Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

80 kg i 170cm

Polecane posty

Gość gość

jak jest postrzegana kobieta która ciało ma ładne bo uprawia sport, proporcjonalnie zbudowana itd, czy zawsze jak gruba baba?

Gość gość
gruba baba jak nic

Gość gość
a tu Cię zaskocze bo nie:-)

Gość gość
to pokaz zdjecie

Gość brak pomyslu na nick
kobieta wazaca 80kg jest bardzo gruba i nie ma sie co oszukiwac. sam niewiele wiecej waze jestem facetem w dodatku wyzszym i wcale do szczuplych nie naleze ,nie sadze tez abys byla bardziej wysportowana niz ja :D pozostaje krytycznie spojrzec w lustro i przestac sie oszukiwac ze jest postrzegana inaczej niz bardzo gruba baba z naciskiem na bardzo. tak wiem ze sa takie co waza i 120 ale co z tego ? tez sa bardzo grube. slowo bardoz obejmuje szeroki zakres .

Gość gość
Ja mam 80 kg i 174cm. Urodziłam 2 dzieci. Lubię jeść, szczególnie słodycze. Sportu nie uprawiam. Kończę karmić piersią młodsze dziecko i biorę się za dietę.

i chwała ci za to ze sie akceptujesz i nie oklamujesz. nie ma nci gorszego jak wmawianie samemu sobie ze rzeczywistosc wyglada inaczej niz wyglada jak robi to autorka.

Gość gość
to ja autorka nie okłamuje się bo wiem że za gruba jestem mimo pływania,. Postanowiłam przejśc na dietę i tylko te posty motywują mnie do tego. Nie chcę wyglądać jak babo-chłop, ale też nie oszukujmy się Twegi nie będę

Gość gość
nawet nie wiedziałam jak się pisze |Twiggy-:)

nic sie ie przejmuje ja nie mam pojecia co to twiggy a chyba nikt inny tego tematu nie czyta :D

Gość gość
pływaniem nie spalisz az tyle. biegi interwałowe i ograniczenie węgli, poza tym małe ale częste posiłki. polecam sfd.pl tam jest dużo info i pomocni ludzie

polecam sfd.pl tam jest dużo info i pomocni ludzie >>no w jakich porcjach zrec klenbutenor czy jak sie to pisze :D raz przez przypadek tam wszedlem szukajac czegos i tylu analfabetow i cwierc mozgow co tam to chyba nigdzie nie ma :D

Gość gość
no tak, bo przecież wiadomo, że najlepsi specjaliści od treningu, diet i suplementów to doktoranci filologii polskiej... kur/wa jaki muł zaj/ebany...

Gość gość
'klenbutenor czy jak sie to pisze' i kto tu jest analfabetą cwe/lu ? nawet tego słowa nie umiesz napisać poprawnie.. clenbuterol jeśli już... pajacu.

masz racje najlepsi specjalisci od treningu to przyglupy ktore na sniadanie zreja pol tablicy mendelejewa i sa chorzy na lustrzyce. najlepszym specjalista od motoryzacji jest kon pociagowy czy wol bo ciagnie najwiecej a od alkoholikow ten ktory ma najmocniejsza glowe. tam jej doradza co najwyzej jak najszybciej watrobe i nerki zniszczyc :D

clenbuterol jeśli już...>>bo nie jestem ekspertem od jedzenia trutki na szczury do czego od razu sie przyznalem. zreszta klikamy na pierwszy temat od gory i widzimy kto ma racje sfd.pl/Test%2Cbold-t1056947.html tak linku tez nie potrafie wkleic :D i mimo iz pisze nieskladnie to ciezko mi zrozumiec tego sterydziarza co on napisal. watpie aby to forum autorce do czegos sie przydalo. strata czasu na czytanie jeszcze wiekszych idiotow niz na kafeterii, aczkolwiek dobrze wiedziec ze jest forum na ktorym sa glupsi bo czytajac tematy tu mozna miec watpliwosci :D no ale reklamuj dalej zycze powodzenia nie stac was na reklame to spamujecie.

