Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupilam sobie czółenka za 360 zl

Polecane posty

Gość gość

Pewnie dla jednych to bardzo dużo dla innych normalna cena a dla jeszcze innych tanio ale PIERWSZY RAZ kupilam sobie takie drogie buty ;) powód?- wracam do pracy w polowie stycznia po 1,5 roku (l4,macierzyński) i to moje pierwsze zakupy takie do pracy :) przeznaczyłam sobie 2tys na odświeżenie garderoby i jestem taka podekscytowana powrotem do pracy faktem zarabiania,rozwoju zawodowego w domu zdziczalam

Gość killerow__ dwoch
super ja sobie kupilam kozaki za grosze doslownie, grosiki dwa prawy i lewy :classic_cool:

Gość gość
Na macierzyńskim nie zarabiałaś?

no i bardzo dobrze :) kury domowe zaraz napiszą, że one w domu nie dziczeją, one się rozwijają bo przeczytają książkę i pójdą na fitness

Gość gość
i co? mamy ci gratulować?:x buhahahahahaha

Gość gośćautorka
Dns ty chyba tez wracasz niedlugo? Na jakimś watku pisalas ze sie wynudzilas hehe a jak wiesz inteligentny człowiek w domu się nie nudzi ;)

Gość gość
A ja za 80 zl i co ? Lepiej Ci ?

Gość gość jjnb
Ja sobie ostatnio kupiłam dwie pary butów, kozaki i czółenka, zapłaciłam 740 zł, tez sie cieszę :D

Gość gość
Za 740 zl to ja mam kozaki z Kazara buahahaha kafeteryjne bogaczki:o

Gość gość
Nic tak nie poprawia chumoru jak zakupy , nie ?:) U mnie sa własnie wyprzedaże :D Nieżle sie mozna obłowić :) Mi juz miejsca na ksiązki brak, ale i tak ciagle kupuje nowe :) A buty.. ee tam mam te same 3 rok i zyje:D

Gość gość
I co to kogo obchodzi?

Gość gość
dns dziś no i bardzo dobrze usmiech.gif kury domowe zaraz napiszą, że one w domu nie dziczeją, one się rozwijają bo przeczytają książkę i pójdą na fitness Jestem "kura domowa" Ale wcale tak nie napisze jak sadzisz,bo nie lubie czytac :P Ale napisze autorce, ze bardzo fajnie trzeba dbac o siebie,a nie myslec tylko o dzieciach i domu,a to,ze jakas mama nie pracuje zawodowo nie znaczy,ze jest jakas zacofana i bez kasy przy tylku osobiscie nie znam zadnej niepracujacej mamuski ktora by byla zaniedbana.

Gość gość
A ja sobie kupilam tamaris kozaki za 120€ :) . Duzo, nie duzo ... Mi sie podobaja :) . Powodzenia w pracy :)

Gość gość
Gość z 19.01 - miejsca na książki ci brakuje, ale postaraj się znaleźć miejsce na jedną - słownik ortograficzny :o

Gość gość
A ja u chińczyka kupuje za 30 zl i tez jest ok :)

Gość gość
co tak tanio