Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Super pomysł jak schudnąć?

Polecane posty

Gość gość

Uwaga w związku z tym, że za nami okres Świąt Bożego Narodzenia i Sylwestra mam dla Was ofertę specjalną, która pozwoli Ci wrócić do naturalnej sylwetki, lub pozwoli zrealizować Noworoczne postanowienie o zmianie wagi. Nie czekaj już teraz zamów swój indywidualny plan żywieniowy. http://twojtrenerwojtek.pl.tl

Gość gość
Ja ze swojej strony polecam tabletki Foreverslim.Szybko ale skutecznie pozbyłam się całej nadwagi.Co dla mnie bardzo istotne odchudzanie było skuteczne bo do dnia dzisiejszego moja waga utrzymuje sie w granicach normy.

Gość gość
A ja mysle ze dieta bedzie ok

Gość gość
Najlepsza jest dieta, która podkręci metabolizm + ćwiczenia fizyczne + zabiegi wyszczuplające, np. Liposukcja ultradźwiękowa i dermomasaż podciśnieniowy. Znalazłam swietny salon kosmetyczny, który ma w ofercie takie zabiegi na stronie www.dobrakosmetyczka.pl

Gość frania345
ja schudlam 10 kg w dwa miesiace z acetomale http://acetomale.pl/ ;d jeszcze zaden suplement tka nie wplynal na moją przemianę materii ! uwielbiam acetomale bo pomoglo mi wrocic do figury sprzed lat ;d

Gość gość
a ja myslę że ktoś wpadł na świetny pomysł, że założył taki temat. proponuję tutaj się reklamować i nie zaśmiecać innych topiców :) ;)

Gość gość
no wlasnie, bo wszedzie te reklamy, niech bedzie 1 taki topik ,

Gość gość
tylko temat powinniscie dac ze jest o reklamach

Gość gość
w********ac!!!

Gość Zoja1122
Zima zawsze u mnie sprzyja gromadzeniu się tłuszczyku. Tym razem postanowiłam działać zawczasu i chwycić byka za rogi jeszcze przed świętami. Żeby nie załamać się dopiero na wionę, bo dla mnie to zawsze za późno, żeby jakoś wyglądać w ciepłe dni. Pani w aptece poleciła mi pastylki Therma Line Fast - i to rzeczywiście działa! Waga już zaczęła znikać, tłuszczyk się zmniejsza, a ja zastanawiam się, jaki kostium kąpielowy kupię w tym roku :-)

Gość pozdrawiam098
Ja mam diete 1000 kcal i biorę suplement acetomale ;) nigdy nie chudlam tak szybko. Przeemiana materii przyspieszyla ;)

Gość pozdrawiam098
Ja mam diete 1000 kcal i biore suplement acetomale. nigdy tak szybko nie chudlam jak z tym suplementem. 8 kg w miesiac ;)

Gość gość
Tabletki Foreverslim oczywiście działają, ale przede wszystkim muszą być stosowane na odpowiednich zasadach. Zmieniajcie styl życia, wprowadzajcie aktywność fizyczną, ograniczajcie kiepskie jedzenie. Zapewniam was, że dzięki temu po prostu będziecie się o niebo lepiej czuć!

Gość gość
Ja również jestem przypadkiem któremu udało się schudnąć dzięki właśnie tabletką Foreverslim.A myślałam że mi nie jest w stanie już nic pomóc.Schudłam 14 kg dla mnie to jest ogromny sukces do dzisiaj nie mogę uwierzyć że mi się udało.

Gość gość
ja za to skusiłam się na tabletki Slimcea z tego względu że widziałam jakie efekty osiąga moja koleżanka. Wcześniej ani myślałam o tego typu środkach ale jak zaczełąm jej zazdrościć coraz lepszej figury zamówiłam kuracje ze slimcea. Nie zawiodłam się. Tak jak na nią, na mnie też zadziałały.

Gość gość
Polecam nowość na rynku odchudzania produkt premium www.limvena.pl

Gość gość
Na mnie tzw.suplementy diety zupełnie nie działają, nie lubię też ćwiczyć i ogólnie jestem jestem leniwa. Najbardziej przeszkadzały mi moje grube uda, więc postanowiłam udać się na zabiegi odchudzające. Miałam ich w sumie 8, róże masaże, lipokawitacja i fale radiowe. Muszę się pochwalic, że mam teraz po 5 cm mniej w udach i wreszcie mieszczę się w rozmiar 40 :) polecam salon www.beautypremium.pl w Poznaniu.

1. Jedz połowę porcji w stosunku do ilości, jakie pochłaniałaś do tej pory. Osoby mające problemy z nadwagą często lubią dokładki, a fura ziemniaków na talerzu pływa w tłustym sosie. Na szczęście żołądek szybko się kurczy i można chytrze wykorzystać ten fakt. Po kilku, kilkunastu dniach zmniejszania porcji, przestanie domagać się o więcej. I nie trzeba rezygnować ani z ziemniaków, ani z sosu. 2. Jedz wolniej. Oto kolejna cenna wskazówka jak skutecznie schudnąć. Trawienie zaczyna się bowiem już w jamie ustnej. Jeśli dobrze przeżujesz pokarm, zanim go połkniesz, żołądek będzie miał mniej pracy. 3. Nie doprowadzaj się do wilczego głodu, bo zjesz trzy razy więcej niż potrzebne, aby go zaspokoić. Możesz zastosować pięciostopniową skalę oceny głodu. Jeśli uznasz, że jesteś "trochę" głodna (1), zjedz owoc, albo garść migdałów, natomiast 4 - oznacza czas na solidny posiłek. Staraj się nie doprowadzać do uzyskania 5 na skali. 4. Unikaj wielkich dietetycznych grzechów, ale pozwalaj sobie na małe grzeszki, wtedy nie będziesz miała poczucia, że jesteś na diecie. Zamiast pełnomlecznej czy nadziewanej czekolady, wybierz gorzką. Zamiast batonika z karmelem, zjedz z płatkami i orzechami. Staraj się grzeszyć tylko raz dziennie. 5. Nie podjadaj. Usuń sprzed swoich oczu talerzyk z cukierkami, paluszkami, ciasteczkami. Najlepiej, żebyś nie trzymała w domu kalorycznych łakoci. I kropka.

Gość zuziolka40
Super pomysł ode mnie - aby uniknąć efektu jojo warto iść na kilka zabiegów wyszczuplających, np. na kriolipolizę. Ja zrobiłam kilka zabiegów w salonie Vici w Krakowie i dzięki nim waga spadła i co najważniejsze - utrzymuje się, czyli nie ma efektu jojo! Polecam bo zabiegi nie są drogie :)

Gość gośćGlnka
Próbowałam najpierw diet i same w sobie nie były złe, niektóre dawały jakiś efekt. Jednak zrozumiałam po dłuższym czasie że problem leży w mojej słabej przemianie materii. Dopiero tabletki na odchudzanie Foreverslim pomogły mi z tym problemem. Przyśpieszyły przemianę materii i dodatkowo pomogły w pohamowaniu głodu. Dzięki nim schudłam o wiele więcej.