Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona kobietaa

Co myślicie? Czy to normalne?

Polecane posty

Gość zdradzona kobietaa

Witam Was. Ostatnio w życiu spotkało mnie coś złego mój partner zdradził mnie ze swoją byłą kobietą i to nie raz. Dowiedziałam się nie od niego tylko od znajomych. Powiedziałam ze wiem i on stwerdził że to moja wina bo ostatnio się oddaliłam od niego i potrzebował bliskości wiec dlatego to zrobił z nia kilka razy. Dla mnie to abstrakcja bo oczywiscie rozumiem że ktoś może czuć się samotnie (nawet w zwiazku) i właśnie wtedy trzeba o tym mowić i rozwiązywać sprawe a nie uciekac do innej baby. Przeprosił i chce być ze mną jak do tej pory tylko jest jeszcze jeden "mały" Problem .. w międzyczacie oni zaczeli razem współpracować i teraz On będzie z nią pracował na codzień i to dla niego całkiem normalne a ja według niego powinnam to zaakceptowac . Dla mnie takie coś jest niedopuszczalne pracowac z kochanką ? chyba by mnie to wykonczylo psychicznie. Słysze "wszystkie kobiety by to zrozumialy tylko ty nie " Więc pytam drogie Panie czy to jest normalne i ze mna jest cos nie tak? Czy to ze postawiłam ultimatum albo ona albo ja jest takie okrótne ? On nie potrafi wybrac .

Gość gość
skoro nie potrafi wybrać i cie zdradzał to chyba oczywiste ze cie nie kocha i należałoby go zostawić ?

Gość gość
twój facet to manipulant nie bądź naiwna i kopnij go w dupę on i tak cię nie kocha

Gość gość
popieram poprzedniczkę, ten facet nie dojrzał do poważnego związku, nie wykazał żadnej skruchy i jeszcze zrzucił winę na ciebie, a to przecież nie ty się przespałaś z kimś innym. Zostaw go, to najlepsza rada jaką usłyszysz.

Gość gość
mój byly by jeszcze do tego powiedział ze powinnam byc dumna bo do zycia wybrał jednak mnie a nie nia.

Gość gość
Ale On wszystko tak przekręca że to moja wina i że on mnie nadal kocha ale to ja nic nie rozumiem więc próbuję ustalić czy to co napisałam jest normalne (to znaczy moje rozumowanie) czy cos ze mna nie tak jak on mi wmawia na kazdym kroku. Jesli on ma jakies zdanie na dany temat a ja mam inne (przeciez mam do tego prawo) no to on jest zly i mowi ze ja nie rozumiem tego co on mowi wiec ja mowie ze rozumiem ale mam inne zdanie a On na to ze psycholog by mi wyjasnil (wciaz to slysze) i czuje sie coraz gorzej. Nie wiem co robic

Gość gość
Twój facet ma racje, psycholog by ci pomógł ALE zrozumieć, ze powinnas od niego odejść.

Gość gość
przeciez ten czlowiek nie jest ciebie wart i nie zrobil nic aby wam sie zycie ulozylo dla niego liczy sie tylko jego dobro jest egoistą i pewnie już się nie zmieni

Gość gość
Kobieto! Jesteś psychicznie uzależniona od niego uciekaj zanim Cie nie zniszczył bo itak predzej czy pozniej to zrobi obwiniając Cie za kolejne rzeczy.

Gość inezkaa
moze powinniście razem sie udać do psychologa?

Gość gość
weź go olej i tyle. co za kawał kutaasa nie mieści mi się to w głowie

Gość gość
Żałosny palant. Moze jeszcze powinnas byc mu wdzięczna, ze z tobą jest? Wywal go ze swojego życia z prędkoscią światła.

Gość gość
Weź przestań, żadna szanująca się kobieta nie powinna być z takim prostakiem, zostaw go ! i na koniec kopnij w zadek :D

Gość zdradzona kobietaa
tłumacze mu setki razy i słyszę " puknij się w głowę " albo "masz bardzo małą objętość głowy" "jak bedziesz w moim wieku to zrozumiesz" jestem jechana takimi tekstami non stop i niedlugo zwariuje bo już sama siebie nie poznaje a na dodatek ten człowiek obmawia mnie do znajomych i obcych ludzi ze ja nie rozumiem podstawowych zachowan kobiety ze powinnam przeczytac ksiazke kobiety sa z marsa a mezczyzni z venu itd. on ma 41 lat jest starszy ode mnie 13 lat a kobieta z którą mnie zdradził ma teraz lat 24. Zupełnie straciłam swoją wartość :( nie wiem co mam dalej robic

