Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytelniczkaaaaaaaaa

Jak mam przyzwyczaić się do seksu ze swoim facetem?

Polecane posty

Gość czytelniczkaaaaaaaaa

Dla mnie to naprawdę trudna sytuacja. Mój chłopak jest wspaniałym człowiekiem. Komunikatywny, zaradny, towarzyski. Idealny towarzysz życia, bardzo go kocham. Ale seks z nim nie satysfakcjonuje mnie. Irytują mnie nawet miny, które robi w trakcie. Nie pociąga mnie chociaż jest przystojny, atrakcyjny.

Gość gość
Losie i po co z nim jestes? Zwiazek to tez seks, a nie tylko wyglad i kolezenstwo. Wyobraz sobie ze bedziesz musiala to znosic do konca zycia... Watpie czy dasz rade. Jak juz teraz z nim seks ci nie pasuje to zakoncz ten zwiazek, bo potem jest tylko gorzej. Nie przyzwyczaisz sie do tego, ze cie stuka, moze bedziesz zamykac oczy i myslec o Polsce, ale twoje narzady tego nie wytrzymaja, z braku podniecenia, bedziesz poobcierana, poraniona. Seks bedzie mordega, bedziesz miala z czasem obrzydzenie do siebie...

To daj sobie z nim spokój. Jak można się wiązać z kimś kto nas nie pociąga? Potem w seksie są problemy a przez to sypie się cały związek. I co to da nawet jak się przyzwyczaisz? NIe będziesz miała ochoty tylko odbębnisz swoje i tyle. I ani to nie będzie pasować tobie ani jemu.