Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fryy

Brzydkie cycki

Polecane posty

Gość Fryy

Jak w temacie:dużo schudłam i, według mojej własnej matki,bo tylko ona widziała mnie bez stanika, mam teraz brzydkie piersi. Nie chciałabym dawać się kroić, ale widzę, że jest na nich mały nadmiar skóry i rozstępy. Czy facetom aż tak to przeszkadza? Czy liczy się sam fakt, że to cycki, które można pomiętosić?

Bardzo dobre serum do biustu to Lirene MaXSlim czy jakoś tak. Stosowane regularnie ładnie napina biust, ale jak przestaniesz stosować, to sflaczeje. Cięcie moim zdaniem jest totalną głupotą, po prostu nie warto ryzykować zdrowia. Masaże, naprzemienne gorące i zimne prysznice, ćwiczenia na biust z ciężarkami i będzie lepiej, choć nie super extra. No i wyprofilowany stanik sobie zafunduj. 90% facetów nie zwróci uwagę, że coś Ci zwisa. Ktoś fajnie powiedział, że cycki to nie fiut, stać nie muszą :D

Gość Fryy
Stosuję już takie różowe z Eveline'a, prysznice i ćwiczenia (damskie pompki) też, ale obawiam się, że na skórę pokrytą rozstępami nie pomoże aż tak. Do tego jeszcze dochodzi asymetria. Chociaż nie, to w zasadzie plus: jestem jak dwa w jednym. :P

Na bank jesteś piękną kobietą. Też schudłam dużo i wiem, jak to jest mieć problemy z jędrnością skóry. A próbowałaś masażu szorstką gąbką? :D ja się nią szoruję codziennie, czasem aż do krwi całe ciało. Bodajże marki Syrena jest dobra, ale do biustu lepiej mniej ostrą stroną. Peelingi kawowe... No i jeszcze ewentualnie lekka opalenizna - maskuje rozstępy, wydają się bledsze ;)

Gość gość
mam koleżankę, która duzo przytyła w tym bardzo dużo w biust, a potem, to wszystko zrzuciła, biust ma kiepski i mocno obwisły, ale faceci sie za nią uganiaja i nie uciekaja po pierwszym stosunku, więc sie nie przejmuj. zainwestuj w dobre staniki- w dłuzszej perspektywie poprawia, to kształt

Gość gość
moze za szybko schudłas ?

Gość Fryy
Ja wiem,czy za szybko? 30 kilogramów zrzucałam mniej więcej w ciągu 1,5 roku. Co do stanika - no właśnie cholera wypadałoby go wreszcie kupić, ale na samą myśl, że mam brafitterce pokazać swe cudne owocki papaya to aż mnie dreszcze przechodzą... :(