Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robicie z niemowlakiem gdy jestescie chore

Polecane posty

Gość gość
To gdzie ty pracujesz???

Gość wifigdańsk
do mopsu jak pojdzie to jeszcze jej moga dziecko odebrac bo "nieporadna". autorko nie unos się tak bo sama napisałas w tytule "gdy jestescie chore" wiec skad kto ma wiedziec w jakim stopniu chore? tu wiekszosc matek sama zajmuje sie dzieckiem bo maz pracuje albo zagranica albo samotna matka i gdy sie jest chorym to tak samo trzeba sie opiekowac dzieckiem od tego nie ma zwolnienia na najblizsze 18 lat. a co to za operacja i czemu nie bedziesz mogla zajmowac się dzieckiem przez wiele dni? bo akurat personel medyczny wychodzi z załozenia ze jak ktos jest na tyle chory i słaby ze nie moze uczestniczyc w zajeciach domowych a do tego opieka nad dzieckiem się dolicza to powinien zaostac w szpitalu a jak ktos ma wypis to znaczy ze jest juz zdolny do normalnego zycia i powinien pomału do niego wracać. a skoro ty bedziesz nieporadna przez wiele dni to hycba kjtos bedzie musial się tobą zajmowac?

Gość wifigdańsk
sorki za literówki ale w ciemnicy piszę ;)

Gość gość
Ja zamykam w szafie

Gość gość
Albo w szpitalu zapytaj czy nie ma możliwości żeby dziecko było z tobą? Karmisz piersią?

Gość gość
Nie no, nie wierzę że nie macie w rodzinie (twojej lub ojca dziecka) nikogo kto w tak Szczególnej sytuacji jak operacja nie zajmie się waszym niemowlakiem! To co wy jesteście jakieś Czarne owce czy co? To nie jest dla mnie normalne, sorki za bezpośredniosc

Gość gość
mialam raz taką sytuację, nie potrafilam zwlec się z lóżka, gorączka, ból głowy, ból mięsni i kości.... nie mogłam brać leków bo karmiłam piersią, napisałam więc smsa do sąsiadki i przyszła mi pomóc, bo miałam wtedy bliźniaki 9-miesięczne, masakra, dobrze, że była w domu i przyszła mi pomóc