Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćsxos

Niby razem ale Sylwester osobno

Polecane posty

Gość gośćsxos

Od miesiaca spotykam sie kims widzimy sie prawie codziennie wszystko robimy razem ,swieta rowniez spedzilismy razem ,ale na Sylwestra nie mialam zadnych planow o czym wiedzial ,wiec myslalam, ze mnie zabierze ze soba ,ale umowil sie ze znajomymi i u nich spedzil sylwka troche mi przykro bo to w sumie taki szczegolny dzien.Przed sylwestrem bylam u niego 2 dni.Teraz nie wiem co myslec o nim bo ogolnie traktuje mnie dobrze gotuje dla mnie zabiera w rozne miejsca troszczy sie o mnie.

Gość gość
ale zaru/chac na sylwka musial co innego

Gość gość
no sory jestes tylko na dzien powszedni i nie traktuje ciebie powaznie

Gość gośćxoxo
nie raczej nie

Gość gośćxox
swieta tez razem spedzilismy

Gość gośćxoxo
weekendy tez razem spedzamy jak tylko ma wolne to chce sie widziec

Gość gość
Dziwne :O

Gość gośćxox
no wlasnie dla mnie to tez troche dziwne rozumiem ,ze ma takaprace gdzie czasami nawet w sylwestra musi pracowac i moze faktycznie chcial spedzic ten czas w gronie swoich kumpli . W nocy sie chcial spotkac,ale jednak on zostal u znajomych i ja tez do rana u swoich znajomych

Gość gość
Dla mnie dziwny jest ten fakt że poszedł sobie do swoich znajomych na sylwestra a Ciebie zlał pomijając to że doskonale wiedział o twoim braku planów na sylwestra.Według mnie nie traktuje Cię poważnie jako dziewczynę i powinnaś sobie dać z nim spokój.Jeżeli ma się dziewczynę to tego typu imprezy trzeba ją gdzieś zabrać.

Gość gość
spoko, nie przejmuj się i czsem nie rób mu z tego powodu wyrzutów bo będziesz się poniżać. Jeszcze krótko razem jesteście. Zobaczysz za rok jak będziesz miała jeszcze ochotę się spotykać:-)

Gość gość
Jeśli planuje się sylwestra to przeważnie już z dwa miechy wcześniej. Może miał plany już.

Gość gośćxox
tez mi sie tak wydaje w koncu jestesmy krotko ze soba jak mial ochote spotkac sie ze znajomymi i spedzic sylwka to ok i tak sie widujemy codziennie

Gość gość
.

Gość gość
To w tym roku zaplanuj wyjazd na sylwestra i zobaczysz jak on będzie się czuł. Poszukaj noclegów na http://otonoc.pl/ Znajdziesz tam coś ciekawego na sylwestra. A może nawet kogoś poznasz, komu będzie bardziej na Tobie zależeć.