Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja 19 on 42 . Pomóżcie . Pls

Polecane posty

Gość gość

Witam . Mam problem . Mam 19 lat i kilka miesięcy temu podjelam prace jako niania . Ojciec chłopca którym się opiekuje to przystojny , wysoki , bardzo inteligentny i oczytany człowiek . Oprocz tego dobrze się ubiera , zawsze ładnie pachnie ale nie był dla mnie obiektem pożądania . Głównym powodem jest jego wiek . Ma 42 lat . Przez pierwszy miesiąc nie działo się nic nadzwyczajnego . Opiekowałam się małym a jego tata był dla mnie zawsze tylko jego tata . Warto też dodać że on ma syna tylko kilka dni w tygodniu bo jest po rozstaniu z jego mama . Pan X ma partnerkę o której wiedzialam od początku . Oznajmił mi ze jego dziewczyna będzie czasem przyjeżdżać . Pewnego dnia , po jakimś miesiącu zapytał mnie czy odwiesc mnie do domu . Mam do domu od niego jakieś 20 km i zgodziłam się . Odwiozl mnie i w drodze rzucił hasło ze jestem bardzo ładna . Mimo że jest bardzo atrakcyjny i wygląda bardzo mlodo to nastepnym razem chcialam juz wracać sama . Gdy przyszłam następnego dnia niby nie zauwazalnie ocieral się o mnie lub przy różnych okazjach dotykal . Na początku nie widzialam w tym nic niepokojącego. Po jakimś czasie zapytał mnie czy jak będę u niego i z malym to czy bylabym jego dziewczyna . Ja wtedy powiedziałam ze nie bo on ma dziewczyne i ze wykluczone jest , że nie będę jej robic za plecami . Wtedy on mówił ze on już z nią nie jest , że oni nie są już para . I zauważyłam że od dłuższego czasu ona już nie przyjeżdża . Ale i tak się nie zgodziłam . On zaczął mi we wszystkim pomagać . Załatwiał ze mną różne moje sprawy . I zaczęliśmy się do siebie zbliżać . Nawet nie zauważyłam kiedy zaczęłam się w nim zakochiwac . Różnego rodzaju wyjazdy , wspólne noce . Az pewnego dnia okazało się ze jego "była" dziewczyna wcale nie jest była . W tym czasie ona była poprostu na wakacjach . On mi zaczął tłumaczyć ze oni są bardziej jak przyjaciele . Ze ich nie laczy żaden seks . Ze ona tylko czasem go odwiedzi a ja już zakochana wierzyłam mu w to . On mi zawsze mówił ze kiedyś zabierze mnie w super podróż . Ze ze mną jest mu najlepiej , że nie chce nigdy mnie tracić . Ale z czasem Pani Y zaczęła odgrywać rolę juz nie takiej koleżanki . Jeździli razem na basen , spędzali wieczory , jeździli na motorach . Bardziej jak para . Po jakimś czasie zauważyłam że jestem tą drugą . Ale już nie umiałam się uwolnić . Chcialam odejść . Odchodziłam i to nie raz . Ale nie umiałam On był dla mnie wsparciem . Zawsze mi pomagał . Pokochalam również jego syna . Przyznam że spodobała mi się tez niezależność finansowa która on mi zapewniał . A pozatym mówil ze on z nią urwie kontakt . Ze ona w końcu sobie kogoś znajdzie i wtedy juz jej nie będzie . Pokazywał mi ze mu na mnie zależy . Mówil bardzo piękne rzeczy choć nigdy nie powidział kocham . Pytal czy mogłabym być juz zawsze jego . Czy chciałabym być zawsze przy nim . Pytał co by było jakbyśmy zamieszkali razem . Pewnego dnia oznajmił mi ze wyjeżdża do Maroka . Nie mialam złudzeń ze jedzie z nią . I tak było . Był z nią a ja dostawalam SMS ze tęskni ze myśli . Ja byłam przerażona jego wyjazdem . Wtedy powiedziałam mu ze dla mnie ma już nie wracac ale gdy wrócił i chciał się spotkać ja byłam tak szczęśliwa ze nie umiałam mu odmówić . Ciagle w przeświadczeniu ze jej w końcu nie będzie . Ze tak jak on mówi ona odejdzie . Ale ona ciągle u niego nocuje , jeżdżą razem . A mi pisze ze tęskni , dzwoni i mówi że jestem najlepsza , najpiękniejsza . Ze chce ze mną ciągle spędzać czas . To ze ona jest stało się dla mnie taka norma ze ja juz się nawet nie buntuje . Choc w głębi cierpię . Wiem ze jestem druga . Nawet już przestalam myśleć ze kiedyś będzie inaczej ale nie umiem odejść . Nie umiem przestać o nim myśleć . Teraz on siedzi z nią od tygodnia w Turcji . A ja na początku chociaż dostawałam e-maile a teraz już nawet nie odpisuje . Gdy go nie ma mowie sobie ze gdy wróci to ja już go nie chce . Ale boję się że jak wróci to ja znów będę za słaba żeby mu odmówić . Ja wiem ze to nie ma przyszłości i ze on nigdy nie da mi tego czego ja chcę . Choc on twierdzi ze będziemy zawsze razem . Ze kiedyś wyjedziemy razem . To co ja robię jest złe . Ale jest jak jakaś sieć . Ja 19 on 42 . Jestem szczupła blondynka . Z długimi nogami . Z pięknymi pasjami a przejmuje się facetem który woli dziewczynę która tak naprawdę ma go gdzieś i kocha jego kasę a nie jego .

