Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie uwierzycie mi ale zrobiłam coś bardzo złego i źle zaczyna mi się rok.

Polecane posty

Gość gość
to chyb a rzeczywiście jest projekt spadam

Gość Ten on udzielający się
Odpowiedz szczerze. Gdybyś nie była po alkoholu, trzeźwa, zgodziłabyś się na ten seks, uległabyś?

Gość gość
Dziewczyna jest istotą seksualną i ma spory konflikt między swoim idealnym ja i wyobrażonym ja. Powinna poszukać sobie partnera seksualnego na stałe, żeby nie być narażonym na podobne przygody, typu seks z kimś, kto ją zauroczył na imprezie.

Gość gość
Nie wiem co by było gdybym była trzeźwa ale wydaje mi się, że byłabym zbyt nieśmiała i zawstydzona żebym mu uległa.

Gość gość
Jak byłaś ubrana? :)

Gość gość
Nie byłam jakoś wyzywająco. Sandałki na szpilce i sukienka.

Gość gość
Wiesz, ze on nie powinien sypiac ze studentkami? Moze miec klopoty i wie o tym, to on powinien srac po gaciach i dobrze o tym wie. Poza tym jak juz ktos napisal, dorosli ludzie uprawiaja seks i nie przejmuj sie. No i raczej Cie nie obleje :D

