Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MIZOGINIZM

co moze zaoferowac kobieta kolesiowi oprocz seksu ??

Polecane posty

Gość MIZOGINIZM

co moze zaoferowac kobieta kolesiowi oprocz seksu ??

Gość gość
nic, bo to tylko koleś

Gość gamonblood
hah wszystko to co potrafi.... kiedy szukamy kobiety często nie bierzemy pod uwagę czy to chodząca encyklopedia czy niedorajda. A to dość istotne, skazujemy się bowiem na całe życie pomagania komuś we wszystkim, na życie z partnerką która trzeba wyręczyć we wszystkim i wykonać 2-3 razy więcej czynności codziennie, lub wybieramy osobę samodzielną która zrobi wszystko za siebie z uśmiechem i łatwością nie potrzebując naszej pomocy, albo też geniuszkę która zrobi wszystko za siebie i za nas lepiej niż my umiemy, tego sobie akurat nie umiem wyobrazić bo jestem dość obytą, inteligentną i potrafiącą wykonać masę rzeczy jednostką ale gdybym taką spotkał pewnie bym się rozleniwił. Stawiam na kobietę samodzielną która oprócz seksu, zaoferuje mi życie w którym nie będę musiał rozwiązywać jej problemów za nią a będziemy mogli się skupić na wspólnym rozwoju, spełnianiu oczekiwań i marzeń naszych i 2 strony. U kobiety ważna jest też empatia i silny charakter ponieważ w razie problemów nie wybiegnie z histerią i nie schowa głowy w piasek ale stanie w naszej obronie jeśli nas wszystko zawali się na głowe, pomoże i zaopiekuje się nami w razie potrzeby. A i jeśli wasza kobieta jest rewelacyjna w łóżku a poza nim nie potrafi nic, lub bardzo niewiele, to szukajcie dalej, wiele jest znacznie bardziej obdarzonych umiejętnościami. Seks to tylko jeden znaczący ale nie przeważający aspekt. Ja stawiam na pracowitość, wytrwałość, silny charakter ale i zdolność kompromisu.

Gość gość
chyba niewiele, faceci nie mają wielu potrzeb :)

Gość gość
Gamonblood kocham Cię.

Gość KUPA_BISKUPA
co moze mezczyzna zaoferowac kobiecie oprocz seksu?

Gość
>>co moze mezczyzna zaoferowac kobiecie oprocz seksu?<< Utrzymanie i opieke. To chyba duzo. A powinien za to dostac super seks. Jesli oczekuje od niej czegos wiecej (pomijam sprawy potomstwa, bo tego zwykle bardziej pragna kobiety), to jest z niego p***a a nie facet.

Gość gość
Rescator - popieram :) jako kobieta :) hehe, seks to nie jest ciężka robota, a zawsze przyjemna :)

Gość KUPA_BISKUPA
res, kobiety na traktory :P, :P, :P ile zadasz za utrzymanie swojej doopy w gotowce?

Gość gość
a jesli kobieta nie potrzebuje utrzymania i opieki? miszkam w wynajetym mieszkaniu, mam dobra prace i za jakis rok pewnie kupie wlasne M2. opieki jak widac nie potrzebuje. co moze mi dac facet?

Gość gość
To wchodzi w sferę uczuć głębszych, jak strony nie są takimi uczuciami Ainteresowane to nue oszukujmy się nikt nikomu nie jest w stanie zaoferować czegokolwiek. Mam żonę dzieci i tak realnie patrząc to lepiej finansowo by mi było jakbym był sam, tylko że z czasem pieniądze stają się mniej istotne w życiu (dla mnie, dla innych to cel życia), i wtedy patrzysz na dorastające dzieci i się uśmuechasz w duszy.

>>co moze mezczyzna zaoferowac kobiecie oprocz seksu?<< Utrzymanie i opieke. To chyba duzo. A powinien za to dostac super seks. Jesli oczekuje od niej czegos wiecej (pomijam sprawy potomstwa, bo tego zwykle bardziej pragna kobiety), to jest z niego p***a a nie facet. facet jest mi potrzebny tylko i wylacznie do jednego... ewentualnie po, w drodze do wyjscia, moze zabrac worek ze smieciami. utrzymuje sie sama, opieka? to raczej oni licza na moja opieke.

Gość gość
Według mnie jeśli bycie z kobietą rozważasz w kategoriach: co może mi zaoferować, czy mi się to opłaca- to nie dorosłeś jeszcze do miłości.

Gość jarek znany jako prezes
Kobieta oprócz seksu nie może zaoferować mężczyźnie nic! Może dawniej, ale w tych czasach juz nic! Dziś faceci robią wszystko! A patrząc na dzisiejsze kobiety phi to nawet wyglądać i pachniec juz nie umieją, 99% to tepaki z szambem w głowie i miedzy nogami!

Gość gość
Umyć podłogę!

Gość gość
Oprocz seksu może zaoferować jeszcze piwo i ze po wszystkim sobie pójdzie!

Gość
>>ile zadasz za utrzymanie swojej doopy w gotowce?<< Nie stac cie !

Gość
>>a jesli kobieta nie potrzebuje utrzymania i opieki? miszkam w wynajetym mieszkaniu, mam dobra prace i za jakis rok pewnie kupie wlasne M2. opieki jak widac nie potrzebuje. co moze mi dac facet?<< Sama sobie odpowiedz ! Jesli nic nie potrzebujesz, to rzeczywiscie facet ci niepotrzebny. Ale jestes wyjatkiem, po wiekszosc potrzebuje i to duzo. I czesto dzwia sie, ze facet chce od nich przynajmniej dobrego seksu.

ech ludzie, same skrajne opinie ;) może zaoferować uczucie, fajne towarzystwo, obiad, no i możliwość zetknięcia się z zupełnie inną logiką myślenia ;) jakoś tak nudno by było bez kobiet, chociaż z nimi też łatwo nie jest

Gość
>>może zaoferować uczucie, fajne towarzystwo, obiad, no i możliwość zetknięcia się z zupełnie inną logiką myślenia << Uczucie- powiedzmy, ale milosc bez seksu to nieporozumienie, wiec mozna uznac, ze uczucie = seks. Fajne towarzystwo. Zalezy ktora i kiedy. Obiad. Moge zrobic sobie sam lub zjesc na miescie. Zetkniecie z inna logika myslenia. Naprawde tego potrzebujesz ? Wiec jak wycisnac wode z tego co piszesz to pozostaje tylko seks. Reszta to jakies bzdety (poza obiadem).