Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

testy na ojcostwo

Polecane posty

Gość gość
gosc 00:51 ja moge poczekac! chlopak rowniez! zreszta my nie musimy robic badan bo jestesmy pewni skoro przez miesiac uprawialismy sex bez zabezpieczenia to chyba logiczne

Autorko wybacz ale jeśli ty narazisz życie dziecka tylko dlatego, że chcesz być z facetem, który jest idiotą i maminsynkiem to... może jednak się powstrzymam. A co jak urodzisz wczesniaka a chłopak cie oleje, bo mu mamusia będzie kazała? Myśl! !!

Gość gość
gosc 00:52 wiesz ja nie jestem z jego rodzina a z nim. ale poprostu przez te plotki jego rodzina oszalala i rozumiem co piszecie, sama wiem ze to badanie jest niebezpieczne ale wiem tez ze jesli sie nie zgodze zostane z dzieckiem sama, bo on wyjedzie za granice z ojcem

Gość gość
tawredna - to nie jest takie proste jak sie wydaje, nie moge zostac samotna matka bo nie wychowam dziecka, nie mam mozliwosci na to.

Gość gość
Nie ma czegoś takiego ze nie jesteś z jego rodzina a z nim!!! Zawsze się patrzy na rodzinę decydując się z kimś być idiotko

Gość gość
Jak to? Czyli on cię zmusza do tych testów, skoro piszesz ze jak nie zrobisz to wyjedzie za granicę?

Gość gość
Zamotana jesteś jak tampon w p*****e, weź juz daj se spokój, rób te badania, narażaj dziecko, jeszcze pożałujesz i wspomnisz słowa kafeterianek, bye

Gość gość
gosc 00:59 ja nie obrazam Ciebie wiec Ty nie obrazaj mnie, skoro ON mi pasuje a ONI pokazuja jakimi sa debilami to mam go olac przez to i skazac moje dziecko na zycie bez ojca tylko dlatego ze ma p********h dziadkow, pradziadkow i ciotke? gosc 01:01 on bedzie musial bo juz mu to ojciec powiedzial ze jak nie zrobie badan albo wyjdzie ze nie on jest ojcem to musi z nim wyjechac, mieszkamy u ojca w mieszkaniu wiec on nie ma nic do gadania pomimo tego ze jestemy dorosli

Gość gość
Piszesz ze mieszkacie u jego ojca, a jednocześnie ze ty z nim będziesz żyć a nie z nimi, czy ty siebie słyszysz czy naprawdę jesteś idiotka do kwadratu?

Gość gość
no mieszkamy w mieszkaniu ojca bo stoi puste, on jest za granica wiec nie wiem o co sie czepiasz, nie kazdego na wszystko od razu stac.. zreszta nie o to pytalam, dziekuje za odpowiedzi. dobranoc

Gość gość
Przecież wiadomo ze ta idiotka i tak poleci na te badania, szkoda było nad tobą spędzić tyle czasu, jesteś żałosna

Gość gość
Brawo .jak twoje dziecko urodzi się przedwcześnie i np z wadą to nic bo przecież On jest z tobą. Idiotka z ciebie. Dziecko zostaje twoje na całe życie a facet? Nawet jutro może odejść zdradzić zakochać się w innej itp. Facetów mina mieć wielu. Dziecko rodzi się z ciebie ale widać ze ty nie masz żadnych priorytetów .pewnie masz góra 20 lat

Gość gość
Jesteś nieodpowiedzialna totalnie. Narazasz życie i zdrowie dziecka by jakiejś pieprznietej bandzie wariatów coś udowodnić? Trzeba być jednak zdrowo stuknieta by godzić się na coś tak podlega. Współczuję twojemu dziecku

Gość gość
mam 23 lata ale Wy nie wiecie co ja mam z ta rodzina. Nie pozwola mi czekac do porodu i dopiero zrobic badan. To moze tylko tak wyglada jak sie nie jest w takiej sytuacji jak jest u mnie. Wiem ze moge z nim jutro nie byc i juz nie o to chodzi tylko przez to wszystko ja nie jem, nie spie, mam mase stresow i naprawde mam juz dosc. Wiec juz nie wiem co lepsze.

Gość gość
Dziecko powinno być dla Ciebie najważniejsze!