Gość gość
Byłam w Sylwestra na imprezie i spotkałam tam kogoś kogo zupełnie bym się nie spodziewała! Mojego wykładowcę ze studiów... dalej to już wolę nie pisać.Co zrobiłaś? Ale co się stało? Był seks? Czy zrobiłaś mu lodaI co dał Ci wpis do dziennpiczka?Zrobiliśmy to w jego aucie. smutas.gif Ja byłam podpita, nawet nie powiedziałam mu o dziewictwie i taki był mój pierwszy raz.. Co za wstyd.. smutas.gif Mam ochotę umrzećNo cóż co się stało to się nie odstanie. Masz na nauczkę nie pij jak masz słabą głowę. Mogło stać się coś gorszego. Ja też przywitałam nowy rok zrobieniem głupoty ale mija była jednak mnniejsza z tego co widzę. poko, gwint zerwany, teraz będziesz mogła wszędzie i z kim popadnie. Wśród wykładowców niebawem będziesz miała opinię, a jak jesteś atrakcyjna, to sami będą Cię nagabywać. Studia masz więc jak po maśle, a picza się nie zmydli przecież. A jak będziesz mądra to jeszcze zarobisz na sponsorze !No, ja bym nawet dała 9/10, jeśli to prowo. I mam nadzieję, że tak, bo jak nie, to współczuję, pierwszy raz mieć byle gdzie, z byle kim...Sypiałam kiedyś z nauczycielem WFu usmiech.gif Miałam wtedy 17lat. Nic tego nie zapowiadało, a wyszedł dość długi związek hehe Z tego co wiem to ma 45 lat, ale wygląda na młodszego. W każdym razie nie chcę tego wspominać.. smutas.gif Krwawiłam, zrobiłam to z osobą z którą mnie nic nie łączy.. czuję się paskudnie i mam wyrzuty sumienia. Chciałabym żeby to była prowokacja! Ja mam z nim za tydzień zajęcia i nie mogę sobie na nie nie przyjść bo to ćwiczenia i obscność się liczy. Ja nie wiem jak mu spojrzę w oczy! smutas.gif Jestem przerażona i boję się, że ktoś się dowie. smutas.gif Nie wiem co mam teraz zrobić. Ugotowałam się. Zmienić uczelni też nie mam możliwości. Byłam w Sylwestra na imprezie i spotkałam tam kogoś kogo zupełnie bym się nie spodziewała! Mojego wykładowcę ze studiów... dalej to już wolę nie pisać.Co zrobiłaś? Ale co się stało? Był seks? Czy zrobiłaś mu lodaI co dał Ci wpis do dziennpiczka?Zrobiliśmy to w jego aucie. smutas.gif Ja byłam podpita, nawet nie powiedziałam mu o dziewictwie i taki był mój pierwszy raz.. Co za wstyd.. smutas.gif Mam ochotę umrzećNo cóż co się stało to się nie odstanie. Masz na nauczkę nie pij jak masz słabą głowę. Mogło stać się coś gorszego. Ja też przywitałam nowy rok zrobieniem głupoty ale mija była jednak mnniejsza z tego co widzę. poko, gwint zerwany, teraz będziesz mogła wszędzie i z kim popadnie. Wśród wykładowców niebawem będziesz miała opinię, a jak jesteś atrakcyjna, to sami będą Cię nagabywać. Studia masz więc jak po maśle, a picza się nie zmydli przecież. A jak będziesz mądra to jeszcze zarobisz na sponsorze !No, ja bym nawet dała 9/10, jeśli to prowo. I mam nadzieję, że tak, bo jak nie, to współczuję, pierwszy raz mieć byle gdzie, z byle kim...Sypiałam kiedyś z nauczycielem WFu usmiech.gif Miałam wtedy 17lat. Nic tego nie zapowiadało, a wyszedł dość długi związek hehe Z tego co wiem to ma 45 lat, ale wygląda na młodszego. W każdym razie nie chcę tego wspominać.. smutas.gif Krwawiłam, zrobiłam to z osobą z którą mnie nic nie łączy.. czuję się paskudnie i mam wyrzuty sumienia. Chciałabym żeby to była prowokacja! Ja mam z nim za tydzień zajęcia i nie mogę sobie na nie nie przyjść bo to ćwiczenia i obscność się liczy. Ja nie wiem jak mu spojrzę w oczy! smutas.gif Jestem przerażona i boję się, że ktoś się dowie. smutas.gif Nie wiem co mam teraz zrobić. Ugotowałam się. Zmienić uczelni też nie mam możliwości. Byłam w Sylwestra na imprezie i spotkałam tam kogoś kogo zupełnie bym się nie spodziewała! Mojego wykładowcę ze studiów... dalej to już wolę nie pisać.Co zrobiłaś? Ale co się stało? Był seks? Czy zrobiłaś mu lodaI co dał Ci wpis do dziennpiczka?Zrobiliśmy to w jego aucie. smutas.gif Ja byłam podpita, nawet nie powiedziałam mu o dziewictwie i taki był mój pierwszy raz.. Co za wstyd.. smutas.gif Mam ochotę umrzećNo cóż co się stało to się nie odstanie. Masz na nauczkę nie pij jak masz słabą głowę. Mogło stać się coś gorszego. Ja też przywitałam nowy rok zrobieniem głupoty ale mija była jednak mnniejsza z tego co widzę. poko, gwint zerwany, teraz będziesz mogła wszędzie i z kim popadnie. Wśród wykładowców niebawem będziesz miała opinię, a jak jesteś atrakcyjna, to sami będą Cię nagabywać. Studia masz więc jak po maśle, a picza się nie zmydli przecież. A jak będziesz mądra to jeszcze zarobisz na sponsorze !No, ja bym nawet dała 9/10, jeśli to prowo. I mam nadzieję, że tak, bo jak nie, to współczuję, pierwszy raz mieć byle gdzie, z byle kim...Sypiałam kiedyś z nauczycielem WFu usmiech.gif Miałam wtedy 17lat. Nic tego nie zapowiadało, a wyszedł dość długi związek hehe Z tego co wiem to ma 45 lat, ale wygląda na młodszego. W każdym razie nie chcę tego wspominać.. smutas.gif Krwawiłam, zrobiłam to z osobą z którą mnie nic nie łączy.. czuję się paskudnie i mam wyrzuty sumienia. Chciałabym żeby to była prowokacja! Ja mam z nim za tydzień zajęcia i nie mogę sobie na nie nie przyjść bo to ćwiczenia i obscność się liczy. Ja nie wiem jak mu spojrzę w oczy! smutas.gif Jestem przerażona i boję się, że ktoś się dowie. smutas.gif Nie wiem co mam teraz zrobić. Ugotowałam się. Zmienić uczelni też nie mam możliwości. Byłam w Sylwestra na imprezie i spotkałam tam kogoś kogo zupełnie bym się nie spodziewała! Mojego wykładowcę ze studiów... dalej to już wolę nie pisać.Co zrobiłaś? Ale co się stało? Był seks? Czy zrobiłaś mu lodaI co dał Ci wpis do dziennpiczka?Zrobiliśmy to w jego aucie. smutas.gif Ja byłam podpita, nawet nie powiedziałam mu o dziewictwie i taki był mój pierwszy raz.. Co za wstyd.. smutas.gif Mam ochotę umrzećNo cóż co się stało to się nie odstanie. Masz na nauczkę nie pij jak masz słabą głowę. Mogło stać się coś gorszego. Ja też przywitałam nowy rok zrobieniem głupoty ale mija była jednak mnniejsza z tego co widzę. poko, gwint zerwany, teraz będziesz mogła wszędzie i z kim popadnie. Wśród wykładowców niebawem będziesz miała opinię, a jak jesteś atrakcyjna, to sami będą Cię nagabywać. Studia masz więc jak po maśle, a picza się nie zmydli przecież. A jak będziesz mądra to jeszcze zarobisz na sponsorze !No, ja bym nawet dała 9/10, jeśli to prowo. I mam nadzieję, że tak, bo jak nie, to współczuję, pierwszy raz mieć byle gdzie, z byle kim...Sypiałam kiedyś z nauczycielem WFu usmiech.gif Miałam wtedy 17lat. Nic tego nie zapowiadało, a wyszedł dość długi związek hehe Z tego co wiem to ma 45 lat, ale wygląda na młodszego. W każdym razie nie chcę tego wspominać.. smutas.gif Krwawiłam, zrobiłam to z osobą z którą mnie nic nie łączy.. czuję się paskudnie i mam wyrzuty sumienia. Chciałabym żeby to była prowokacja! Ja mam z nim za tydzień zajęcia i nie mogę sobie na nie nie przyjść bo to ćwiczenia i obscność się liczy. Ja nie wiem jak mu spojrzę w oczy! smutas.gif Jestem przerażona i boję się, że ktoś się dowie. smutas.gif Nie wiem co mam teraz zrobić. Ugotowałam się. Zmienić uczelni też nie mam możliwości. Byłam w Sylwestra na imprezie i spotkałam tam kogoś kogo zupełnie bym się nie spodziewała! Mojego wykładowcę ze studiów... dalej to już wolę nie pisać.Co zrobiłaś? Ale co się stało? Był seks? Czy zrobiłaś mu lodaI co dał Ci wpis do dziennpiczka?Zrobiliśmy to w jego aucie. smutas.gif Ja byłam podpita, nawet nie powiedziałam mu o dziewictwie i taki był mój pierwszy raz.. Co za wstyd.. smutas.gif Mam ochotę umrzećNo cóż co się stało to się nie odstanie. Masz na nauczkę nie pij jak masz słabą głowę. Mogło stać się coś gorszego. Ja też przywitałam nowy rok zrobieniem głupoty ale mija była jednak mnniejsza z tego co widzę. poko, gwint zerwany, teraz będziesz mogła wszędzie i z kim popadnie. Wśród wykładowców niebawem będziesz miała opinię, a jak jesteś atrakcyjna, to sami będą Cię nagabywać. Studia masz więc jak po maśle, a picza się nie zmydli przecież. A jak będziesz mądra to jeszcze zarobisz na sponsorze !No, ja bym nawet dała 9/10, jeśli to prowo. I mam nadzieję, że tak, bo jak nie, to współczuję, pierwszy raz mieć byle gdzie, z byle kim...Sypiałam kiedyś z nauczycielem WFu usmiech.gif Miałam wtedy 17lat. Nic tego nie zapowiadało, a wyszedł dość długi związek hehe Z tego co wiem to ma 45 lat, ale wygląda na młodszego. W każdym razie nie chcę tego wspominać.. smutas.gif Krwawiłam, zrobiłam to z osobą z którą mnie nic nie łączy.. czuję się paskudnie i mam wyrzuty sumienia. Chciałabym żeby to była prowokacja! Ja mam z nim za tydzień zajęcia i nie mogę sobie na nie nie przyjść bo to ćwiczenia i obscność się liczy. Ja nie wiem jak mu spojrzę w oczy! smutas.gif Jestem przerażona i boję się, że ktoś się dowie. smutas.gif Nie wiem co mam teraz zrobić. Ugotowałam się. Zmienić uczelni też nie mam możliwości.

