Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niecierpię takich typów jak Dareios

Polecane posty

Gość gość

:o

Gość gość
Ja tez, ochyda

Gość gość
i ja. przerośnięte ego + zarozumiałość.

Gość gość
Mnie również ten osobnik irytuje;)

Gość gość
to sie tu jeszcze udziela?

Gość gość
on jest fajny w pisaniu ale bardzo nieatrakcyjny widzialam go realnie jest gruby troche lysy nosi okulary i chodzi w bialej koszuli i zawsze cos zre.Chyba nie ma tez przedniej jedynki bo tak mowi dziwnie

Gość gość
To jest facet który mierzy swoja wartość ilością penetracji waginalnej.

Gość gość
a pisal,ze sport uprawia:D

Gość gość
To by tłumaczyło dlaczego jest takim kolekcjonerem cip. Znam takich im większa c***a tym większe wymagania. Współczuje jego partnerce będzie dla niego rzeczą do zabawy

Gość gość
Pewnie każdej z którą był musiał za to zapłacić :o

Gość gość
pewnie jeszcze w zyciu nie mial zadnej dziewczyny bo ktora poleci na takiego wybrakowanego i jeszcze lysego pokrake

Gość gość
A ja lubie jego wypowiedzi. Nie owija w bawelne, prosto wyglasza swoje zdanie i zachowuje kulture.

"on jest fajny w pisaniu ale bardzo nieatrakcyjny widzialam go realnie jest gruby troche lysy nosi okulary i chodzi w bialej koszuli i zawsze cos zre.Chyba nie ma tez przedniej jedynki bo tak mowi dziwnie" x Hehe, nie ma to jak kłamstwo. Nie noszę okularów, nie noszę koszul, a tym bardziej białych, mam wszystkie jedynki i nie zawsze jem

Gość gość
A ja go lubię. Pisze to, co myśli w sposób kulturalny, nikogo nie obraża, ma poczucie humoru, nie wdaje się w głupie pyskówki. A to, że jego poglądy na pewne sprawy nie pokrywają się z tym, czego by sobie życzyły forumowe księżniczki, to już ich problem. Pozdrawiam.

Gość gość
Ale ze jestes gruby to juz nie zaprzeczasz? :D

"i ja. przerośnięte ego + zarozumiałość." x Na jakiej podstawie twierdzisz że jestem zarozumiały? x "Współczuje jego partnerce będzie dla niego rzeczą do zabawy" x Nigdy nikim się nie bawiłem, nawet dziewczynami z którymi spotykałem się dla seksu. x "Ale ze jestes gruby to juz nie zaprzeczasz? " x Zależy jak definiować to kto jest gruby. Nie zaprzeczam że ostatnio przytyłem, także nie trenowałem, ale od poniedziałku zamierzam wrócić do diety i treningów.

Dziękuję też za pochlebne wypowiedzi. Zawsze staram się dyskutować kulturalnie nie atakując personalnie. Wychodzę też z założenia że jeżeli ci którzy nie stronią od ataków ad personam i oczerniania mnie nie lubią... to bardzo dobrze.

Gość gość
Ojej przytyleś, ale kobieta to juz przytyć nie może? Masz nie wiadomo jakie wymagania względem dziewczyn ale do siebie już nie?

Gość gość
Dareios lubi rimming, sam mówił zresztą to obleśny dziad nie wiem która by chciała takiego kurw/iarza

Względem siebie mam takie same lub większe oczekiwania. Jak nie jestem w formie to nie spotykam się z laskami. Uważam że skoro oczekuję atrakcyjności u kobiety to sam też powinienem prezentować jakiś poziom. x "Dareios lubi rimming, sam mówił zresztą to obleśny dziad nie wiem która by chciała takiego k**w/iarza" x Po raz kolejny czytam takie teksty i po raz kolejny kojarzy mi się to z jakimś dzieciakiem który sobie nie wyobraża czegoś w seksie i potem lata dookoła i pokrzykuje "a on lubi coś tam". x To że takie rzeczy jak rimming komuś się nie mieszczą w głowie nie znaczy że jest w tym coś niezwykłego. Są kobiety trochę bardziej otwarte które to lubią, są też takie które tego nie lubią ale nie widzą w tym niczego zdrożnego.

Gość gość
Jesteś obleśny :/

Gość neurodron
Ale, tak patrząc także na siebie :D To po jaką cholerę, mężczyzna siedzi na takim forum i to nie na zasadzie, że czasem się odezwie, jak Myrevin, ale napiertala post za postem o dowolnej porze? Ja wiem, dlaczego to robię :D I nie ma się czym chwalić. Czemu Dare to robi? Myślę, że coś w tym jest, że gruby, że taki i śmaki. Forum to dla wielu jest kompensacja, coś zamiast życia. Nie dla wszystkich, bo pogadać warto, ale dla bardzo wielu. Dla mnie też, niestety :D

Gość gość
Nie czytuję. Rzucając okiem stwierdzam, że i tak się wyrobił, bo przedtem był niestrawny.

Gość neurodron
I to wcale nie koliduje, ten przymus bywania tutaj z elokwencją, pewną wiedzą, którą Dare posiada. Bywał tu kiedyś oferma, bywały całkiem mądre prawiczki :D Oni też mieli coś w głowie, ale też im czegoś brakowało. Mnie też czegoś brakuje :D

Gość gość
Dareios?A KTO TO QUR/WA JEST? Nie znam nie czytałam jego wypowiedzi nie jest mi znany.

Gość gość
ten oblech kiedyś pisał że penetracji w swoją du/pe by spróbował

A ja udzielam się na wielu forach, nie tylko kafeterii. A najlepsze dyskusje są wtedy gdy ścierają się odmienne poglądy. Poza tym to jest ciekawe że ludzie zwracają uwagę tylko na to gdy tu jestem, a jak przez pół roku mnie nie było to już nikt nie zauważył. x Czy jestem gruby? Tak jak wspomniałem, parę kg mi się przybrało. Ale co to za problem? Może urządzę fotorelację?

Gość neurodron
Tak, zrób sobie sesję :D Zwracają uwagę, bo masz stały nick i jesteś charakterystyczny. Ale powiedz Dare, jak tam życie uczuciowe i seksualne? :D

Gość gość
ja dzisiaj zglosilam do prokuratury jego zachowanie kiedy pisze o sexie z malymi dziewczynkami i podkkresla ze takie sa najlepsze pedofil jeden

Tak jak napisałem - przytyłem, a jak nie jestem w dobrej formie to nie biorę się za żadne poszukiwania czy inne podrywy.