Gość gość
Bleh...pedofila

Gość gość
Skończyłam juz 15 lat więc to nie pedofilia .

Gość gość
Szkoda Twojego cierpienia dziewczyno, naprawdę. Sama widzisz jak to wygląda i zdajesz sobie z tego sprawę. Ty jesteś drugą, ale to ona jest jego kobietą i nigdy nie zostawi jej dla Ciebie. Brutalnie to zabrzmi, ale on mając 42 lata chce Ciebie dlatego, że jesteś taka młoda, niewinna i piękna. Tzw kryzys wieku średniego. Jego pociąga Twoja młodość i ciało, seks z mlodą piękna dziewczyną. Dla swojego spokoju spróbuj stanowczo odmówić jakichkolwiek spotkań z nim. Jesteś opiekunką jego dziecka, a nie kobietą na wynajem na jego zachcianki.

Gość gość
Dziękuję . Dobitne ale prawdziwe . Masz rację

Gość gość
Nie dziękuj, przecież sama sobie zdajesz z tego sprawę. On po prostu mówi Ci te piękne rzeczy bo wie jak obchodzić się z kobietami, a młodość niestety wiąże się z naiwnością, zwłaszcza gdy dziewczyna jest zakochana i podatna na słodkie obietnice.... a te obietnice są tylko po to aby jak najdłużej utrzymać "młode dziewczę" przy sobie. Pokaż mu, że się myli, dasz radę, jestem tego pewna.

Gość gośćFajka
Daj sobie dziecko spokoj za duza roznica wieku.Jak takie dziecko dogaduje sie ze starym gosciem?Masakra o czym wy wogole ze soba rozmawiacie!?

Gość gość
Zawsze było tak ze on dużo mówił ale nigdy nie miało to pokrycia w tym co robił . On ogolnie był bardzo zazdrosny . Myslalam ze to dowód na to ze mu zależy .

Gość gość
O dziwo jest to jedna z osób z którą rozmawia mi się najlepiej . A pozatym to jest trochę takie duże dziecko . Duzo się śmiejemy ale też czasem pogadamy . Ta różnica wieku jest widoczna tylko w naszej fizycznosci

Gość gość
masz byc tylko laska do bzykania, daj sobie spokój...