Gość gość
Byłam w Sylwestra na imprezie i spotkałam tam kogoś kogo zupełnie bym się nie spodziewała! Mojego wykładowcę ze studiów... dalej to już wolę nie pisać.Co zrobiłaś? Ale co się stało? Był seks? Czy zrobiłaś mu lodaI co dał Ci wpis do dziennpiczka?Zrobiliśmy to w jego aucie. smutas.gif Ja byłam podpita, nawet nie powiedziałam mu o dziewictwie i taki był mój pierwszy raz.. Co za wstyd.. smutas.gif Mam ochotę umrzećNo cóż co się stało to się nie odstanie. Masz na nauczkę nie pij jak masz słabą głowę. Mogło stać się coś gorszego. Ja też przywitałam nowy rok zrobieniem głupoty ale mija była jednak mnniejsza z tego co widzę. poko, gwint zerwany, teraz będziesz mogła wszędzie i z kim popadnie. Wśród wykładowców niebawem będziesz miała opinię, a jak jesteś atrakcyjna, to sami będą Cię nagabywać. Studia masz więc jak po maśle, a picza się nie zmydli przecież. A jak będziesz mądra to jeszcze zarobisz na sponsorze !No, ja bym nawet dała 9/10, jeśli to prowo. I mam nadzieję, że tak, bo jak nie, to współczuję, pierwszy raz mieć byle gdzie, z byle kim...Sypiałam kiedyś z nauczycielem WFu usmiech.gif Miałam wtedy 17lat. Nic tego nie zapowiadało, a wyszedł dość długi związek hehe Z tego co wiem to ma 45 lat, ale wygląda na młodszego. W każdym razie nie chcę tego wspominać.. smutas.gif Krwawiłam, zrobiłam to z osobą z którą mnie nic nie łączy.. czuję się paskudnie i mam wyrzuty sumienia. Chciałabym żeby to była prowokacja! Ja mam z nim za tydzień zajęcia i nie mogę sobie na nie nie przyjść bo to ćwiczenia i obscność się liczy. Ja nie wiem jak mu spojrzę w oczy! smutas.gif Jestem przerażona i boję się, że ktoś się dowie. smutas.gif Nie wiem co mam teraz zrobić. Ugotowałam się. Zmienić uczelni też nie mam możliwości.

