Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jeżeli wczoraj podrywał mnie gej to znaczy, że jestem atrakcyjny i kobietom

Polecane posty

Gość gość

też się spodobam?

Gość gość
nie :(

Gość gość
podobno geje są bardziej wybredni od kobiet więc dlaczego nie?

Gość gość
poniewaz gej to gej :O gej to zniewiesciala c***a i sie innym takim podob, a kobieta chce MESKIEGO faceta a nie ciote :P

Gość gość
ale ja jestem męski ten gej był zniewieściały i mu wpadłem w oko, widocznie lubi męskich.

Gość gość
wyluzuj geje nie podrywaja kobiet geje podrywaja facetow

Gość gość
Jedni lubia meskich inni zniewiescialych. Ale mozesz tak myslec, to Ci podbije ego

Gość gość
widac, nie meski, tylko na tyle c***owaty by inny gej wzial cie za jednego ze swoich :P wierz mi, zadna kobieta nigdy nie poderwie geja ;) i tak samo zaden gej nie uderza do faceta, ktorego nie jest pewny, ze moze nie byc gejem :P

Gość gość
niestety, ale geje mają inny wzorzec atrakcyjności niż kobiety i dla kobiet możesz być przeciętny.

Gość gość
geje są często przystojni i wielu kobietom się podobają

Gość gość
gość dziś geje są często przystojni i wielu kobietom się podobają ]- tylko na swoj wlasny gejowaty sposob :P kobieta moze stwierdzic, ze ten i ten gej jest przystojny ale tylko i wylacznie w kontekscie gejowatosci nie meskosci :P

Gość gość
Sa przystojni i zadbani. Czemu? Bo faceci hetero sie nie staraja - kobietom nie zalezy na wygladzie partnera tak bardzo jak facetom.

Gość on chyba tylko
Sorry ale idąc ulicą, gadając z ludźmi w knajpie, jeśli ktoś wprost ci nie powie że woli ru/chać tą samą płeć, nie czyni ewidentnych aluzji, nie flirtuje - mówię o takiej zwykłej luźnej rozmowie, to w 95% przypadków nie jesteś w stanie tego stwierdzić na podstawie takiej rozmowy. Znam wielu gejów, i zdecydowana większość z nich to są normalnie zachowujący się, mescy faceci, a nie jakieś przerysowane ci/oty.

Gość on chyba tylko
Idąc tym tokiem rozumowania to powinnam się załamać bo już słyszałam kilka razy od gejów ze jestem bardzo ładna, atrakcyjna i że gdyby nie byli gejami to by chętnie się za mnie wzięli. Czyli co, jestem taka męska? Jeśli tak to czemu również wśród mężczyzn heterykow mam powodzenie?