Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pisze do mnie regularnie Turek i chyba jestem gotowa na zwiazek

Polecane posty

Gość gość

ja mam 28 lat, on 36, oboje bez zobowiazan, tylko, ze on jest daleko, ale ja nie chce nikogo na co dzien ... mam gdzies, ze on "ciapaty"

Gość gość
pisze do mnie regularnie arab i w przeciwienstwie do jurka urbana MA TURBAN :D podobaja wam sie mezczyzni w turbanach laseczki?

Gość AlaDynia
Nie:-O

Gość gość
on nie nosi Turbanu, Turcja to poki co normalny kraj, ubiera sie "po europejsku", jego koledzy tez, podobnie ludzie z Tunezji czy Libanu

Gość gość
kolejna naiwna...... egzotyczny kochaś się marzy

Gość gość
Turcja to poki co normalny kraj xxx Byłaś, wiesz, widziałaś? Znasz jakichś Turków poza nim? Wątpię.

Gość gość
kolejna naiwna, której się wydaje , że będzie związek a nie , że facet zaliczy biała dziwę za darmo :D

Gość gość
egzotyke skarbenku to odp*****laja w polse kolejne rzady... co jeden to mniej odpowiedzialny za cos wiecej niz STOLKI

Gość gość
bylam, znam, kilku jest mezami moich kolezanek, skonczyli tu studia... ta znajomosc trwa od 2010 roku, on chcial czegos wiecej, ja mowilam, ze mozemy byc tylko znajomymi, chyba zmienie zdanie

Gość gość
co z tobą nie tak dziewczyno , że sobie nikogo na seks nie wyrwiesz w kraju?

Gość gość
on chcial czegos wiecej, ja mowilam, ze mozemy byc tylko znajomymi, chyba zmienie zdanie to typowe, że chciał zaliczyć, ale oczywiście możesz mu dać - oby z obopólną przyjemnością, ale związku z tego pewnie nie będzie

Gość gość
nie chodzi o seks, a o to, ze uwazam, ze znam go calkiem dobrze, Polacy tez potrafia skrzywdzic, wiem cos o tym

Gość gość
Ależ nie, Turcy żenią się też z Polkami, niestety... Moja dalsza znajoma wyszła za Turka. Poznała go w Niemczech, była kelnerką, a on codziennie przychodził do restauracji, w której pracowała, kupował kwiaty, biżuterię, zabierał na wycieczki. Po latach sama przyznała, że to jej najbardziej zaimponowało (miała 19 lat, on nie był bardzo przystojny i do tego grubo po 30stce). Wyszła za niego, urodziła mu córkę. On zabrał je do Turcji, żeby przedstawić im rodzinę. Na miejscu okazało się, że ma tam żonę i dorastającego syna, a jego siostra próbowała zabić moją znajomą i jej ówcześnie trzyletnią córkę. Wrócili do Polski, zaczęło się piekło. Był potwornie zazdrosny, zaczął żonę kontrolować, bić, katować, znęcać się fizycznie i psychicznie. Wytrzymała tak kilka lat, ale wreszcie się rozwiodła. Zgodziła się na wszystkie jego perfidne warunki, została z niczym. On jeszcze długo po rozwodzie ją nękał, straszył, że porwie i wywiezie córkę za granicę. Niedawno zmarł- zapił się na śmierć. Znajoma jest dziś po 40stce, i jest wrakiem człowieka. Powodzenia autorko.

Gość gość
no tak, a Polakow patoli nie ma... co zle to tylko w Turcji, bo ktos na idiote trafil...

Gość gość
Są, jasne, że są, ale ja znam dużo takich polsko tureckich par i niestety, wszędzie dzieje się podobnie, może nie aż w takim stopniu, jak u tej znajomej, ale dobrze nigdzie nie jest

Gość gość
Poszukaj sobie lepiej Afganczyka to bardzo mili ludzie .Lepsi od Turków

Gość faceton1986
Polecam poczytać co robią w niemczech. Np. za nie posłuszeństwo, przyjeżdżają do Niemiec z Turcji tylko po to aby oblać kwasem. Autentyczne przypadki

Gość gość
tylko ze islam traktuje kobiety jak szmaty tak sie tam wychowuje mezczyzm kłamstwo jest dozwolone w celu zdobycia kobiety

Gość gość
czy jak będę do ciebie pisał to też się zemną ożenisz merkaba tylko ze mam 38lat i też jestem fanatykiem tyle ze katolickim

Gość gość
ja mialam na mysli zwizaek na odleglosc, spotykanie sie raz na kilka mcy, a nie zamazpojscie