Gość gość
Myślę, że to mało istotne gdzie pracuję ale powiem tyle, że jestem asystentką mojego szefa. Jestem młoda. Jeszcze w czasie studiów, mam trudną sytuację, a on zgodził się mnie przyjąć.. Pracuję tam od października. Dobrze zarabiam i nie mogę naprawdę narzekać, no prawie bo mój szef się ze mną ewidentnie spoufala i nie wiem jak na to reagować bo wiadomo nie chcę żeby mnie wyrzucił. Mówi do mnie pieszczotliwie, zaprasza na kawkę, herbatkę, obiad, czasem nawet dotyka! Dziwne to. trzeba było trzymać język za zębami o problemach nie mówić obcym facetom stary dziad teraz to wykorzystuje za chwile złoży ci propozycje pracy/kasy/awansu za seks jak się nie zgodzisz to do widzenia, na chwile dzisiejszą zacznij gadać że masz chłopaka/narzeczonego niech ten facet p ciebie przychodzi może się odczepi jak nie to pozostaje szukać nowej pracy albo dawać staremu dziadowi, on myśli że cię kupił, nagrywaj go przyda się przed sądem pracy, albo do wynegocjowania innej posady w firmie poza tym więcej asertywności chyba cię nie gwałci przecież? będzie robił to, na co sobie pozwolisz, twoja sprawa a może ty lubisz odstawiać ofiarę? Z tym gwałtem to bez przesady.. On po prostu jest dla mnie bardzo miły, prawi mi komplementy, czasem przy tym dotknie moich włosów albo twarzy, a przy tym jego spojrzenie.. ewidentnie pełne pożądania! a to musisz być ostrożna jeden dwuznaczny gest z twojej strony i on nie wytrzyma, najlepiej jakbyś zobaczył że masz kogoś i ten ktoś po ciebie przychodzi może da sobie spokój poza tym musisz trzymać dystans być uprzejma ale chłodna, z tym gwałtem to nie przesada tez byłam molestowana przez szefa wspominał o gwałcie z uśmiechem na twarzy smutas.gif , zawsze jak byłam z nim sam na sam to aż stałam przy drzwiach (klucz był w drzwiach) jakby mnie obcy facet macał po twarzy, włosach to był powiedziała ostro by tego nie robił a przynajmniej odsunęła się, skoro nie reagujesz na coś takiego to nie dziw się że on się tak zachowuje Tylko, że ja nie mam żadnego chłopaka, ani nawet przyjaciół, a on o tym wie bo mu się zwierzałam.. Ten mój wydaje się być porządny i poważny ale ewidentnie mnie podrywa, chyba że coś mi się wydawało.. ale ty jesteś głupia widać że nie masz doświadczenia po co ględzisz o swoim życiu prywatnym obcemu facetowi w dodatku szefowi sama prowokujesz takie sytuacje i podajesz mu się na tacy, takie młode bez wsparcia naiwne dziewczątka to dla takiego dziada łakomy kąsek, pewnie jest stary i żonaty jak znam życie, to nie jest twój tatuś/wujek/kolega to twój szef z którym powinnaś rozmawiać tylko służbowo Myślę, że to mało istotne gdzie pracuję ale powiem tyle, że jestem asystentką mojego szefa. Jestem młoda. Jeszcze w czasie studiów, mam trudną sytuację, a on zgodził się mnie przyjąć.. Pracuję tam od października. Dobrze zarabiam i nie mogę naprawdę narzekać, no prawie bo mój szef się ze mną ewidentnie spoufala i nie wiem jak na to reagować bo wiadomo nie chcę żeby mnie wyrzucił. Mówi do mnie pieszczotliwie, zaprasza na kawkę, herbatkę, obiad, czasem nawet dotyka! Dziwne to. trzeba było trzymać język za zębami o problemach nie mówić obcym facetom stary dziad teraz to wykorzystuje za chwile złoży ci propozycje pracy/kasy/awansu za seks jak się nie zgodzisz to do widzenia, na chwile dzisiejszą zacznij gadać że masz chłopaka/narzeczonego niech ten facet p ciebie przychodzi może się odczepi jak nie to pozostaje szukać nowej pracy albo dawać staremu dziadowi, on myśli że cię kupił, nagrywaj go przyda się przed sądem pracy, albo do wynegocjowania innej posady w firmie poza tym więcej asertywności chyba cię nie gwałci przecież? będzie robił to, na co sobie pozwolisz, twoja sprawa a może ty lubisz odstawiać ofiarę? Z tym gwałtem to bez przesady.. On po prostu jest dla mnie bardzo miły, prawi mi komplementy, czasem przy tym dotknie moich włosów albo twarzy, a przy tym jego spojrzenie.. ewidentnie pełne pożądania! a to musisz być ostrożna jeden dwuznaczny gest z twojej strony i on nie wytrzyma, najlepiej jakbyś zobaczył że masz kogoś i ten ktoś po ciebie przychodzi może da sobie spokój poza tym musisz trzymać dystans być uprzejma ale chłodna, z tym gwałtem to nie przesada tez byłam molestowana przez szefa wspominał o gwałcie z uśmiechem na twarzy smutas.gif , zawsze jak byłam z nim sam na sam to aż stałam przy drzwiach (klucz był w drzwiach) jakby mnie obcy facet macał po twarzy, włosach to był powiedziała ostro by tego nie robił a przynajmniej odsunęła się, skoro nie reagujesz na coś takiego to nie dziw się że on się tak zachowuje Tylko, że ja nie mam żadnego chłopaka, ani nawet przyjaciół, a on o tym wie bo mu się zwierzałam.. Ten mój wydaje się być porządny i poważny ale ewidentnie mnie podrywa, chyba że coś mi się wydawało.. ale ty jesteś głupia widać że nie masz doświadczenia po co ględzisz o swoim życiu prywatnym obcemu facetowi w dodatku szefowi sama prowokujesz takie sytuacje i podajesz mu się na tacy, takie młode bez wsparcia naiwne dziewczątka to dla takiego dziada łakomy kąsek, pewnie jest stary i żonaty jak znam życie, to nie jest twój tatuś/wujek/kolega to twój szef z którym powinnaś rozmawiać tylko służbowo Myślę, że to mało istotne gdzie pracuję ale powiem tyle, że jestem asystentką mojego szefa. Jestem młoda. Jeszcze w czasie studiów, mam trudną sytuację, a on zgodził się mnie przyjąć.. Pracuję tam od października. Dobrze zarabiam i nie mogę naprawdę narzekać, no prawie bo mój szef się ze mną ewidentnie spoufala i nie wiem jak na to reagować bo wiadomo nie chcę żeby mnie wyrzucił. Mówi do mnie pieszczotliwie, zaprasza na kawkę, herbatkę, obiad, czasem nawet dotyka! Dziwne to. trzeba było trzymać język za zębami o problemach nie mówić obcym facetom stary dziad teraz to wykorzystuje za chwile złoży ci propozycje pracy/kasy/awansu za seks jak się nie zgodzisz to do widzenia, na chwile dzisiejszą zacznij gadać że masz chłopaka/narzeczonego niech ten facet p ciebie przychodzi może się odczepi jak nie to pozostaje szukać nowej pracy albo dawać staremu dziadowi, on myśli że cię kupił, nagrywaj go przyda się przed sądem pracy, albo do wynegocjowania innej posady w firmie poza tym więcej asertywności chyba cię nie gwałci przecież? będzie robił to, na co sobie pozwolisz, twoja sprawa a może ty lubisz odstawiać ofiarę? Z tym gwałtem to bez przesady.. On po prostu jest dla mnie bardzo miły, prawi mi komplementy, czasem przy tym dotknie moich włosów albo twarzy, a przy