Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

testy na ojcostwo

Polecane posty

Gość gość
Taaa on wyjedzie bo mu tatuś każe:) ty widzisz co ty piszesz? Tak ci ufa i wierzy ze jest ojcem ale jak testu nie zrobisz to biedulek wyjedzie. No sorry ale jeszcze bym mu pomogła się pakować. Po co ci taki d**ek? Bo niestety jest dupkiem i to do kwadratu

Gość gość
To są imbecyle ze nie zrozumieją ze nie godzisz die ze strachu o zdrowie dziecka? Nie wierzę. Myślę że nie piszesz tu całej prawdy.

Gość gość
Ja już odpadam. Nie ma sensu jej tego tłumaczyć. Widać nie czuje tego dziecka i nie jest dla niej takie ważne. Inaczej by nie robiła tego. Dla mnie tylko zdrowie dziecka się liczy. Od poczęcia bałam się o jego zdrowie, a Ty? Co czujesz? Miłości w tym nie widzę.

Gość gość
nie o to Was pytam, to jest moja sprawa z kim jestem. Pytalam Was czy ktod robil takie badania? Wiec fajnie by bylo jakby sie osoby wypowiedzialy te co to musialy zrobic a nie te ktore maja fajne zycie i nie maja takich problemow

Gość gość
Toż ja ci Odpowiedziałam. Robiłam amniopunkcje w 16 tyg ale z innego powodu i jak widzisz żadna normalna matka kochająca własne dziecko nie zrobilaby tego tylko by udowodnić p******e rodzinie faceta ze to on jest ojcem. Dlatego żadna ci nie odpowie bo amnio robi die tylko w przypadku koniecznym a nie dla kaprysu

Gość gość
to nie jest moj kaprys gdybym mogla zrobilabym to po porodzie. dobrej nocy

Gość gość
I znam jedna dziewczynę co zrobiła test na ojcostwo poprzez amnio ale było to w 20 tygodniu i tylko dlatego ze nie wiedziała kto jest ojcem a chodziło o ew ślub

Gość gość
To jest kaprys. Chcesz tylko mieć spokój. I to dlatego to chcesz zrobić.

Gość Karakataka
Do jasnej ciasnej przeciez tlumacza Ci, ze moze to dziecku zaszkodzic a Ty dalej swoje? A moze Ty poprostu nakrecasz temat?

Gość gość
Twój nie ale jego rodziny tak. Rób co chcesz tylko potem nie przyłaz tu i sue nie skarz

Gość gość
k***a wiem ze to moze zaszkodzic, wiedzialam to wczesniej bez Waszych porad nawet wiec dajcie juz spokoj, zajmijcie sie swoim cudownym zyciem bez p***bow z ktorymi musicie zyc :( dobranoc

Gość gość
Ona nie dba o to dziecko i pewnie jak się urodzi też nie będzie dbać. Ważna jest tylko ona.

Gość gość
Nie chciałabym mieć takiej matki

Gość gość
Wiesz co? Każdy jest kowalem własnego losu ty tez wiec jeśli masz przesłane życie to chyba nie z naszej winy i jeszcze podobny los chcesz zagotować dziecku. Moje kondolencje

Gość gość
wiecie co s***********e, dziecko jest dla mnie najwazniejsze i nie zycze sobie zebyscie pisali ze jest inaczej, kocham tego malucha i wiem ze moge mu tym zaszkodzic ale nie mam wyjscia!!!!! nie tylko ja jestem za niego odpowiedzialna i jego ojciec rowniez wiec jesli sie cos by stalo (odpukac) to beda tego zalowac, gorzej bedzie ze mna ale ja sie nie licze.

Gość gość
Gdyby było najważniejsze to byś tego nie zrobiła. Obojętnie z jakim skutkiem z ich strony. Przemyśl to.

Gość gość
dajcie spokój autorce. Stałaś jedna z druga przed dylematem czy robić czy nie? Dopóki człowiek nie znajdzie się w takiej sytuacji to może się mądrzyć i mówić, że zrobiłby to czy tego nie zrobił.

Gość gość
Test na ojcostwo? To nie jest taki wielki problem. Można później zrobić. I mieć ich głęboko gdzieś.

