Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ko_ko_kociara

debile za oknem już odpalają fajerwerki, szkoda mi psów, ptaków i in. zwierząt

Polecane posty

Gość ko_ko_kociara

Czy naprawdę niektórym tak trudno zrozumieć, że zwierzęta są przerażone ilością i głośnością wystrzałów? Niech sobie huknie za uchem debil jeden z drugim, to zobaczy jakie to uczucie. Mnóstwo psów zerwie się dzisiaj i jutro (a może i pojutrze) w przerażeniu, ucieknie i zgubi swoich właścicieli :(

Gość gość
Od tego jest sylwester i nikt im nie może tego zabronić. Mi szkoda raczej zwierząt, którzy mają na tyle głupich właścicieli, że ci nie potrafią zadbac o nie w ten okres tj. albo zapewnić im jakieś ciche pomieszczenie albo dać jakieś środki uspokajające.

No, zwłaszcza dzikim zwierzętom i dzikim ptakom należy zapewnić spokój - i powinni to zrobić ich właściciele. Już piłeś... ?

Gość gość
A ty nie domyślasz się, że mówię o zwierzętach domowych, głównie o psach? A co kogo mają obchodzić dzikie zwierzęta? Przecież nikt nie puszcza petard w lesie, tylko głównie na zabudowanym terenie, przeważnie pod blokiem - tu raczej za wielu zwierząt nie ma.

Gość gość
Leje na zwierzęta. Najwazniejsza ma być zabawa, ma być głośno, ma być wesoło, ma być dużo alkoholu!

Gość gość
przez cały rok cierpię przez kundle na osiedlu, kupy, szczekanie, wycie, szczanie itd...więc w sylwka zakupuję cztery reklamówki petard i robię niezłą robotę, jakbyście słyszeli jak wyją w blokach miód na moje uszy, ale sorka lecę bo zostały jeszcze trzy reklamówy HOOOOOj z psami niech wszystkie zdechną !!!!

Gość gość
Nie ma czegos takiego jak ciche pomieszczenie w domu. Ja nie słyszę petardy, a mój pies się trzęsie ze strachu. To do chama z 19,22 który obraźliwie pisze o niektórych właścicielach psów.

Gość gość
ja nie rozumiem jak mozna tyle kasy przepuscic na petardy, taki debil moglby te kase spozytkowac np wydajac na gumki, nie rozmnozylby sie i pomyslalby o bliznich choc raz

Gość gość
Sprawdź definicję słowa "cham". Nie obrażam, tylko piszę prawdę. Znam osoby zamykające psy w łazience, zresztą są różne uspokajacze, ale lepiej nie robić nic i zrzędzić, że inni ośmielają się bawić w sylwka...

Gość gość
już jestem pół kolejnej reklamówy odpaliłem he he teraz przerwa coś łyknę niech się wszarze uspokoją a potem jazda i to do pólnocy .

Gość gość
Święto pijaków i puszczalskich.

Gość gość
Jebać psy. U mnie na szczęście już od Wigilii dzieciaki non stop ostro jadą z petardami. Chuj w dupę kundlom co szczekają 365 dni w roku, niech chociaż ten tydzień poczują co ich ludzcy sąsiedzi czują cały rok.

Gość gość
ciekawe jak wyprowadzają te psiury na spacer u mnie za oknem fajerwerki jadą równo, właściciele jak pies ze strachu sraki dostanie to mają dopiero rzeźbę w domu ha ha ha