tym jego spojrzenie.. ewidentnie pełne pożądania! a to musisz być ostrożna jeden dwuznaczny gest z twojej strony i on nie wytrzyma, najlepiej jakbyś zobaczył że masz kogoś i ten ktoś po ciebie przychodzi może da sobie spokój poza tym musisz trzymać dystans być uprzejma ale chłodna, z tym gwałtem to nie przesada tez byłam molestowana przez szefa wspominał o gwałcie z uśmiechem na twarzy smutas.gif , zawsze jak byłam z nim sam na sam to aż stałam przy drzwiach (klucz był w drzwiach) jakby mnie obcy facet macał po twarzy, włosach to był powiedziała ostro by tego nie robił a przynajmniej odsunęła się, skoro nie reagujesz na coś takiego to nie dziw się że on się tak zachowuje Tylko, że ja nie mam żadnego chłopaka, ani nawet przyjaciół, a on o tym wie bo mu się zwierzałam.. Ten mój wydaje się być porządny i poważny ale ewidentnie mnie podrywa, chyba że coś mi się wydawało.. ale ty jesteś głupia widać że nie masz doświadczenia po co ględzisz o swoim życiu prywatnym obcemu facetowi w dodatku szefowi sama prowokujesz takie sytuacje i podajesz mu się na tacy, takie młode bez wsparcia naiwne dziewczątka to dla takiego dziada łakomy kąsek, pewnie jest stary i żonaty jak znam życie, to nie jest twój tatuś/wujek/kolega to twój szef z którym powinnaś rozmawiać tylko służbowo Myślę, że to mało istotne gdzie pracuję ale powiem tyle, że jestem asystentką mojego szefa. Jestem młoda. Jeszcze w czasie studiów, mam trudną sytuację, a on zgodził się mnie przyjąć.. Pracuję tam od października. Dobrze zarabiam i nie mogę naprawdę narzekać, no prawie bo mój szef się ze mną ewidentnie spoufala i nie wiem jak na to reagować bo wiadomo nie chcę żeby mnie wyrzucił. Mówi do mnie pieszczotliwie, zaprasza na kawkę, herbatkę, obiad, czasem nawet dotyka! Dziwne to. trzeba było trzymać język za zębami o problemach nie mówić obcym facetom stary dziad teraz to wykorzystuje za chwile złoży ci propozycje pracy/kasy/awansu za seks jak się nie zgodzisz to do widzenia, na chwile dzisiejszą zacznij gadać że masz chłopaka/narzeczonego niech ten facet p ciebie przychodzi może się odczepi jak nie to pozostaje szukać nowej pracy albo dawać staremu dziadowi, on myśli że cię kupił, nagrywaj go przyda się przed sądem pracy, albo do wynegocjowania innej posady w firmie poza tym więcej asertywności chyba cię nie gwałci przecież? będzie robił to, na co sobie pozwolisz, twoja sprawa a może ty lubisz odstawiać ofiarę? Z tym gwałtem to bez przesady.. On po prostu jest dla mnie bardzo miły, prawi mi komplementy, czasem przy tym dotknie moich włosów albo twarzy, a przy tym jego spojrzenie.. ewidentnie pełne pożądania! a to musisz być ostrożna jeden dwuznaczny gest z twojej strony i on nie wytrzyma, najlepiej jakbyś zobaczył że masz kogoś i ten ktoś po ciebie przychodzi może da sobie spokój poza tym musisz trzymać dystans być uprzejma ale chłodna, z tym gwałtem to nie przesada tez byłam molestowana przez szefa wspominał o gwałcie z uśmiechem na twarzy smutas.gif , zawsze jak byłam z nim sam na sam to aż stałam przy drzwiach (klucz był w drzwiach) jakby mnie obcy facet macał po twarzy, włosach to był powiedziała ostro by tego nie robił a przynajmniej odsunęła się, skoro nie reagujesz na coś takiego to nie dziw się że on się tak zachowuje Tylko, że ja nie mam żadnego chłopaka, ani nawet przyjaciół, a on o tym wie bo mu się zwierzałam.. Ten mój wydaje się być porządny i poważny ale ewidentnie mnie podrywa, chyba że coś mi się wydawało.. ale ty jesteś głupia widać że nie masz doświadczenia po co ględzisz o swoim życiu prywatnym obcemu facetowi w dodatku szefowi sama prowokujesz takie sytuacje i podajesz mu się na tacy, takie młode bez wsparcia naiwne dziewczątka to dla takiego dziada łakomy kąsek, pewnie jest stary i żonaty jak znam życie, to nie jest twój tatuś/wujek/kolega to twój szef z którym powinnaś rozmawiać tylko służbowo Myślę, że to mało istotne gdzie pracuję ale powiem tyle, że jestem asystentką mojego szefa. Jestem młoda. Jeszcze w czasie studiów, mam trudną sytuację, a on zgodził się mnie przyjąć.. Pracuję tam od października. Dobrze zarabiam i nie mogę naprawdę narzekać, no prawie bo mój szef się ze mną ewidentnie spoufala i nie wiem jak na to reagować bo wiadomo nie chcę żeby mnie wyrzucił. Mówi do mnie pieszczotliwie, zaprasza na kawkę, herbatkę, obiad, czasem nawet dotyka! Dziwne to. trzeba było trzymać język za zębami o problemach nie mówić obcym facetom stary dziad teraz to wykorzystuje za chwile złoży ci propozycje pracy/kasy/awansu za seks jak się nie zgodzisz to do widzenia, na chwile dzisiejszą zacznij gadać że masz chłopaka/narzeczonego niech ten facet p ciebie przychodzi może się odczepi jak nie to pozostaje szukać nowej pracy albo dawać staremu dziadowi, on myśli że cię kupił, nagrywaj go przyda się przed sądem pracy, albo do wynegocjowania innej posady w firmie poza tym więcej asertywności chyba cię nie gwałci przecież? będzie robił to, na co sobie pozwolisz, twoja sprawa a może ty lubisz odstawiać ofiarę? Z tym gwałtem to bez przesady.. On po prostu jest dla mnie bardzo miły, prawi mi komplementy, czasem przy tym dotknie moich włosów albo twarzy, a przy tym jego spojrzenie.. ewidentnie pełne pożądania! a to musisz być ostrożna jeden dwuznaczny gest z twojej strony i on nie wytrzyma, najlepiej jakbyś zobaczył że masz kogoś i ten ktoś po ciebie przychodzi może da sobie spokój poza tym musisz trzymać dystans być uprzejma ale chłodna, z tym gwałtem to nie przesada tez byłam molestowana przez szefa wspominał o gwałcie z uśmiechem na twarzy smutas.gif , zawsze jak byłam z nim sam na sam to aż stałam przy drzwiach (klucz był w drzwiach) jakby mnie obcy facet macał po twarzy, włosach to był powiedziała ostro by tego nie robił a przynajmniej odsunęła się, skoro nie reagujesz na coś takiego to nie dziw się że on się tak zachowuje Tylko, że ja nie mam żadnego chłopaka, ani nawet przyjaciół, a on o tym wie bo mu się zwierzałam.. Ten mój wydaje się być porządny i poważny ale ewidentnie mnie podrywa, chyba że coś mi się wydawało.. ale ty jesteś głupia widać że nie masz doświadczenia po co ględzisz o swoim życiu prywatnym obcemu facetowi w dodatku szefowi sama prowokujesz takie sytuacje i podajesz mu się na tacy, takie młode bez wsparcia naiwne dziewczątka to dla takiego dziada łakomy kąsek, pewnie jest stary i żonaty jak znam życie, to nie jest twój tatuś/wujek/kolega to twój szef z którym powinnaś rozmawiać tylko służbowo

