Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eliza2311

Dwie Kreseczki :)

Polecane posty

Witam was kobietki :) w końcu zobaczyłam 2 kreseczki na tescie ;) planowany okres miałam dostać 28.12.2014 ,ale ,ze nie nadszedł to 30.12.2014 postanowilam zrobic tescik i sie udalo ;) jestem przeszczesliwa ;) Jakie wasze były wczesne objawy ?? Pozdrawiam

Gość gość
masz raka i poronisz

a Ty co zazdrościsz?? czy ten komentarz napisalas/es bo nie masz co robic?? bo nie rozumiem ? wiesz ,ze jak sie zyczy komus cos zlego to to zle wraca z podwojona sila do Ciebie ? zalosne to jest co sie z wami ludzmi dzieje ;/

Gość gość
Nie przejmuj się komentarzami takich sfrustrowanych prostaków. Zdrowego dzieciątka życzę :)

Gość gość
30 robiłąs test, a dzis o tym piszesz?

Tak a dlaczego nie moge chyba napisac kiedy mi sie podoba prawda ?czy to jakis problem? Mam prawo pisac gdzie mi sie podoba ...:) nikt mi nie zabroni:)

Szkoda mi ludzi ,którzy są tak prości .... no ale cóz i tacy sie zdarzaja .. a co do tępactwa to własnie wychodzi tu na forum z niektorych osob zero poszanowania ...

Gość gość
nie, ale tylko prostackie wieśniaczki używają takiego słownictwa jak ty, patologio

Najlepiej nie zwracac uwagi na kogos tak prostego i beszczelnego .. po prostu zazdrosc i wiesniactwo przemawia przez mozg .. chcialabym zeby kiedys ktos oklepal porzadnie taka osobe ,poniewaz zasluguje na to jak widac