Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobic z ubrankami po corce?

Polecane posty

Gość gość
Martyna idiotka.

Gość gość
miki444 ja bym ci napisała dokładnie to samo. Nie dlatego, żeby cię straszyć, moralizować, pouczać, ale dlatego, żebyś po prostu była tego świadoma. Ty i tak z tą informacją zrobisz co będziesz chciała, ale wiedzieć można.

Gość miki444
dzieki, wiem od urodzenia malej:)

Gość gość
Miki444 jeski moge zapytac, dlaczego nie kupisz w sklepie nowych butow dla malej? Macie problemy finansowe?

Proponuje wyrzucic.Jak masz balkon to odpowiednie miejsce ,na stare lachy.Co za problem ze starymi ciuchami.Wstydz sie kobieto.Pewnie chcialabys uslyszec,ze jestes taka dobra kobieta.Wypadaj z takimi tematami.Kazda matka dba o swoje dziecko,a ty nie jestes kims wyjatkowym.Pilnuj swego.

Gość miki444
mam nowe i uzywane:) ale ciezko cos dobrego dostac, mala ma wysokie podbicie i szeroką stopę.

Gość gość
pela jak sie nudzisz to idz na erotyczny.

Gość gość
A niech zakłada dziecku te używane buty, dajcie se juz spokój z ta głupia miki, później jej córka podziękuje, jak taka mądra i pyskuje tylko na dobre rady!

Gość miki444
Po pierwsze, mozesz mi powiedziec na jakiej podstawie obrażasz mnie uważając za głupią? Po drugie po co na taki temat weszłaś skoro nie zakladasz (teoretycznie) butów czy też ciuchów używanych swojemu dziecku dzieciom? Co Cię obchodzi co kto robi, powiedz co? Nudzi Ci się to wejdź na temat w którym zabłyśniesz niedowartościowana kobieto!

Gość gość
Autorka zadala proste pytanie, zglosila sie miki pytajac o buciki a wy jak zwykle najmadrzejsze musicie wtracic swoje Zyj i pozwol zyc innym,takie to trudne?

Gość gość
ona tak chce dać jak ja wziąć.

Gość gość
Ciężko znaleźć osobę, która potrzebuje ciuszki, na fb jest pełno grup, ale też duzo oszustów, ktorzy potem wystawiaja te ciuszki, a mogły się przeciez przydać. Polecam wystawienie ciuszków na www.tablicadlamam.pl wystawienie nic nie kosztuje, prowizji też nie pobierają, a przynajmniej jakis grosz wpadnie:)

Gość gość
poszukaj koleżanki, która ma małą córeczkę i daj jej te rzeczy w zamian za kilka paczek pampersów ona ma ciuszki a ty pieluchy dla synka handel wymienny