Gość gość
nie dramatyzuj nic takiego strasznego sie nie stalo. jestes dorosla ponioslo was tak sie czesto zdarza na imprezach. on nic nikomu nie powie ma za duzo do stracenia. a ty masz pewnosc, ze wszystkie semestry do konca studiow bedziesz miala zaliczone :-) jest dorosly dobrze zna zycie i nie pomysli o tobie, ze jestes puszczalska bo jak napisalas dobrze wie, ze bylas dziewica. glowa do gory!

Piszesz, że gdybyś była trzeźwa to nie zrobiłaś tego z nieśmiałości, a nie dlatego, że trzeźwo byś myślała i nie chciała tego. Gubisz się w tym co piszesz. Wcześniej pisałaś, że czekałaś na tę jedyną osobę, że czekałaś na uczucie. Zatem jak jest naprawdę? Chciałaś to zrobić? Może Twoje prawdziwe ja Cię przeraża i nie dopuszczasz myśli jaka jesteś? Istnieją kobiety, dla których seks jest czymś wyjątkowym i oznaką uczuć i obdarowują nim tylko kogoś, kogo kochają i dają komuś, kto jest im bliski, i istnieją kobiety, dla których seks to wyłącznie czynność mechaniczna i robią to bez uczuć? Do której grupy kobiet się zaliczasz tak naprawdę? Odpowiedz głośno tutaj bądź cichutko w sercu

Autorko. Nie pomyślałaś o innej sprawie. Pojawi się w końcu ktoś, kogo pokochasz. I ten ktoś nie zapyta Cię jak wyglądał Twój seks za piątym, ósmym czy dwunastym razem. Ale temat jak straciłaś dziewictwo może się pojawić. Możesz od ukochanego otrzymać takie pytanie. Co wtedy powiesz? Prawdę? Myślisz, że spodoba mu się Twoja odpowiedź, że się puściłaś (przepraszam, ale tak to można nazwać niestety) na imprezie, i to z kimś nieznajomym, i to z facetem, który mógłby być Twoim ojcem, i to w samochodzie, i to na dodatek z wykładowcą? A może skłamiesz i na zawsze pozwolisz, żeby ukochany żył znając nieprawdę? Co zrobisz?

Gość gość
Autorko jak sie czujesz? Daj znac co u Ciebie. Zaglądam tutaj codziennie.

Gość gość
Autorko jak sie czujesz? Daj znac co u Ciebie. Zaglądam tutaj codziennie.

Gość gość
Zawsze chciałam to zrobić z kimś kogo bym kochała, z kimś kto byłby dla mnie wyjątkowy. W tego sylwestra pojawił się on. Tańczyliśmy, bawiliśmy się razem, on był dla mnie taki miły, wyrozumiały, potrafił ze mną rozmawiać, komplementował mnie.. Nie ukrywam, że to było dla mnie bardzo miłe i nie zdarza mi się to codziennie.. Właściwie nigdy mi się nie zdażyło żeby ktoś traktował mnie w taki dojrzały i męski sposób. Tak mi się wydawało. Jednak na trzeźwo bym tego nie zrobiła ale wtedy wiadomo.. alkohol zrobił swoje i zapragnęłam dalszych czułości.. :(

Gość gość
Mam wyrzuty sumienia i jest mi wstyd za siebie ale trudno. Już nic nie zmienię.. Muszę jakoś funkcjonować. Najgorzej będzie w piątek bo mam z nim zajęcia, a to już za niedługo. Stresuje się cały czas tym. :(

Gość gość
W tej chwili martwię się tym spotkaniem z nim na uczelni, martwię się czy w ciąży nie jestem.. Nie myślę o tym co powiem jak ktoś zapyta o mój pierwszy raz..

Gość gość
Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego.