Gość gość
chce udowodnic im ze nie maja racji, bo dziecko jest jego! dziecka i tak nie zobacza na zywo. Na zdjeciach jedynie jesli on im pokaze. Ja z jego rodzina kontaku miala nie bede

Gość gość
jest najwazniejsze! ale oni robia mi straszne problemy, mieszkamy w malym miescie i naprawde jestem juz posmiewiskiem przez bylego i teraz bede przez nich

Gość gość
Bądź odpowiedzialną przyszłą matką! Testy zrobisz po urodzeniu, bo teraz jest ważne dziecko. Myśl tylko o dziecku.

Gość gość
Stres to będziesz miała po amniopunkcji.przeszlam przez to to wiem. Bałam się wstać z łóżka ze odejdą mi wody bo tak się może zdarzyć po amnio ze wody plodowe się Sącza. Bałam się zasnąć ze strachu ze stracę synka. To był koszmar. Nieustanny lek czy nie poronie czy nie nie zakaz się wody czy mój mały to dobrze zniósł. Nawet wyniki badania nie był dla mnie wtedy ważny. Żałowałam ze się zgodziłam. Mój mąż jak wszedł do gabinetu chwile po skończonym zabiegu to zemdlal na widok krwi na podłodze bo nie wiedział skąd była ta krew bo niestety na klucie krwawi i to dość mocno. Wklucie boli igła jest gruba i dluga. To było okropne. Nigdy więcej .a ty tak po prostu się zgodzisz choć nie musisz? Dziewczyno dorośnij. Oni czyli jego rodzina będą decydować o wszystkim. Godzisz sie na takie upokorzenie? Nie masz godności. Przekonasz się. Ty będziesz nikim. Bo on nie na wyjscia pfff zwykle troki od kaleson a nie facet.

Gość gość
swoja droga twoj partner to niezla peezda,ze pozwala cie tak gnebic w ciazy i nie umie przeciwstawic sie rodzinie.

Gość gość
Najpierw udowodnij sama sobie ze jesteś gotowa być dobra odpowiedzialna matka i nie rób tego testu teraz. Co cię obchodzą ludzie? Juz i tak gadają jak mówisz to myślisz ze potem przestaną? Nie nie przestaną bo z głupota nie wygrasz. Znajdą inny powód itp.a nie będziesz posmiewiskiem z tego powodu że jeszcze w ciąży narażalas dziecko żeby udowodnić co? Jedynie własną głupotę wybacz

Gość gość
Szkoda mi tego Twojego bezbronnego maleństwa. On się czuje pewnie u Ciebie, a Ty mu chcesz krzywdę zrobić.

Gość gość
gosciu wlasnie ze musze sie zgodzic.. nie mam wyjscia, oni nie odpuszcza. Ja wiem na czym polega to badanie i o jego negatywnych skutkach i bardzo sie boje ale wiem, ze naprawde nic nie moge zrobic, prosilam zeby poczekali bo ja im zrobie te testy po porodzie bo nie mam czego sie obawiac a teraz poprostu nie chce bo sie boje o dziecko to robia mi straszne problemy, szukaja caly czas czegos zebysmy sie z chlopakiem klocili, bedzie dobrze tylko po testach a ja juz nie mam sily i chce donosic ciaze w spokoju

Gość gość
NIE JA MU CHCE ZROBIC ja poprostu nie mam wyjscia. Nie jestescie w takiej sytuacji wiec sie cieszcie, nikomu tego nie zycze

Gość gość
Sory, ale jesteś głupia. Wiesz co grozi i mimo tego chcesz zrobić?

Gość gość
Masz wyjście MASZ

Gość gość
tak, mam wyjscie, nie zgodze sie to beda p******ic ze nie zgodzilam sie bo dziecko nie jest jego i zostane sama a dziecko jest jego i nie moze wychowywac sie bez ojca

Gość gość
Już lepiej i bez takiego ojca.

Gość gość
Na wynik czeka się do 4 tyg. Do tej pory dziecko może się już urodzić. Jaki więc sens tak je narażać? Co to musi być za głupi chłopak jeśli nie widzi podstępne gry rodziców? A potem co wymyśla? Obrzezanie? Nadadzą mu imię po dziadku czy zabiorą ci go po prostu bo będą mieli taki kaprys a ty na matkę wg nich się nie nadajesz. Masz zero wyobraźni

Gość gość
tu nie o ojca chodzi. nie chce opisywac tu calej sytuacji ale to nie jest takie proste jak sie wydaje