Gość zdradzona kobietaa
mówi mi że z Nikim nie uloze sobie zycia bo nikt ze mna nie wytrzyma i albo mnie bedzie bil albo zdradzal moj kolejny partner

Gość gość
zdradzona kobietaa dziś mówi mi że z Nikim nie uloze sobie zycia bo nikt ze mna nie wytrzyma i albo mnie bedzie bil albo zdradzal moj kolejny partner X Wow! Co za d**ek! A Ty się jeszcze zastanawiasz? Chyba że to prowokacja bo na kafe nigdy nie wiadomo. Kuźwa...niech spada na drzewo banany prostować!

Gość gość
Droga Autorko, pisałam juz, tak na szybko, byś go kopnęła z prędkoscia światła. To jest typowy narcyz manipulant. Kocha tylko siebie, kobiety są dla niego przydatnymi osobnikami niższego rzędu do sprzątania, gotowania, seksu. Niedobrze jest, gdy choć próbują mieć swoje zdanie. Powinny ZAWSZE zgadzać się ze swoim panem i władcą, a myśleć jak najmniej. Samodzielnie- wcale. On jest od myślenia, rzadzenia i decyzji. Aby pozytecznego osobnika utrzymać w dyscyplinie, narcyz stosuje metodę kija i marchewki. Jak osobnik jest grzeczny i posluszny, to w nagrodę dostanie miłe slowo, moze prezent, a nawet orgazm. Jesli osobnik się stawia, to jest zerem, dnem, nikt poza narcyzem go nie chce, i nie zechce, osobnik powinien byc wdzięczny, ze dostapil zaszczytu oddychania tym samym powietrzem, co jego pan. Autorko, przez ostatnie pół roku, razem z męzem wyciagalismy mlodą kobietę ze szpon narcyza, po jej 10 letnim malzeństwie z zimnym, narcystycznym draniem. Ona niezaleznie od naszego wsparcia, dlugich rozmów w dzien i w nocy, chodzila na terapię. Znałam zresztą tego gnoja, a tak ją zmanipulował, iz uważala go za geniusza. Ona sama miała poczucie wartosci poniżej kopalni, roztyła się, przestała dbac o siebie, dobrze zarabiała, ale dogadzała tylko jemu. Wydobyła się z tego horroru, dziś jest szczupłą, atrakcyjną kobietą, zadbaną, z usmiechem i klasą. Spotkała wspanialego męzczyznę, ciepłego i czulego, nawet go poznalam, który ją wręcz wielbi. Coś niesamowitego, patrzeć na nich oboje:) Autorko, niezaleznie od tego, czy twój narcyz zechce byc z toba, czy nie, to powinnas odejsc, i to szybko. Wiesz dlaczego? A to dlatego, ze ego narcyza zostało dotknięte tym, ze go złapalas na zdradzie, ze śmiesz stawiać mu warunki, a za takie zachowanie osobnik dostaje karę. Wczesniej, czy później. Nie mysl zatem, ze jak ciebie wybierze, to z czasem się wszystko ułozy. On poczeka, ale Cię ukarze, bądź tego pewna. Jesteś mlodą, atrakcyjną kobietą, i wierzę w to glęboko, ze znajdziesz, spotkasz męzczyznę, który Cię będzie wielbił. Twój instynkt samozachowawczy kazał Ci zalozyc temat na publicznym forum, by wypowiedzieli się swobodnie obcy, anonimowi ludzie. Przeczytaj wszystkie wpisy kilka razy, a jak będziesz absolutnie uczciwa wobec siebie, to podejmiesz szybko decyzję, która Cię uzdrowi. Pozdrawiam. urszak

Gość gość
Ale ci się trafiło kompletne zero. Zresztą on i tak za stary dla Ciebie. Wszystkie jego naloznice są poniżej trzydziestki? Bo jak ma więcej to już za stara dla 40 letniego ru/chacza. Kopnij go w doope, to naprawde jakieś zero. Ja bym nawet na niego nie nas/rala ... swoją drogą to pewnie jakiś lekarz albo inny bogaty z dobrą pozycją że tak sporo młodsze dzivy mu do wyra wyskakują, pie/rdzielowi obrzydliwemu