Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniony i porzucony

utrata ukochanej osoby

Polecane posty

Gość zraniony i porzucony

jest ktos kto powi mi co zrobic ?? trace ukochana osobe? starm sie jak moge ale moje wysilki zostaja olewane a zdnia na dzien trace sily do normalnego funkcjonowania a tym bardziej do ratowania zwiazku .bardzo mi na niej zalezy i na naszych dzieciach lecz czuje ze mi to zostaje wszystko zabierane po kawalku. jest ktos kto jest wstanie mnie wesprzec i powiedziec co mam jeszcze robic

Gość gość
szczerze porozmawiać z żoną o tym, czego jej brakuje w związku o tym, jak ona widzi waszą przyszłość

Gość Olahelenka
Dokładnie, porozmzawiaj z żoną. Jeśli nic nie da, to szkoda energii jaką ona Ci zabiera z życia. Może było coś , co popsulo Waszą więź. Może któraś ze stron robiła coś źle a ta druga już nie miała siły by dalej być razem.

Gość gość3444
Czasami nie sa się już nic zrobić....niestety.... Ale być może jest jakas nadzieja więc powalcz jeszcze za jakiś czas jak emocje trochę opadną, daj jej przemyśleć, daj jej czas. Nie bądź natrętny bo możesz to wszytsko zepsuć, musisz dac jej czas a potem za 3 miesiące spróbuj osttani raz. Jak nie da szansy to musisz to zaakceptować...

Gość gość
Nie ma nic gorszego jak natręt który robi wszytsko aby odzyskac swoja kobietę. Mój były tak się zachowywał po zerwaniu i mnie to już totalnie od niego odrzuciło, trzeba mieć tez wyczucie, trzeba dac czas na zagojenie ran, na opanowanie emocji A co się stało ze ona odeszła? Napisz cos wiecej