Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bakajore

On mi nie ufa

Polecane posty

Witam. Jestem w związku od roku. Chłopak jest ode mnie 13 lat starszy. Jest nam ze sobą na prawdę dobrze, jesteśmy szczęśliwi, ale cały czas strasznie mnie pilnuje. Nie mogę nigdzie (na upartego bym mogła, ale wtedy będzie klótnia) wyjść bez niego. Jak długo się nie odzywam to już słyszę teksty m.in. `na pewno już gdzies wyszłaś beze mnie` , `na pewno coś odwaliłaś` itd. Na prawdę zaczyna mnie to męczyć. Jego zdaniem jak gdzieś wyjdę bez niego i nie będzie mnie pilnował to na pewno coś bym odwaliła, ale on oczywiście nie, bo jest swięty i on sam sobie ufa a mi nie. Jak mówię, że mnie to już męczy, i że nie ma racji, i żeby przestał to zamienia to wszystko w żart. A z czasem nawet próbuje mi wmówić to, że coś odwalę. Nie dałam mu żadnego powodu, żeby tak myślał, zawsze jestem szczera i nigdzie nie wychodzę bez niego, bo prawie zanikło moje życie towarzyskie odkąd jesteśmy razem. Nie mam ochoty wysłuchiwać później. Nie mieszkamy jeszcze razem, ale planujemy to w niedalekiej przyszłości, więc Co zrobić ,żeby przestał tak się zachowywać?

Gość gość
patologia... koles ma syndrom otella, jeszcze wmawia ci twoja winę, uciekaj, zanim calkowicie nie zmieni ci zycia w horror. Jakbys miala wątpliwości - ZWIAZEK z drugą osobą POLEGA NA ZAUFANIu a on sam ci powiedZIAŁ, ŻE ci nie ufa

Gość gość
Tez bylam w podobnym związku i to się nie zmienia nawet z latami . A taka osoba tlamsi coraz bardziej