Gość gość
Chyba dziewczyno oszalalas .Nie chce mi sie wszystkiego czytac , ale to zawsze tak dziala .Klamia I wykorzystuja seksualnie mlode naiwne dziewczeta , ktore sa zaslepione I wierza w kazde slowo

Gość gość
Wykorzystuje cie , ma seks z dwiema kobietami naraz , klamie cie I gada piekne slowka , mami cie obietnicami .Tu chodzi o seks .Jestes mloda I naiwna juz nie jeden wykorzystal tak mloda dziewczyne .Wpadlas w siec , bo jestes mlodziutka , on wie co mowic , on wie ci chcesz uslyszec I wykorzystuje to zeby dostac to co chce .Nie badz naiwna I nie trac czasu I mlodych lat .

Gość gość
Naiwna dziewczyno , ona nigdy nie byla eks I ty nigdy nie bylas najlepsza .Klamie cie I wykorzystuje .Wykorzystal podczas jej nieobecnosci .Nagadal ci bredni .Klasyka .Uciekaj poki mozesz I zerwij wszystkie kontakty.

Gość gość
jakie wykorzystuja skoro laska ma z tego nie mniejsza przyjemnosc niz facet. po prostu ona mu zapewnia to czego jego rowiesniczki nie sa w stanie a on jej to czego jej rowiesnicy nie sa w stanie. win-win sytuacja, gdzie tu wykorzystywanie? facet jest bardzo atrakcyjny (przystojny, wysoka pozycja) i laska też (mloda i ladna) to niech sobie poharcują. nikomu to nie szkodzi.

Gość gość
Naiwna dziewczyno , ona nigdy nie byla eks I ty nigdy nie bylas najlepsza .Klamie cie I wykorzystuje .Wykorzystal podczas jej nieobecnosci .Nagadal ci bredni .Klasyka .Uciekaj poki mozesz I zerwij wszystkie kontakty.

Gość gość
22:44 nie bredz.Gdyby mu jego rowiesniczka nie dawala to by z nia nie byl I nie wyjezdzal na wakacje . Wykorzystuje mloda , bo klamie , zeby z nim chodzila do lozka .Zarzucil siec klanstwami , rozkochal , a jej teraz ciezko sie uwolnic .Gdy jedna strona jest oszukiwana to hest wykorzystywanue seksualne .To nie jest dla niej przyjemnisc, bo jestcta druga , a on bawi sie jej emocjami .

Gość gość
22:44 co za bzdury .Takie teksty to do starej wyjadaczki , a nie mlodej , zakochanej dziewczyny , ktora robi maskane oczy i chce byc jedyna .

Gość gość
co to w ogole znaczy "rozkochal" tak samo on ja "rozkochal" jak i ona jego. no ale oczywiscie zawistne babsztyle beda tu na goscia bluzgac bo sie trafil autorce a nie wam. sila ani zadnymi "diabelskimi sztuczkami" jej przy sobie nie trzyma. jakby jej się nie podobal to by jej nie "rozkochal". tak samo jak i ona jemu.

Gość gość
23:05 nie pier*dziel .Rozkochal , bo ona mysli o nim , teskni ii sie bzyka ,mimo iz wie , ze on jest z druga I z druga seks uprawia .A on sie nie rozkochal tylko baraszkuje w Turcji ze swoja dziewczyna .Ale spokojnie , przyjedzie , nawciska jej kitu I ons znow pojdzie z nim do lozka .I tak jej zleci 10 lat , jako ta druga do bzykania gdy,, legalna / oficjalna dziewczyna wyjezdza lub ma okres . A ty albo jedtes taka sama druga naiwna , kochanka do wyrka lub samo autorka , ktora nie chce sie pogodzic z prawda .

Gość gość
a dobrego tego badyla ma,

Gość gość
no może i 10 lat zleci ale to będzie 10 lat z facetem ktory naprawdę ją pociąga. i tak dużo lepiej niż wasze 10 lat przezyte w samotności i w poszukiwaniu kogoś takiego spotykając niestety tylko takich którzy was nie pociągają fakt. ozenic się z nia nie ozeni i dzieci miec nie bedą ale poki co to jej sie chyba do slubu i dzieci nie spieszy. a jak za 10 lat jej sie tego zachce to sobie znajdzie jakiegos gamonia i tyle.

