Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WróżkaBajuszka90

Czy miałyscie obajwy

Polecane posty

Gość WróżkaBajuszka90

ciazy jeszcze przed okresem? jesli tak to jakie? wymiencie je prosze bede bardzo wdzieczna za odpowiedzi.

Gość gość
Bardzo widoczne żyły na piersiach i krwawienie z dziąseł przy myciu zębów

Gość gość
Jeszcze jakies obajwy mialyscie? sennosc albo cos

Gość MartynaG_pl
Prowadzę blog o domu i dziecku. Jak cofniesz się do pierwszych postów to znajdziesz tam wiele o przebiegu ciąży i moich obijawach. Ja wiedziałam od razu, że zaszłam... Mierzyłam temperaturę - ona była najbardziej miarodajnym czynnikiem. Wejdź na www.MARTYNAG.pl - i doczytaj :)

Gość gość
W tym okresie to mało która z nas wiedziała o ciąży.... przed okresem jest mało objawów. Mi przy bliźniaczej ciąży pojawiły się około 7 tygodnia... Głównie wrażliwość nosa na zapachy i tyle.

Gość gość
objawy ciazy sa takie same jak objawy PMS

Gość gość
Czyli nie ma zadnych?

Gość gość
Ja mialam 2dni przed @ powiększone piersi, metaliczny posmak w ustach, klimatyzacja w pracy srraasznie smierdziala mi wilgocia i grzybem ;) (dodam,ze tylko mi). No i straaasznie nerwowa bylam. To wszystko sklonilo mnie do zrobienia testu przed @ i wyszly dwie krechy. Na druga musialam poczekac kilka minut,ale bylam w szoku jak sie pokazala hihi.

Gość gość
To się wie i już ja tak mam dwa miesiące temu udało mi sie zajsc w ciążę trwała chwilę ale wiedziałam że jestem i teraz tez tak czuje. Znow mam gorace i tkliwe piersi tak jak tamtym razem i czuję że sie udało

Gość gość
Nie chce sie nakrecac bo nie mam zadnych objawow poza tymi na okres wiec sadze ze jednak nie jestem w ciazy. Pozatym nie wytrzymalam i zzrobilam test 5 dni przed @ i wyszla 1 krecha.

Gość MartynaG_pl
Ja mierzyłam temperaturę. Po zapłodnieniu wynosiła 36,8. Jeśli tuż przed przewidywanym okresem nie spadła tylko utrzymywała sie w granicy 37 to był dla mnie znak, że zaszłam. Nie myliłam się ;) Sprawdzona metoda! Poczytaj o tym tu: www.MartynaG.pl

Gość gość
Same sponsorowane wpisy, żenada :D

Nie wiem czy jestem w ciazy ale dzis mija tydzien od zblizenia i wczoraj czulam klucie jajnika a dzis jestem oslabiona - przeziebienie. Myslicie ze cos zaszlo?