Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tysiące facetów zostanie jutro rzuconych, bo nie poradzą sobie dziś z karkami w

Polecane posty

Gość gość

klubach i na imprezach, co zobaczą ich dziewczyny, które potem z nimi zerwą, bo nie pobili jakiegoś koxa/ koxów jak na filmach karate.

Gość gość
facet powinien stanac w obronie gdy ktos zaczepia jego ukochana dame

Gość gość
a po jaką cholerę bronić pasożyta, który się nawet nie odwdzięczy i dla którego liczy się tylko wynik walki, a nie fakt, że facet próbował bronić, a jeszcze jak straci zęby to głupia dziołcha go rzuci pod byle pretekstem, bo nie będzie mogła na niego patrzeć.

Gość gość
Ja jestem lekarzem. Mialem 4 kobiety w swoim zyciu , zadnej nie musialem bronic, bo chodzilem zawsze do tych elitarnych klubow w rynku (wroclaw) gdzie ten smieszny kwadratowy ochroniarz otwieral drzwi, pytal czy w czyms pomoc itp. Nikt tam nie pyszczyl, nikt nie skakal bo by go najpierw wysmiali a pozniej wyrxucili za drzwi.

Gość gość
A po co kobiecie facet, który jej nie broni? Siła i odwaga u facetów, bardzo kobiety jara, tak jak was np. jarają cycki, a to, ze nie potrafisz tego zaakceptować to już twój problem.

Gość gość
lakarzu do któych klubów chodziłeś bo ciekawe jestem w kórym taka elyyta....:D

Gość gość
"A po co kobiecie facet, który jej nie broni? Siła i odwaga u facetów, bardzo kobiety jara, tak jak was np. jarają cycki, a to, ze nie potrafisz tego zaakceptować to już twój problem." Jeśli sądzisz, że cycki wystarczą za zapłatę za narażanie zdrowia to jesteś tępą blacharą, a jesteś na 100 procent.