Gość gość
on tez o niej mysli. dlaczego pisze te smsy, maile i inne takie bedac na wakacjach? czyli tak samo "rozkochany", jak widac choc wy tego do wiadomosci przyjac nie chcecie.

Gość gość
Przyznam że spodobała mi się tez niezależność finansowa która on mi zapewniał x a przejmuje się facetem który woli dziewczynę która tak naprawdę ma go gdzieś i kocha jego kasę a nie jego xx Obie jesteście takie same.

Gość gość
23:19 ty to chyba jestes kochanka ze spranym mozgiem .To jest mloda , ladna , szczupla dziewczyna , ktora moze miec kazdego .Po co ma tracic czas na lajdaka , ktory oszukal ja na samym poczatku zeby ja przeleciec .Ona moze miec kazdego I nie jeden moze ja jeszcze pociagac .Wpadla w lapy lajdaka .A tobie to widze , ze niewiele pomoze , leb wyprany przez zajetego kochanka .Sorry , ale taka prawda.

Gość gość
wszystkie kobiety są takie same. zawsze bardziej atrakcyjny bedzie facet w porsche niz w tramwaju. to zupelnie normalne i nie ma w tym nic zlego.

Gość gość
no jakos tego miec nie moze. przynajmniej nie na wylacznosc. a o ile ona jest mloda, atrakcyjna dziewczyną to o jest tez bardzo atrakcyjnym facetem, zdaje się. więc moim zdaniem idealnie do siebie pasują i tylko wasza zawisc powoduje że probujecie ja namowic na jakies drastyczne kroki ktorych będzie pozniej zalowala.

Gość gość
Nie takie same . Bo ona jeździ z nim żeby pojechać gdzieś sobie , żeby zobaczyć świat a to czy z nim czy z kimś innym to jej obojętne a mi obojętnie gdzie pojedziemy , możemy nawet zostać w domu i oglądać film . Byle być z nim . A to nie jest też tak ze nas łączy sam sex . Jeździmy sobie też na gokarty , odwiedzamy jego znajomych , chodzimy na spacery , jeździmy na motorze , on uczy mnie jeździć autem , ja go na rolkach itp

Gość gość
pewnie wasi faceci to jakies brzuchate pokraki z krzywymi zebami i zadna nie moze powiedziec o swoim tego co napisala autorka: x Ojciec chłopca którym się opiekuje to przystojny , wysoki , bardzo inteligentny i oczytany człowiek . Oprocz tego dobrze się ubiera , zawsze ładnie pachnie x no i do tego bogaty, jak przypuszczam. i wlasnie dlatego tak tu nadajecie na gościa. ze zwyczajnej zazdrości.

Gość gość
Gosc 23:21 jak widac juz nie pisze maili .A pisal , bo szykuje sobie *****nko gdy wroci z wakacji . Ty chyba jestes autorka .I odrzucasz to co inni widza , a ty zaslepiona niedostrzegasz . Nie boj zaby .Przyjedzie , nagada ci glupot , ze tesknil bla bla , a potem cie znow przeleci w ukryviu zeby nikt nie widzial I zeby nie jego dziewczyna nie dowiedziala.Jakby byl zakochany to ty bys byla na tych wakacjach , a ona bylaby przeszliscia , ale tak nie jest .

Gość gość
Gosc 23:21 jak widac juz nie pisze maili .A pisal , bo szykuje sobie *****nko gdy wroci z wakacji . Ty chyba jestes autorka .I odrzucasz to co inni widza , a ty zaslepiona niedostrzegasz . Nie boj zaby .Przyjedzie , nagada ci glupot , ze tesknil bla bla , a potem cie znow przeleci w ukryviu zeby nikt nie widzial I zeby nie jego dziewczyna nie dowiedziala.Jakby byl zakochany to ty bys byla na tych wakacjach , a ona bylaby przeszliscia , ale tak nie jest .