Gość gość
Jak nie sksńczysz tego durnegi pipcenia, to i tak nie popiszesz :) Myślę, że to mało istotne gdzie pracuję ale powiem tyle, że jestem asystentką mojego szefa. Jestem młoda. Jeszcze w czasie studiów, mam trudną sytuację, a on zgodził się mnie przyjąć.. Pracuję tam od października. Dobrze zarabiam i nie mogę naprawdę narzekać, no prawie bo mój szef się ze mną ewidentnie spoufala i nie wiem jak na to reagować bo wiadomo nie chcę żeby mnie wyrzucił. Mówi do mnie pieszczotliwie, zaprasza na kawkę, herbatkę, obiad, czasem nawet dotyka! Dziwne to. trzeba było trzymać język za zębami o problemach nie mówić obcym facetom stary dziad teraz to wykorzystuje za chwile złoży ci propozycje pracy/kasy/awansu za seks jak się nie zgodzisz to do widzenia, na chwile dzisiejszą zacznij gadać że masz chłopaka/narzeczonego niech ten facet p ciebie przychodzi może się odczepi jak nie to pozostaje szukać nowej pracy albo dawać staremu dziadowi, on myśli że cię kupił, nagrywaj go przyda się przed sądem pracy, albo do wynegocjowania innej posady w firmie poza tym więcej asertywności chyba cię nie gwałci przecież? będzie robił to, na co sobie pozwolisz, twoja sprawa a może ty lubisz odstawiać ofiarę? Z tym gwałtem to bez przesady.. On po prostu jest dla mnie bardzo miły, prawi mi komplementy, czasem przy tym dotknie moich włosów albo twarzy, a przy tym jego spojrzenie.. ewidentnie pełne pożądania! a to musisz być ostrożna jeden dwuznaczny gest z twojej strony i on nie wytrzyma, najlepiej jakbyś zobaczył że masz kogoś i ten ktoś po ciebie przychodzi może da sobie spokój poza tym musisz trzymać dystans być uprzejma ale chłodna, z tym gwałtem to nie przesada tez byłam molestowana przez szefa wspominał o gwałcie z uśmiechem na twarzy smutas.gif , zawsze jak byłam z nim sam na sam to aż stałam przy drzwiach (klucz był w drzwiach) jakby mnie obcy facet macał po twarzy, włosach to był powiedziała ostro by tego nie robił a przynajmniej odsunęła się, skoro nie reagujesz na coś takiego to nie dziw się że on się tak zachowuje Tylko, że ja nie mam żadnego chłopaka, ani nawet przyjaciół, a on o tym wie bo mu się zwierzałam.. Ten mój wydaje się być porządny i poważny ale ewidentnie mnie podrywa, chyba że coś mi się wydawało.. ale ty jesteś głupia widać że nie masz doświadczenia po co ględzisz o swoim życiu prywatnym obcemu facetowi w dodatku szefowi sama prowokujesz takie sytuacje i podajesz mu się na tacy, takie młode bez wsparcia naiwne dziewczątka to dla takiego dziada łakomy kąsek, pewnie jest stary i żonaty jak znam życie, to nie jest twój tatuś/wujek/kolega to twój szef z którym powinnaś rozmawiać tylko służbowo Myślę, że to mało istotne gdzie pracuję ale powiem tyle, że jestem asystentką mojego szefa. Jestem młoda. Jeszcze w czasie studiów, mam trudną sytuację, a on zgodził się mnie przyjąć.. Pracuję tam od października. Dobrze zarabiam i nie mogę naprawdę narzekać, no prawie bo mój szef się ze mną ewidentnie spoufala i nie wiem jak na to reagować bo wiadomo nie chcę żeby mnie wyrzucił. Mówi do mnie pieszczotliwie, zaprasza na kawkę, herbatkę, obiad, czasem nawet dotyka! Dziwne to. trzeba było trzymać język za zębami o problemach nie mówić obcym facetom stary dziad teraz to wykorzystuje za chwile złoży ci propozycje pracy/kasy/awansu za seks jak się nie zgodzisz to do widzenia, na chwile dzisiejszą zacznij gadać że masz chłopaka/narzeczonego niech ten facet p ciebie przychodzi może się odczepi jak nie to pozostaje szukać nowej pracy albo dawać staremu dziadowi, on myśli że cię kupił, nagrywaj go przyda się przed sądem pracy, albo do wynegocjowania innej posady w firmie poza tym więcej asertywności chyba cię nie gwałci przecież? będzie robił to, na co sobie pozwolisz, twoja sprawa a może ty lubisz odstawiać ofiarę? Z tym gwałtem to bez przesady.. On po prostu jest dla mnie bardzo miły, prawi mi komplementy, czasem przy tym dotknie moich włosów albo twarzy, a przy tym jego spojrzenie.. ewidentnie pełne pożądania! a to musisz być ostrożna jeden dwuznaczny gest z twojej strony i on nie wytrzyma, najlepiej jakbyś zobaczył że masz kogoś i ten ktoś po ciebie przychodzi może da sobie spokój poza tym musisz trzymać dystans być uprzejma ale chłodna, z tym gwałtem to nie przesada tez byłam molestowana przez szefa wspominał o gwałcie z uśmiechem na twarzy smutas.gif , zawsze jak byłam z nim sam na sam to aż stałam przy drzwiach (klucz był w drzwiach) jakby mnie obcy facet macał po twarzy, włosach to był powiedziała ostro by tego nie robił a przynajmniej odsunęła się, skoro nie reagujesz na coś takiego to nie dziw się że on się tak zachowuje Tylko, że ja nie mam żadnego chłopaka, ani nawet przyjaciół, a on o tym wie bo mu się zwierzałam.. Ten mój wydaje się być porządny i poważny ale ewidentnie mnie podrywa, chyba że coś mi się wydawało.. ale ty jesteś głupia widać że nie masz doświadczenia po co ględzisz o swoim życiu prywatnym obcemu facetowi w dodatku szefowi sama prowokujesz takie sytuacje i podajesz mu się na tacy, takie młode bez wsparcia naiwne dziewczątka to dla takiego dziada łakomy kąsek, pewnie jest stary i żonaty jak znam życie, to nie jest twój tatuś/wujek/kolega to twój szef z którym powinnaś rozmawiać tylko służbowo Myślę, że to mało istotne gdzie pracuję ale powiem tyle, że jestem asystentką mojego szefa. Jestem młoda. Jeszcze w czasie studiów, mam trudną sytuację, a on zgodził się mnie przyjąć.. Pracuję tam od października. Dobrze zarabiam i nie mogę naprawdę narzekać, no prawie bo mój szef się ze mną ewidentnie spoufala i nie wiem jak na to reagować bo wiadomo nie chcę żeby mnie wyrzucił. Mówi do mnie pieszczotliwie, zaprasza na kawkę, herbatkę, obiad, czasem nawet dotyka! Dziwne to. trzeba było trzymać język za zębami o problemach nie mówić obcym facetom stary dziad teraz to wykorzystuje za chwile złoży ci propozycje pracy/kasy/awansu za seks jak się nie zgodzisz to do widzenia, na chwile dzisiejszą zacznij gadać że masz chłopaka/narzeczonego niech ten facet p ciebie przychodzi może się odczepi jak nie to pozostaje szukać nowej pracy albo dawać staremu dziadowi, on myśli że cię kupił, nagrywaj go przyda się przed sądem pracy, albo do wynegocjowania innej posady w firmie poza tym więcej asertywności chyba cię nie gwałci przecież? będzie robił to, na co sobie pozwolisz, twoja sprawa a może ty lubisz odstawiać ofiarę? Z tym gwałtem to bez przesady.. On po prostu jest dla mnie bardzo miły, prawi mi komplementy, czasem przy tym dotknie moich włosów albo twarzy, a przy tym jego spojrzenie.. ewidentnie pełne pożądania! a to musisz być ostrożna jeden dwuznaczny gest z twojej strony i on nie wytrzyma, najlepiej jakbyś zobaczył że masz kogoś i ten ktoś po ciebie przychodzi może da sobie spokój poza tym musisz trzymać dystans być uprzejma ale chłodna, z tym gwałtem to nie przesada tez byłam molestowana przez szefa wspominał o gwałcie z uśmiechem na twarzy smutas.gif , zawsze jak byłam z nim sam na sam to aż stałam przy drzwiach (klucz był w drzwiach) jakby mnie obcy facet macał po twarzy, włosach to był powiedziała ostro by tego nie robił a przynajmniej odsunęła się, skoro nie reagujesz na coś takiego to nie dziw się że on się tak zachowuje Tylko, że ja nie mam żadnego chłopaka, ani nawet przyjaciół, a on o tym wie bo mu się zwierzałam.. Ten mój wydaje się być porządny i poważny ale ewidentnie mnie podrywa, chyba że coś mi się wydawało.. ale ty jesteś głupia widać że nie masz doświadczenia po co ględzisz o swoim życiu prywatnym obcemu facetowi w dodatku szefowi sama prowokujesz takie sytuacje i podajesz mu się na tacy, takie młode bez wsparcia naiwne dziewczątka to dla takiego dziada łakomy kąsek, pewnie jest stary i żonaty jak znam życie, to nie jest twój tatuś/wujek/kolega to twój szef z którym powinnaś rozmawiać tylko służbowo Myślę, że to mało istotne gdzie pracuję ale powiem tyle, że jestem asystentką mojego szefa. Jestem młoda. Jeszcze w czasie studiów, mam trudną sytuację, a on zgodził się mnie przyjąć.. Pracuję tam od października. Dobrze zarabiam i nie mogę naprawdę narzekać, no prawie bo mój szef się ze mną ewidentnie spoufala i nie wiem jak na to reagować bo wiadomo nie chcę żeby mnie wyrzucił. Mówi do mnie pieszczotliwie, zaprasza na kawkę, herbatkę, obiad, czasem nawet dotyka! Dziwne to. trzeba było trzymać język za zębami o problemach nie mówić obcym facetom stary dziad teraz to wykorzystuje za chwile złoży ci propozycje pracy/kasy/awansu za seks jak się nie zgodzisz to do widzenia, na chwile dzisiejszą zacznij gadać że masz chłopaka/narzeczonego niech ten facet p ciebie przychodzi może się odczepi jak nie to pozostaje szukać nowej pracy albo dawać staremu dziadowi, on myśli że cię kupił, nagrywaj go przyda się przed sądem pracy, albo do wynegocjowania innej posady w firmie poza tym więcej asertywności chyba cię nie gwałci przecież? będzie robił to, na co sobie pozwolisz, twoja sprawa a może ty lubisz odstawiać ofiarę? Z tym gwałtem to bez przesady.. On po prostu jest dla mnie bardzo miły, prawi mi komplementy, czasem przy tym dotknie moich włosów albo twarzy, a przy tym jego spojrzenie.. ewidentnie pełne pożądania! a to musisz być ostrożna jeden dwuznaczny gest z twojej strony i on nie wytrzyma, najlepiej jakbyś zobaczył że masz kogoś i ten ktoś po ciebie przychodzi może da sobie spokój poza tym musisz trzymać dystans być uprzejma ale chłodna, z tym gwałtem to nie przesada tez byłam molestowana przez szefa wspominał o gwałcie z uśmiechem na twarzy smutas.gif , zawsze jak byłam z nim sam na sam to aż stałam przy drzwiach (klucz był w drzwiach) jakby mnie obcy facet macał po twarzy, włosach t

