Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co w głowach mają faceci?

Polecane posty

Gość Boston100
0xFF.. zajętą pamięcią się nie przejmuj, to tylko napędza gospodarkę, a poza tym jako ścisłowiec podejdż do tego tak if wróci then kocha else nie było warto W obu przypadkach jesteś tak naprawdę winner :)

Teraz już 0xDEADBEEF... Niestety była warta nawet rzucenia tej informatyki, a ja nawaliłem w ten oto sposób, że odpuściłem. Gdy zrozumiałem swój błąd, ona zerwała. Ot finał... bool status=0; while (status==0) oczekujNaPowrot;

Gość gość
Boston100, co Ty piszesz? Wyraźnie wcześniej napisałam, że jeśli ktoś znika bez słowa, to nie szanuje innej osoby, a bez szacunku nie ma miłości. Czyli jeśli wróci, to nie dlatego, że kocha, tylko z braku laku, bo ktoś inny go czy jej nie chciał. Stąd zniknięcia bez słowa, żeby mieć otwartą furtkę do powrotu. Taki ktoś myśli, że wróci, nawciska kitu i będziesz jego czy jej. Powiedzenie o tym, że jeśli komuś dasz wolność, a on wróci, to kocha dotyczy tych sytuacji, kiedy ludzie rozstali się w cywilizowany sposób, z szacunkiem do drugiej osoby, czyli biorąc pod uwagę jej uczucia. A nie zniknęli z jej życia jak tchórze, kalkulując sobie w wyrachowany sposób, że na takim zniknięciu dużo lepiej może wyjdą.

Gość gość
Cafebabe, nie napisałam tego o szacunku po to, żeby Ciebie dobić, tylko by uświadomić, że fundamentami miłości są szacunek, zaufanie i szczerość. Sama wiem, co czujesz, ale tak już w życiu jest, że nie zawsze nasze uczucia są odwzajemniane.

Gość gość
no coż, powiem jak to mój obecny facet mi opowiadał jak kiedyś Panienki podrywał z kolegami w barach. Otóż szedł z kolegą i wybierali sobie jakieś 2 fajne laski, rozmowa, taniec potem wspólna noc w jakimś hotelu i wszystko było dobrze do rana. Dziewczyna po takiej nocy myślałą sobie niewiadomo co, a facet jak wytrzeźwiał to patrzał na to zjawisko z nutą obrzydzenia i niechęci - on chciał się zabawic, a nie żeby dziewczyna się do niego kleiła przez resztę dnia, naciągała na dalsze spotkania i planowała wspólną przyszłośc. Po prostu to była chwilowa znajomośc na noc, po której facet ma "moralnego kaca". Tak na marginesie , z moim facetem jesteśmy już od wielu lat, jest naprawdę dla mnie wspaniałym człowiekiem - chroni mnie i broni i nie wyobraża sobie życia beze mnie. Ale do panienek na chwilę taki miał właśnie stosunek. Chcę przez to powiedziec, że ten facet z neta pewnie nie miał ochoty na dalszą znajomośc i chciał się "odkleic", ale to tak jak z zamawianym towarem przez internet. On widocznie kogoś szukał i rozmawiał widocznie z wieloma jednocześnie i wybrał "towar", który mu najbardziej odpowiadał, a inne "zamówienia" zwrócił do nadawcy bez komentarza, bo przecież się nie przyzna, że jest dupkiem i jednocześnie ten sam kit wciskał 5 pannom . Nie przejmuj się - szukaj dalej, aż trafisz na swojego faceta. pozdrawiam.