Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

honorata20

Dziwny mężczyzna

Polecane posty

Cześć nie za bardzo wiem co mam zrobić mam 23 lat nie dawno zaczęłam staż w szpitalu ciężko było mi odnaleźć się w nowym miejscu z pomoc przyszedł bardzo miły lekarz starszy o 8 lat żonaty wspierał,pomagał gdy tylko zobaczył mnie komplementował mój wygląd po zakończeniu stażu znaleźliśmy się na pewnym portalu pisaliśmy ze sobą o wszystkim pisaliśmy nocą gdy on miał nocne dyżury mówił mi że jest mu wtedy lepiej wytrzymać w szpitalu.Nie dawno zaproponował spotkanie gdy będzie miał trzy dni urlopu powiedział,że chcę spędzić ten cas z piękną kobietą.Jak myślicie czy to tylko przyjaźń staram się go trzymać na dystans

Gość gość
kochana NIEDAWNO - to wstyd by pisać z bykami, zwłaszcza, że pracujesz w szpitalu (sądzę, że jako salowa) :P co do reszty, banały. on widzi młoda kobietę i chętnie by zrzucił z krzyża, co w szpitalach jest normą.

Nie pytałam o Twoje wykształcenie tylko chciałam wysłuchać opinii i proszę nie obrażać salowych ja jako stażystka na lekarza cenie sobie każdy personel medyczny

Gość gość
nie jest to dziwny mezczyzna tylko facet ktory albo szuka przygody albo dluzszego romansu, a moze sie zakocha i bedzie problem. albo Ty sie zakochasz i tez bedzie problem. jakby na to nie patrzec, moze byc ciezkawo.

Gość gość
nie martw się o moje wykształcenie, salowo :P nie narzekam i błędów ortograficznych nie robię przede wszystkim. :P

Gość gwoli wyjasnienia
Jedno moge ci powiedziec na sto procent - to nie jest zadna przyjazn. Facetowi chce sie po prostu "nowego dreszczyku" z mloda kobieta. Nie cenie sobie takich mezczyzn. To jest podwojna nielojalnosc - raz do zony, dwa do ciebie. Bo co on ma ci do zaoferowania? Ma zone, rodzine i zwiazana z tym odpowiedzialnosc. Nie daj sie w to wciagnac. Podziekuje mu za zainteresowanie bo to tylko kwestia czasu i obudzisz sie z reka w nocniku...a on bedzie omamial nastepna.

Gość gość
Tak, tylko przyjaźń, ale z benefitem bejb. Facet ma ochotę na młode mięsko, ot co.