Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o kobietach które kompletnie się nie szanują?

Polecane posty

Gość gość

Znam parę takich dziewczyn które non-stop szlajają się po jakichś wiejskich dyskotekach, potrafią nawet się puścić w klubowej toalecie, lądują na nocnych popijawach, zadają z najgorszymi typami (wiejskie pozerki na sterydach) w okolicy i sypiają z takimi... Po czym chodzą wiecznie z podniesioną głową jak gdyby nigdy nic... Ciężko mi pojąć jak gdzie takie dziewczyny mają rozum..? Jak one myślą? Bo niektóre z nich bywają wykształcone....

Gość gość
posiadanie świadectwa to nie to samo co posiadanie rozumu, klasy i jakiegoś poziomu. Co sądzę? Że będą się tak bawić jakiś czas, a potem skończy się to wszystko syfem- ciążą z przypadkowym gościem, wymuszony ślub z jakimś wieśniakiem i męczenie się z nim latami. I po paru latach reflaksja: k...a ale zmarnowałam życie

Gość gość
Jak mogą być wykształcone jak średnia wieku takich jakie opisałaś to wiek gimnazjalno-licealny.... No chyba że to jakieś niedojrzałe emocjonalnie i zakompleksione c..py. Bo skoro w wieku w którym moga być wykształcone (a wiec co najmniej 20parę lat) bawią ich takie rzeczy to musiały mieć straszne kompleksy w wieku szkolnym i zazdrościć takim właśnie blacharom ;)

Gość gość
a ci faceci z ktorymi one ida do tego kibla to sie szanuja? skoro chlopy moga tak sie prowadzic i nikomu to nie przeszkadza to baby tez moga

Gość gość
Ze robia to co im pasuje, a nie to co pasuje jakiejs dewocie z kafetrii. Nie maja sie czego wstydzic to czemu mialyby nie nosic glowy wysoko?

Gość gość
No tak... Tylko to że faceci to fleje i świnie (dzielący się na mniejsze i większe) wiadomo od dawna i nawet sami to przyznają. A kobiety jednak uchodzą za bardziej przyzwoite bo nawet 'k*wa' robi to za kasę i tylko dla kasy... Jak więc nazwać takie wstrętne dziewuchy?

Gość gość
jestem facetem i szanuje kobiety ktore sa latwe i puszczalskie imponuje mi ich brak zahamowan, kazdy dorosly czlowiek potrzebuje seksu, a one go dostaja zawsze kiedy chca

Gość gość
To są bardzo prymitywne zachowania i typowo wiejskie polaczkowo-cebulowe prostactwo... Też bywam czasami na wsiach i to tka tam wygląda - lafiryndy wiejskie cwaniaczki na sterydach w starych vv golfach i bmw... disco-polo i techno na full. Żal d... ściska .

Gość gość
A od kiedy seksu należy się wstydzić?

Gość gość
Każdy facet udaje że je szanuje jak chce szybko dostać sie do ich tyłka... Ale na żone to już takiego towaru nie wezmie ;)

Gość gość
Spanie, nawet z kim popadnie nie świadczy o braku szacunku, ale brak zabezpieczenia przy seksie klasycznym i same w sobie uprawianie oralu - już tak. Przez oral można zarazić się wenerami, nawet kiłą, więc nie wiem co one we łbie mają.

Gość gość
Chodzi mi oczywiście o oral z nieznanym gościem.

Gość gość
A myslisz, ze kobieta wezmie takiego faceta na meza? Chyba kpisz

Gość gość
a nic, ich cipka no fakt raczej juz pol miasta

Gość gość
wstretne wiejskie lafiryndy :D ale każdy facet lubi czasem taką zamoczyć :D więc udaja że niby je szanuja przez jakis czas