Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

problem ze sprzedajacym na allegro..

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam, kupi艂am od sprzedawcy na allegro przedmiot- podk艂ad- kt贸ry jak si臋 okaza艂o jest nieoryginalny. Niestety zmyli艂o mnie opakowanie, oraz fakt 偶e pierwszy raz spotykam si臋 z sytuacj膮 podrobienia podk艂adu, chwil臋 po otrzymaniu przesy艂ki wystawi艂am pozytywny komentarz do transakcji. Otworzy艂am go dopiero dzisiaj, i ku mojemu zaskoczeniu podk艂ad okaza艂 si臋 by膰 kremem zmieszanym z odrobin膮 podk艂adu. Czy mog臋 z艂o偶y膰 reklamacj臋? W jaki艣 spos贸b przestrzec pozosta艂ych kupuj膮cych? A przede wszystkim odzyska膰 swoje pieni膮dze? Co mog臋 zrobi膰?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
by艂 kto艣 w podobnej sytuacji? co zrobi膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
towar nie zgodny z opisem. Napisz do niego o zwrot. Je偶eli oleje temat to pisz do allegro.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i jak to dalej wygl膮da? musz臋 z艂o偶y膰 pisemn膮 reklamacj臋? przyznam 偶e pierwszy raz mam tak膮 sytuacj臋 ze sprzedaj膮cym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
najpierw napisz do sprzedaj膮cego, je艣li to nic nie da zg艂o艣 sp贸r do allegro

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A mo偶e skontaktuj si臋 z profesjonalist膮 i b臋dziesz wiedzia艂a jak to rozegra膰 ?! Szczerze m贸wi膮c w膮tpi臋, 偶e teraz si臋 do Ciebie odezwie... Na pewno ju偶 nie jedna osoba nabra艂a si臋 na jego przekr臋ty. Porady prawne mo偶esz uzyska膰 na przyk艂ad przez internet. Ja korzysta艂am z pomocy pani Katarzyny S艂apczy艅skiej: adwokatslapczynska.pl . Ona na pewno b臋dzie wiedzia艂a co grozi takiej sobie, kt贸ra podrabia produkty. B臋dziesz mog艂a lekko "przestraszy膰" sprzedaj膮cego :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sprzedawanie podrobionych przedmiot贸w jest przest臋pstwem tak偶e poinformuj sprzedaj膮cego o twoich 偶膮daniach. Je偶eli si臋 nie dostosuje to zg艂aszasz tam gdzie trzeba :-)

Udost臋pnij ten post