Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oczyszczanie organizmu

Polecane posty

Gość gość

Po swietach i Nowym Roku przydaloby sie oczyszcanie oragnizmu, jaki jest najlepszy sposob?

Gość zosia232
Duzo wody, i zabiegi oczyszczajace. ja mialam hydrokolonoterapie

Gość gość
a co to za zabieg hydrokolonoterapia? ja jeszcze preferuje zupki krem na detoksykacje

Gość klara1231
Hydrokolonoterapia to zabieg oczyszcajacy. Wlewana jest przez jelita woda, ktora wtplukuje zalogi. Mozna tez oczyscic watrobe. Warto raz na jakis czas sie tak przeczyscic

Gość gość
Czyli lewatywa, tylko dużo droższa;). A co do złogów w jelitach to bzdura, kamienie i złogi maja ludzie, obłożnie chorzy, którzy leża miesiącami w łóżku. Normalny człowiek, nawet jak ma zaparcia to rzadko ma złogi. A na to najlepszy jest błonnik, czyli np. 2 łyżki mielonego siemienia lnianego dodawać do jogurtów, zupek, itp. (nie wolno jeść bezpośrednio, bo zapycha). A jak już zaparcie nas dopadnie, to czopki z apteki za 3zl idealnie i szybko pomaga

Gość gość
Moze kasza jaglana i soki warzywne

Gość gość
rok temu poddałam się zabiegowi hydro i w tym roku również planuje sobie zrobić. zabieg brzmi przerażająco i obrzydliwie, ale wcale nie jest najgorzej, a uczucie jakie towarzyszy po zabiegu jest nie do opisania. po samym zabiegu spadły mi 4 kg, po pewnym czasie polepszyła mi się cera i przestały wypadać włosy.

Gość gość
może poprzez wodę jonizowaną? jest najbardziej zbliżona do naturalnej i ma dobry wpływ na organizm,bo zawiera niezbędne minerały. ja specjalnie zamontowałam sobie taki jonizator http://sklep.osmoza.pl/jonizator-nexus-x-blue-p-909.html otrzymana w ten sposób woda pozwala łagodnie oczyścić cały organizm.