Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie stać mnie na dziewczynę wiec chodzę na prostytutki,tańsza

Polecane posty

Gość gość

Tak wychodzi dużo taniej i jest dużo przyjemniej. dużo tańsza a więcej od siebie daje (przynajmniej prawdziwa urodę i dobry seks w zamian za mega wymagania i nikle obowiązki na poziomie licealisty )

Gość gość
"Powiem ci, bo wiele nocy nie przespałem, zastanawiając się, dlaczego kobiety są takie, a nie inne. Uważam, że w etapie ewolucji kobiety same ustawiły się w podrzędnej roli, ponieważ to są małe cwaniary. Mamią mężczyznę makijażem, perfumami, a wszystko po to, żeby go ogłupić, a potem przejąć jego konto, dom, dzieci, pozbawić go wszystkiego i na koniec jeszcze powiedzieć, że jest draniem i do niczego się nie nadaje. To jest prostytucja rozwinięta na szeroką skalę i najdroższa d***** jest tańsza od kobiety, z którą mężczyzna się zwiąże na stałe. Masz żonę, to płać, bo zachciało ci się z nią przespać." -Maciej Maleńczuk

Gość gość
"Mało jest kobiet, które są prawdziwe i niczego nie udają. Więcej jest takich bab, które wrzeszczą, domagając się równouprawnienia. Tylko czy aby na pewno? Czy wy nie chcecie specjalnego traktowania? Chętnie porozmawiałbym na ten temat z Manuelą Gretkowską. Jeśli kobiety tak bardzo chcą równouprawnienia, proszę bardzo. Tylko niech sąd też na równi je traktuje z mężczyznami wtedy, kiedy walczą o opiekę nad dziećmi. Teraz jest tak, że kiedy tylko w małżeństwie się nie układa, baba zaraz zabiera dzieci. Potem szybko znajduje sobie jakiegoś gacha, dzieci muszą się na to patrzeć, a ojciec bulić, żeby mogła z tamtym sobie uwić gniazdko. Każda żona to d****** a małżeństwo to zinstytucjonalizowana prostytucja. I koniec. I kropka". -Maciej Maleńczuk

Gość gość
Na d***** chodzisz, bo musisz zaspokoić swój popęd, a czy one takie Mega seksowne i urodziwe są to można się zastanawiać..

Gość gość
a co daje kobieta oprócz wymagania ogarnięcia życia i przeciętnej urody oraz zawyżonego ego

Gość gość
a na te prostytutki jeździsz do burdelu czy po przez neta se umawiasz

Gość gość
Masz okres złotko??

Gość gość
bjgvcytrd

Gość gość
mnie też nie stać na dziewczynę ale zamiast chodzić na d***** postanowiłem kupić sobie sportowe auto może Lamborgini?

Gość gość
Niedojrzały jesteś i strasznie nadęty, głupiutki i boisz się dziewczyn. Nikogo nie obchodzi czy korzyatsz z dziwek, czy nie, bo jesteś tylko duchem i wymysłem kafeterii. żyjesz tylko tu w nieistniejącym wirtualnym świecie. A odpowiadający ci ludzie zabijają twoej poczucie samotności, bo nie masz nawet do kogo buzi otworzyć. Twój świat to świat iluzji.

Gość gość
pomachaj sobie fredzlem :D to jeszcze taniej , hahaha ...prostytutki nabijaja sie z takich frajerow :P

Gość Bosman100
Trzeba chodzić na d***** z głową uniesioną do góry. Wybierać, targować się o cenę, dociskać łeb przy lodzie, a potem wychodząc mieć świadomośc zaliczonej szmaty, która koło 35 będzie wrakiem.

Gość gość
Up

Gość gość
Bosman100 wczoraj Trzeba chodzić na d***** z głową uniesioną do góry. Wybierać, targować się o cenę, dociskać łeb przy lodzie, a potem wychodząc mieć świadomośc zaliczonej szmaty, która koło 35 będzie wrakiem. xxxxx Nie wiem czy zauważyłeś, ale się do tej szmaty wycierasz, więc wcale nie jesteś od niej lepszy, żeby z uniesioną głową chodzić? :)

Gość Majtek200
a na rozum cie stac? :classic_cool:

Gość gość
dzi'wki to syf, kiła i mogiła.

Gość gość
Hhn

Gość gość
nedzna prowokacja na dziewczyne cie nie stac a na k****y cie stac? :D jak k****a jest ladniejsza i bardziej elokwentna to tez sobie wola za usluge, stac to cie moze na te ukrainskie tirowki, przasne

Gość gość
"która koło 35 będzie wrakiem. " A mówi się, że seks to zdrowie

Gość gość
13:35 - Sama jesteś prowokacja. sam upatrzylem sobie dwie atrakcyjne polskie prostytutki, względnie za przystępną cenę (120zl/h), z pięknymi cycuszkami (obydwie rozmiar 4). Myślę, żeby do ktorejś z nich pójść na stratę prawictwa

Gość gość
drogi założycielu tematu, albo se jaja robisz, albo masz po prostu problem ze znalezieniem właściwej kobiety. Jeżeli to drugie, to idż po poradę do psychologa - wtedy się Tobie ułoży może :)

Gość gość
120zl za otworzenie drzwi reszta extra

Gość gość
14:19 - Już z jedną z nich gadałem przez telefon. Powiedziała wyraźnie "wszystkie ceny są podane na stronie". A na stronie jest podana stawka godzinowa. Poza tym, jak drugi raz do niej zadzwoniłem, przywitała mnie zmysłowym "mhm"

Gość gość
ladna za 120? nie wierze

Gość gość
nie musisz wierzyc wystarczy ze masz kase :P, :P, :P

Gość gość
Wejdź na rokse to się przekonasz ze tak Pozatym kto ma argumenty przeciwko autorowi Co prawda w oczy kole?

Gość Thor_syn_Odyna
Dziwi mnie wasz stosunek do dzieeczyn uprawiających zawodowo Nierząd. To bardzo ciężki i wymagający zawód. Nie piszę tu o "Tirówkach". Pracowałem pewien czas w Polskich Agencjach Towarzyskich i nigdy nie powiem złego słowa na temat dziewczyn. Faktycznie czasem obgadują klientów, ale prawie wyłącznie buraków mieniących sie biznesmenami i gangsterami. Mam do dzis dobre relacje z nimi mimo że prawie wszystkie już zamężne. Wielu facetów chodzi do agencji bo ich żony traktują ich jako źródło dochodu. Potrzeby facetów to coś więcej niż Pudelki i inny chłam. Matrony tych planów żądają bzykania w jeden lub dwa sposoby i tylko w celu uzyskania własnej satysfakcji. Kasę jednak doją równo cały czas. Więc Szanowne Panie, nie obruszajcie się tak, bo w większości jesteście gorsze od tych "dziwek"

Gość gość
Obrzydza mnie taki facio co chodzi do prostytutki i jeszcze sie tym chwali :(

Gość Thor_syn_Odyna
Czyżby? A ty jesteś taka święta? Większość pań używa krocza do uzyskania korzyści. Od szkoły po przez zdobywanie frajera, który będzie ją utrzymywał/sponsorował, po męża któremu robi loda z połykiem gdy czegoś chce. Większość to nie znaczy wszystkie!!!

Gość gość
uoooo