Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dot stylizacji

Polecane posty

Gość gość

witajcie dziewczyny. Mam prośbę o poradę. podobają mi się sukienki rozkloszowane- załączę linki do nich ale mam dylemat. Mam delikatnie kobiece kształty... tj. w biuście 88 , w talii 78 -80 , w biodrach 100 i pelniejsze uda... Czy rozkloszowana sukienka bedzie mi pasować? bede wdzieczna za pomoc... bo nie wiem czy zostać przy prostych sukienkach czy taka moze być ok? http://www.vubu.pl/product-pol-62385-Rozkloszowana-minisukienka-bezowa.html http://www.vubu.pl/product-pol-62409-Rozkloszowana-elegancka-sukienka-niebieska.html

Gość gość
generalnie jesli masz pelniejsze kształty to taka sukienka może ci pomóc je zakryć a wlasnie obcisła działa na niekorzyść... nie wiem jak inni ale sądzę że rozkloszowane oczywiście nie nadają się dla otyłych dziewczyn z duzym brzuchem jak ciężarna ale dla dziewczyny o rozmiarach jakie podałas to mysle ze tak... i pomoga zakryć nawet niewielki brzuszek że bedziesz czuła sie swobodniej...

Gość gość
W talii 78-80? Albo mierzysz się w niewłaściwym miejscu, albo masz ogromny brzuch, albo jesteś facetem.

Gość gość
78-80 to nie jest ogromny brzuch raczej rozmiar 40 -42... myslę że dziewczyna moze wybrac rozkloszowana sukienkę, ołówkowa tez wskazana jak i prosta... ta niebieska dla takich wymiarów byłaby ok

Gość autorka tematu01111
pomoże ktoś? czy na dziewczynę o rozmiarze 40 bedzie pasowac taka rozkloszowana sukienka?

Gość gość
Musi mieć duży brzuch, albo myli pas z talia, bo ja mam podobne wymiary- biust 88, biodra 96, tylko nogi mam szczupłe, a w talii mam 63 cm. 80 cm to bardzo dużo, ja pod biustem mam 70, no chyba, że to jej 88 w biuście to klatka piersiowa, a jest płaska inaczej w ogóle nie ma wciecia w talii

Gość autorka tematu01111
zmierzyłam jeszcze raz i w pasie mam 76 chodzi o to czy taka sukienka mi pasuje czy raczej pozostać przy ołowkowych i prostych?

Gość gość
proponuję w sklepie przymierzyć kilka sukienek prostą, rozkloszowaną i ołowkową i zanim zamówisz w necie -bedziesz wiedziała jakich poszukiwać- bo jak zamówisz w necie i nie bedziesz sie w rozkloszowanej czuć dobrze tzn ze musisz odesłać, wtedy koszty itd . a jesli przymierzysz i bedzie nie halo to bedziesz wiedziała że takimi masz sobie nie zawracać głowy