Gość gość
a co do analfabetów to popatrz najpierw na siebie, już to pisałem zresztą. idę bo nie będę tracił na takie ku/rwisko jak ty czasu. autorko-nie słuchaj tego pajaca który bieżnię widział na obrazku w internecie a się sadzi tutaj

Gość gość
(nie tylko od trutki na szczury ale od niczego nie jesteś ekspertem, ciotuchno). żeby było jeszcze śmieszniej, to ani mi ani 99 na 100 typom z sfd nie powiedział byś w twarz tych farmazonów które tu wypisujesz.

wez tez jakas kuracje na rozum bo widac ze cos nie teges masz z glowa. no ale w sumie po co ci glowa jak nogi przypakujesz, jeszcze plecy dopakuj i do lopaty bedzie jak znalazl a tam myslenie szkodzi.

Gość gość
ja autorka nie biorę odżywek i ich nie chcę. Za bardzo mam umięśnione nogi i plecy(ramiona) chciałabym się sta bardziej kobieca z wyglądu(wiek24 lata)

Gość gość
faktycznie tępaku-nawet link ci nie wyszedł. kur/wa co za niedoj/eby tu siedzą..

Gość gość
'wez tez jakas kuracje na rozum bo widac ze cos nie teges masz z glowa. no ale w sumie po co ci glowa jak nogi przypakujesz, jeszcze plecy dopakuj i do lopaty bedzie jak znalazl a tam myslenie szkodzi.' nie rozśmieszaj mnie, zarabiam miesięcznie tyle, ile twój stary wyciąga rocznie. a plecy mam zrobione, dziękuję

Gość gość
'ja autorka nie biorę odżywek i ich nie chcę. Za bardzo mam umięśnione nogi i plecy(ramiona) chciałabym się sta bardziej kobieca z wyglądu(wiek24 lata)' ja też nie biorę i żyję. to ten frajerek się przypiął do odżywek..

ani 99 na 100 typom z sfd nie powiedział byś w twarz tych farmazonów które tu wypisujesz. >>masz racje nei zwyklem gadac z orangutanami. nie jaraj sie tak nimi oni poza forum tez tacy mocni nie sa gdyby byli nie potrzebowaliby ladowac w siebie chemii aby wygladac bardziej groznie, wiem co mowie znam wielu i ciezko o bardziej zakompleksionych i chwiejnych emocjonalnei ludzi. no ale wzoruj sei prosty czlowiek na kims wzorowac sie musi :D

Gość gość
jakbys regularnie uprawiala sport to bys nie wazyla 80kg

moglaby wazyc i 180 jesli zjada wiecej kalorii niz spala to nie bedzie nigdy szczupla. to samo w druga strone dlatego od diety sie chudnie nie cwiczac, a od cwiczen bez diety niekoniecznie. aby spalic 1kg trzeba spalic ok. 7.5 tys kalorii to jest jakies 12h biegania tempem 10km albo z 8h jazdy na rowerze, a aby tyle przytyc wystarczy zjesc z 8 kebakow/big mackow :D albo 3 obiady.

dla kobiety wazacej 80k 7500 kcal to jest statystycznie miesiac chodzenia na silownie i biegania/jazdy na rowerze. zakladam ze bedzie chodzila co 3 dni i cwiczyla naprawde intensywnie. dla lenia to i kwartal nie wystarczy bo widze ze niektorzy pocwicza na orbitrecku 100kcal tyle bedzie srednio po 30 minutach i koniec :D to 70 takich wizyt to dopieor jeden kilogram zgubiony jesli ktos nie je mniej niz zwykle. przed autorka lata pracy, plywanei jest bardzo dobre tak na merginesie.

Gość gość
ja autorka- ale boję sie ćwiczyć już cokolwiek, choć daje mi to radochę niesamowitą. Ale co z tego że jem ok. 2000 kcl i może spalam to ale..mięśnie mam za duze, nie wiem może one tyle waż ą Jak nie ze szkodą dla zdrowia i sylwetki troche zgubic umiesnienie i bardziej kobieco wygladac?

nic sie nie boj jak dostarczysz za malo bialka to organizm sam bedzie pozeral tez miesnie taki katabolizm. dlatego po zaprzestaniu cwieczen sie chudnie jeszcze przez jakis czas. kilogram miesni wazy tyle samo co kilogram tluszczu :D tak na marginesie

Gość gość
ok, zobaczymy, postaram się na jakiś czas zrezygnować z basenu, choć ciężko pewno będzie i dietę wprowadzę mniej obciążającą wątrobę:-)