Gość wifigdańsk
o rety czytam i oczom nie wierze czy to naprawde jest prawdziwa historia? az się wierzyc nie chce. autorko rozumiem ze mozesz byc troche zahukana ze wzgledu na swoją sytuację ze jestes w zaawansowanej ciąży, hormony szaleją itd ale zeby robic cos takiego tylko dlatego zeby miec chwilowy spokoj? bo w to ze "bedzie dobrze jak to zrobię" w to nie wierzę. skoro jestes tak słaba i podatna na byle jakie szantażyki to wiedz ze oni cie dopiero beda mieli w garsci jak to zrobisz bo to bedzie znaczyc ze im ulegniesz. i maja racje dziewczyny potem bedzie nastepny koszmar a to ze nie nadajesz sie na matke a to ze narazilas swoje dziecko robiac to badanie,mieszkasz w mieszkaniu ojca ojca dziecka (przyszłego dziadka) wiec tez cie beda tym szantazowac i miec w garsci. dziewczyno ogarnij sie nie daj się!!! tylko po to aby byc z chłopakiem bo dziecko się bez ojca nie wychowa?? to co się wtedy stanie z dzieckiem jak ojceic np odejdzie? zamieni sie w krolika czy jak? w kamien? przestanie rosnac przestanie byc dzieckiem? to nadal bedzie twoje dziekco,przede wszystkim twoje. ale widze ze bardziej ci zalezy na utrzymaniu zwiazku a co za tym idzie spełnianie coraz to perfidniejszych zachcianek upiornej rodzinki niz na swoim dziecku ktore teraz nosisz pod sercem. nie wierze...

Gość wifigdańsk
o rety czytam i oczom nie wierze czy to naprawde jest prawdziwa historia? az się wierzyc nie chce. autorko rozumiem ze mozesz byc troche zahukana ze wzgledu na swoją sytuację ze jestes w zaawansowanej ciąży, hormony szaleją itd ale zeby robic cos takiego tylko dlatego zeby miec chwilowy spokoj? bo w to ze "bedzie dobrze jak to zrobię" w to nie wierzę. skoro jestes tak słaba i podatna na byle jakie szantażyki to wiedz ze oni cie dopiero beda mieli w garsci jak to zrobisz bo to bedzie znaczyc ze im ulegniesz. i maja racje dziewczyny potem bedzie nastepny koszmar a to ze nie nadajesz sie na matke a to ze narazilas swoje dziecko robiac to badanie,mieszkasz w mieszkaniu ojca ojca dziecka (przyszłego dziadka) wiec tez cie beda tym szantazowac i miec w garsci. dziewczyno ogarnij sie nie daj się!!! tylko po to aby byc z chłopakiem bo dziecko się bez ojca nie wychowa?? to co się wtedy stanie z dzieckiem jak ojceic np odejdzie? zamieni sie w krolika czy jak? w kamien? przestanie rosnac przestanie byc dzieckiem? to nadal bedzie twoje dziekco,przede wszystkim twoje. ale widze ze bardziej ci zalezy na utrzymaniu zwiazku a co za tym idzie spełnianie coraz to perfidniejszych zachcianek upiornej rodzinki niz na swoim dziecku ktore teraz nosisz pod sercem. nie wierze...

Gość gość
takim "matkom"idiotkom powinno sie odbierac dzieci zaraz po porodzie, dla nich najwazniejszy jest byle chujek niz wlasne dziecko

Gość gość
nie rob nie badz glupia a po drugie gdyby moj facet ,bo jego rodzinka by tak chciala ,chcial zrobic te testy dostal by w ryj naprawde dziewczyno z kim ty jestes :O

Gość gość
co za idiotka dziecko narazi,zeby w d**e wejsc rodzince faceta debila co to k***a znaczy nie mam wyjscia j******a szmato

Gość gość
dziecko najważniejsze? nie dla ciebie. w ogóle ci nie zalezy na tym dziecku, bo gdyby ci zalezalo to bys dbala o jego zdrowie, a nie dbasz. wyrodna matka jestes. taka prawda. szkoda dziecka.

Gość gość
Nic nie jest warte poświęcenia bezpieczeństwa dziecka. Nic i nikt ale dla normalnej matki

Gość gość
to taka "matka" jak te co jak ojciec sie zneca nad dziecmi albo g***** siedzi cicho zeby tylko c***a miec w domu.

Gość gość
s***********e! nigdzie nie pojechalam

Gość gość
I bardzo dobrze. Piszesz tez na innym topiku, poznaje twoje wpisy. Nie dawaj sie takim ludziom ktorzt nie sa ciebie warci

Gość gość
I bardzo dobrze. Nie dawaj sie takim ludziom ktorzy nie sa ciebie warci. Poznaje twoje wpisy z innego topiku