Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

HPV czy grzybica?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co mam robić? Na żołędzi na dole mam małe brodawki właściwie ciąg małych brodawek. Kiedyś leczyłem sie u urologa dolegliwości cewki moczowej (kamienie) i u dermatologa na chybił trafił antybiotykiem i innym antybiotykiem u innego urologa.Badania podstawowe moczu i krwi też prawidłowe ,choroby weneryczne takie jak HIV czy kiła nie ma możliwości bo zakażenie to raczej z nadmiernej potliwości mam lub z zaburzeń hormonalnych.Posiewy w kierunku rzęsistka i chlamydi-ujemne,drożdzyca - też nie mam przekonania co do posiewu w kierunku drożdżycy.Jak to leczyć ? Smaruje we własnym zakresie clotromazolum i od innego lekarza jednorazowa lek antygrzybiczy który nie pomógł.Czy sa domowe sposoby?Lekarze nie badaja wzrokowo bo sie wstydza i osoby chore też a choroba jest.

Gość gość
jak lekarze się wstydzą?

Gość gość
sorki idź do gina - powinien Cię zdiagnozować kobiety chodzą -ty też możesz to może być HPV ale mogą być to grudki perliste są też inne opcje IDŹ DO LEKARZA i pokaż

Gość gość
Jeśli to brodawki które Ci się nagle pojawiły - to najprawdopodobniej jest hpv. Grzybica wygląda zupełnie inaczej. Umów się na wizytę do dermatologa/wenerologa jak najszybciej, bo hpv ma tendencję do rozrastania. Oczywiście zero seksu do wyleczenia - nawet z prezerwatywa.

Gość gość
I nie smaruj się clotrimazolum - to masc przeciwbakteryjna, a jeśli to faktycznie kłykciny to zwróć uwagę ze hpv to wirus. A leku przeciwbakteryjne bardzo kolidują z wirusem i mogą go nasilić

Gość gość
zobaczyłem na wikipedi to wygląda własnie jak te grudki perliste jak to leczyć?

Gość gość
Grudki perliste to normalna część ciała mężczyzny, tak samo kobiety mają takie grudki. U jednych są mniej lub bardziej widoczne.

Gość gość
Zastanów się czy zawsze miałeś takie koraliki czy pojawiły się nagle i rosną. Jeśli nie jesteś pewien to proponuję mimo wszystko wizytę u dermatologa, lub jak ktoś wyżej napisał u ginekologa (mężczyzny najlepiej)

Gość gość
Aha....grudek perlistych się nie leczy. Niektorzy mężczyźni usuwają je bodajże laserowo tylko ze względów estetycznych gdy są naprawdę spore.

Gość gość
Potraktuj je octem Nasacz wacik i przyloz na 10min Na drugi dzien powinno to odpasc

Gość gość
23:40 - pier***nij się w łeb i to konkretnie. Znachor od 7miu boleści.

Gość gość
Sam/a sie pierdoooolnij dewoto Mialem Hpv potraktowalem octem i od pol roku mam czystego penisa

Gość gość
Smarowanie octem, olejkami, cytryna czy kij wie czym jeszcze nie jest zdrowe, często dziewczyny się same leczą (jak widać nie tylko) bo się wstydzą iść z tym do lekarza. A potem po forach właśnie takie YntelYgenty jak Ty doradzają. PS sprawdź znaczenie słowa Dewota.

Gość gość
cóż, bez dobrej diagnostyki medycznej nie da rady. Proponuje zgłosić się tutaj - http://www.apc-analizy.pl - wykonają wszelkie niezbedne badania medyczne w tym zakresie i diagnostyka bedzie dostepna w przeciągu kilku dni.