, żyję po swojemu, a nie po cudzemu i dumą napawa mnei fakt, że wszystko o czym marzyłam zdobyłam sama nie rozpraszając się miłostkami bez przyszłosći. mam piekny dwupoziomowy apartament bez kredytu, samochód, swoją firme, jeżdżę w dalekie długie podróże i nie czuję, zeby mi czegoś w życiu brakowało.

Gość gość
pożyjemy zobaczymy wiecznie młodą nie będziesz :)

Gość gość
a to co udało mi sie zdobyć daje mi niesamowity komfort psychiczny jakie w życiu od faceta nie dostanę, bo zawsze jest obawa i lęk teraz mogę przystopować z pracą kiedy mam już wszytsko co chciałam i bardziej siebie rozpieszczac, co też niniejszym czynię haha miłego wieczoru

Gość gość
haha jak zwykle ty młoda nie będziesz wiecznie, ale ja sie starości nie boję, ani samotności, boję się chamstwa i głupoty ludzkiej - to mnie przeraża najbardziej

Gość gość
brooke to nie jest tak zle, jeszcze dorosniesz i moze beda z Ciebie ludzie :)

i wtedy będę nazywać pedofilem każdego faceta, który nie chciał mi dać kasy za seks jak wy to robicie, kryptolesby?:D