Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Dbanie o siebie oszczędzając

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny czy możecie coś doradzić w tej kwestii? Ja np. lubię peeling Rival de Loop z Rossmana który jest taki sam jak droższy który dostałam kiedyś w prezencie z Yves Rocher. Do twarzy zimą nieźle sprawdza się Nivea soft, którą ogólnie używam jak balsamu do ciała(duży słoiczek najtańszy chyba w Lidlu). Usta czasem smaruję zwykłym masłem(na wieczór), są później miękkie. Do dłoni robię sobie peeling z miodu, oliwy i gruboziarnistej soli a to zazwyczaj mam w domu. Do włosów czasem kupię droższa odżywkę, bo na wielu tanich się przejechałam i wyszłam jak Zabłocki na mydle. Ogólnie lubię rożne ziołowe szampony. Jeżeli chodzi o ubrania stwierdzam, że czasem można kupić coś taniego ale średnio to wychodzi. Po paru miesiącach ubranie zamienia się w szmatkę. 5 lat temu kupiłam sweter za 100 zł i ta inwestycja wyszła mi lepiej niż sweterek za 20 zł z rynku który po miesiącu wygląda znacznie gorzej od tamtego. Czasem więc chyba lepiej raz wydać dużo kasy i mieć coś na długo niż co chwila kupować coś taniego bo ostatecznie wychodzi drożej. I moja pięta achillesowa- zęby. O ile już jestem w stanie zainwestować w dobrą pastę, płyn do płukania i nitkę to jak przychodzi do wizyty u dentysty jestem załamana. Oczywiście inwestując w dobre środki do ząbków mam nadzieję na mniejsze wydatki u dentysty, ale zęby mam słabe :( Nieco krzywe bo bardzo duże i stłoczone. Kurcze, na dentyście to się oszczędzić nie da :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować