Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja 19 on 42 . Pomóżcie . Pls

Polecane posty

Gość gość
23:29 przepraszam , ale dla mnie jestes idiotka .

Gość gość
"Jakby byl zakochany to ty bys byla na tych wakacjach , a ona bylaby przeszliscia , ale tak nie jest " x to jest bzdura kompletna. czesto istnieją rozmaite przeszkody powodujace ze nawet najbardziej zakochani nie sa razem. a przeszkoda wynikajaca z roznicy wieku miedzy nimi, z tego "co ludzie powiedza" jest naprawdę bardzo istotna. ale wy tego wszystkiego nawet nie probujecie zobaczyc bo wasza zawisc powoduje ze satysfakcje by wam sprawilo gdyby autorka posluchala waszych rad, rzucila goscia, plakala po kątach i tak samo miala gowno z zycia jak i wy. oczywiscie powody moga byc rozmaite ale fakt ze nie probujecie nawet analizowac sytuacji i postarac się dowiedziec czegokolwiek wiecej tylko od razu posypaly sie rady typu "rzuc go" przekonuje mnie ze waszym motywatorem jest zwykla zawisc a nie chec pomocy autorce.

Gość gość
dla ciebie to moge byc nawet koniem wyscigowym, tyle mnie to obchodzi co zeszloroczny snieg.

Gość gość
On kiedyś mnie zapytał co by musiał zrobić żebym odeszła a ja mu powiedzialam ze jest kilka rzeczy które jakby zrobil to ja bym nie mogła na niego patrzeć . Ale że nie musi się obawiać ze nigdy nie powiem Pani Y o tym co jest między nami a on mi powiedział ze nie chodzi o nią , że ma to gdzieś czy powiem tylko nie chce mnie tracić

Gość gość
Zwykły układ. On dziany więc ma fory i kobiety mu na wiele pozwalają i wmawiają sobie że nie z powodu kasy.

Gość gość
Co za bzdura .Gosc ja puka , szmaci , traktuje jak dziwke do lozka , z inna czas spedza ,wyjezdza na wakacje , a ty mi tu bredzisz ze,, sa przeszkody ze nsjbardziej zakochani nie moga byc razem ? Jakie sie pytam ? On nie ma zony , ale partnerke gdyby chcial z nia zerwac byloby to prostsze niz rozwod .Po drugie z postu wynika , ze to nie jest matka jego dziecka .? Gdyby chcial to bylby z ta opiekunka i dawni zerwal z tamta .I to opiekunke by zabieral w te podroze , a nie byla , ktora bylam gwoli svuslisci nigdy nie byla .Co tu analizowac ? Oszukujcie sie dalej !

Gość gość
Ps .To nie jest matka jego dziecka .

Gość gość
Hahaha, ale się ustawił. Płaci ci chociaż jeszcze za opiekę nad dzieckiem? :-D czy dostałas już podwyżke za usługi łóżkowe?

Gość gość
On mi płaci normalnie za opiekę nad małym taka stawkę jaka normalnie nianie dostają

Gość gość
szmaci to cię moze twoj mąz więc tak samo myslisz o kazdym bo z żadnego slowa ktore napisala autorka nie wynika żeby trakowal ją jak dziwkę. ale jak rozumiem ty uwazasz ze lepszy ferdek kiepski na wylączność niż taki facet jak ten autorki w jakimś faktycznie nietradycyjnym ukladzie. ale jednak ukladzie ktory nikomu nie szkodzi. oczywiscie, ja nie twierdze ze to uklad idealny. ale skoro jego uczestnicy nie sa przeciez oszukiwani i każdy wie na czym stoi to pozostaje zadać sobie pytanie czy akceptujemy to i przyjemności z tego wynikające czy nie i idziemy szukać czegoś innego. w gruncie rzeczy jedyną oszukiwaną to jest ta jego niby "dziewczyna", choć po tym jak ją autorka opisuje to nie do końca jestem pewny czy ją to w ogole obchodzi. ja widzę ze autorka jednak czerpie z tej sytuacji sporo przyjemności i trudno jej będzie znaleźć coś bardziej satysfakcjonującego.

Gość gość
Jakby cie nie chcial tracic to by tamta zostawi i oficjalnie byl z toba .On sie ustawi , ma cie gdy tamtej nie ma , a gdy tamta jest to z nia wyjezdza .Dziewczyno pomysl o sobie , opowiedz to swojej matce lub ojcu to ci szybko wybije go z glowy i powie to samo co tu jest napisane .Dajesz sie robic w bambuko.Ale skoro ci to pasuje to twoja sprawa , tylko ze pozniej mozesz sie obudzic z przeswiadczeniem ze stracilas dla kogos mlodosc kto cie tylko traktowal jak dziewczyne do lozka .Ja cie nie chce obrazac , ale on cie wykorzystuje i to z tamta jest .

Gość gość
"Zwykły układ. On dziany więc ma fory i kobiety mu na wiele pozwalają i wmawiają sobie że nie z powodu kasy." x badania potwierdzają ze kobiety bogatych facetow mają wiecej orgazmow. wiec to wprawdzie jest "z powodu kasy" ale nie na zasadzie ze taka kobieta chce od faceta kasy. bogaty facet, z wysoką pozycja spoleczna, po prostu bardziej sie kobietom podoba. a 42 lata to naprawde o ile gosc nie jest jakas zapasiona pokraka zloty wiek faceta. przy tym jak jest wysoki, przystojny, inteligentny, elegancki, dobrze ubrany i bogaty to 90 procent kobiet by na niego polecialo a te ktore by nie polecialy to by polecialy na autorkę.

Gość gość
Romeo i Julia normalnie.

Gość gość
Gosc 23:57 i co ty jej doradzasz ? Ten uklad szkodzi przede wszystkim autorce , ale co ma napisac osoba ktora prawdopodobnie tkwi w takim samym ukladzie lub leci na kase swojego kochanka .Jestes zenujaca . A teraz do autorki - nie badz dla niego taka dobra I go nie chron .Powiedz mu zeby sie zdecydowal I albo ona albo ty , nie tkwij w chorym ukladzie , ktory zaszkodzi tylko tobie .Roznica wieku tez jest za duza , ale wiekszym problemem jest to , ze on cie nie traktuje powaznie .

Gość gość
Nie czytałem całego, nic nie sugeruję i nie osądzam tylko zapytam. Przyznam że spodobała mi się tez niezależność finansowa która on mi zapewniał x On Ci daje pieniądze?

Gość gość
Nie , nie . Chodziło mi bardziej o to ze ja jestem też opiekunka dla jego syna i on za to daje mi pieniądze . I zarabiam tyle ile zarabiają nianie . Ale to pozwala mi być niezależna finansowa a dzięki temu że byliśmy sobie bliscy ja moglam to pogodzić ze szkołą . I to mi bardzo pasowało .

Gość gość
Aha, to Twój pracodawca. Wg mnie albo jedno albo drugie. Praca dla niego albo bycie z nim.

Gość gość
nie sluchaj frustratek i zazdrosnic. jak jestes zadowolona to sobie z nim rob co tam ci sie podoba, nie żyjesz dla nikogo innego poza soba. a jak ci się nie podoba to nie. naprawdę moglas trafic duzo gorzej i wiele z tych co tu nie znajduja slow potepienia tak wlasnie trafilo. i teraz nie moga zniesc ze ty jestes mloda, ladna i masz atrakcyjnego faceta ktory stara sie cie uszczesliwiac w jakis tam sposob. dlatego wlasnie widza w tym co robisz samo zlo. a faktycznie moze to i nie jest uklad idealny ale nie przeadzajmy. mloda jestes i duzo jeszcze masz czasu a zdarzyc się moga rozne rzeczy w życiu więc poki co nie ma za bardzo co się bawić w przepowiadanie przyszlości i czarnowidztwo. a jak za rok czy dwa się rozstaniecie to tez nie będzie koniec świata.

Gość gość
Piszecie jej, że to nic złego i krytyka jest spowodowana zazdrością. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Jakby tu facet napisał, że ma 42 lata, kase i bzyka 19toletnią blondynkę to byście go sponiewierały tak jak tylko Wy potraficie.

Gość gość
00:37 ty idiotko czego jej zazdroscic ,ze ja dwa razy starszy facet traktuje jak szmate , jak odskocznie ? Ma ja w doopie ,tak jak twoj lovelas ciebie .Z czego niby ona jest zadowolona ? Pyta na forum ,prosi o pomoc , bo dobrze wie ze on jej nie szanuje .Wyjechal sobie nie pierwszy raz z dziewczyna na wakacje , a do niej pisze bo mu ciagle potrzebna opieka nad dzieckiem ,a przy okazji darmowe pukanko na boku .

Gość gość
To jest jakiś dziwny układ w którym musisz zobaczyć czy tego co z tego masz jest więcej niż tego co na tym tracisz .

Gość gość
Nie słuchaj tych stary bab na kafe. Chcesz być z nim to bądź życzę powodzenia a wy stare prukwy dajcie sobie siana wasz czas minął

Gość gość
lepiej dzielić się tortem z inną niż jeść g****o samemu. jak ci facet odpowiada to się go trzymaj a nie słuchaj frutratek które by pewnie za nim na skrzydełkach poleciały tyle że nie mają nic czym on byłby zainteresowany.

Gość gość
Jezuuuuu, co się dziewczyny z wami dzieje???? czy nie ma koło was chłopaków w podobnym wieku do waszego??? Czytam tutaj o 22 latach różnicy, toż to jakiś absurd normalnie jest, narazie ci to ie przeszkadza, ale poczekaj parę lat to zobaczysz.

Gość gość
Czy te 19letnie dziewczyny naprawdę są aż tak głupie i naiwne?????

Gość gość
tu albo siedzi frajerka w takim samym polozeniu albo jakis stary dziad co puka gowniare .Za badzo namawiasz ja na ten nie zwiazek, ale uklad .Bo to jest tylko uklad . I nie porownuj tego do tortu , bo jej GOWNO serwujesz.

Gość gość
Zepsuje ci psyche juz na starcie twojego zycia. Przestaniesz ufać facetom, staniesz sie zgorzkniała. Urwia to, choćby bolało. Pobili i przestanie,

Gość gość
" lepiej dzielic sie tortem z inna ..." co za stek bzdur .Jakim tortem ? Ty wyzerasz co najlepsze z jej mlodosci ,a potem ona zostanie z gownem w dloni , bez szansy na ulozenie sobie zycia .Tort to je jej pracodawca i dzieli sie nim ze swoja partnerka , a ta gowniare wykorzystuje .

Gość gość
równolatki gołodupcy i w większości prawiczki a takich same byście nie chciały więc po co zmuszacie dziewczynę do zadawania się z takimi odpadami?

Gość gość
Tobie też jest dobrze w tym układzie .