Gość gość
Nici z projektu. Nici z projektu, Nici z projektu. Myślę, że to mało istotne gdzie pracuję ale powiem tyle, że jestem asystentką mojego szefa. Jestem młoda. Jeszcze w czasie studiów, mam trudną sytuację, a on zgodził się mnie przyjąć.. Pracuję tam od października. Dobrze zarabiam i nie mogę naprawdę narzekać, no prawie bo mój szef się ze mną ewidentnie spoufala i nie wiem jak na to reagować bo wiadomo nie chcę żeby mnie wyrzucił. Mówi do mnie pieszczotliwie, zaprasza na kawkę, herbatkę, obiad, czasem nawet dotyka! Dziwne to. trzeba było trzymać język za zębami o problemach nie mówić obcym facetom stary dziad teraz to wykorzystuje za chwile złoży ci propozycje pracy/kasy/awansu za seks jak się nie zgodzisz to do widzenia, na chwile dzisiejszą zacznij gadać że masz chłopaka/narzeczonego niech ten facet p ciebie przychodzi może się odczepi jak nie to pozostaje szukać nowej pracy albo dawać staremu dziadowi, on myśli że cię kupił, nagrywaj go przyda się przed sądem pracy, albo do wynegocjowania innej posady w firmie poza tym więcej asertywności chyba cię nie gwałci przecież? będzie robił to, na co sobie pozwolisz, twoja sprawa a może ty lubisz odstawiać ofiarę? Z tym gwałtem to bez przesady.. On po prostu jest dla mnie bardzo miły, prawi mi komplementy, czasem przy tym dotknie moich włosów albo twarzy, a przy tym jego spojrzenie.. ewidentnie pełne pożądania! a to musisz być ostrożna jeden dwuznaczny gest z twojej strony i on nie wytrzyma, najlepiej jakbyś zobaczył że masz kogoś i ten ktoś po ciebie przychodzi może da sobie spokój poza tym musisz trzymać dystans być uprzejma ale chłodna, z tym gwałtem to nie przesada tez byłam molestowana przez szefa wspominał o gwałcie z uśmiechem na twarzy smutas.gif , zawsze jak byłam z nim sam na sam to aż stałam przy drzwiach (klucz był w drzwiach) jakby mnie obcy facet macał po twarzy, włosach to był powiedziała ostro by tego nie robił a przynajmniej odsunęła się, skoro nie reagujesz na coś takiego to nie dziw się że on się tak zachowuje Tylko, że ja nie mam żadnego chłopaka, ani nawet przyjaciół, a on o tym wie bo mu się zwierzałam.. Ten mój wydaje się być porządny i poważny ale ewidentnie mnie podrywa, chyba że coś mi się wydawało.. ale ty jesteś głupia widać że nie masz doświadczenia po co ględzisz o swoim życiu prywatnym obcemu facetowi w dodatku szefowi sama prowokujesz takie sytuacje i podajesz mu się na tacy, takie młode bez wsparcia naiwne dziewczątka to dla takiego dziada łakomy kąsek, pewnie jest stary i żonaty jak znam życie, to nie jest twój tatuś/wujek/kolega to twój szef z którym powinnaś rozmawiać tylko służbowo Myślę, że to mało istotne gdzie pracuję ale powiem tyle, że jestem asystentką mojego szefa. Jestem młoda. Jeszcze w czasie studiów, mam trudną sytuację, a on zgodził się mnie przyjąć.. Pracuję tam od października. Dobrze zarabiam i nie mogę naprawdę narzekać, no prawie bo mój szef się ze mną ewidentnie spoufala i nie wiem jak na to reagować bo wiadomo nie chcę żeby mnie wyrzucił. Mówi do mnie pieszczotliwie, zaprasza na kawkę, herbatkę, obiad, czasem nawet dotyka! Dziwne to. trzeba było trzymać język za zębami o problemach nie mówić obcym facetom stary dziad teraz to wykorzystuje za chwile złoży ci propozycje pracy/kasy/awansu za seks jak się nie zgodzisz to do widzenia, na chwile dzisiejszą zacznij gadać że masz chłopaka/narzeczonego niech ten facet p ciebie przychodzi może się odczepi jak nie to pozostaje szukać nowej pracy albo dawać staremu dziadowi, on myśli że cię kupił, nagrywaj go przyda się przed sądem pracy, albo do wynegocjowania innej posady w firmie poza tym więcej asertywności chyba cię nie gwałci przecież? będzie robił to, na co sobie pozwolisz, twoja sprawa a może ty lubisz odstawiać ofiarę? Z tym gwałtem to bez przesady.. On po prostu jest dla mnie bardzo miły, prawi mi komplementy, czasem przy tym dotknie moich włosów albo twarzy, a przy tym jego spojrzenie.. ewidentnie pełne pożądania! a to musisz być ostrożna jeden dwuznaczny gest z twojej strony i on nie wytrzyma, najlepiej jakbyś zobaczył że masz kogoś i ten ktoś po ciebie przychodzi może da sobie spokój poza tym musisz trzymać dystans być uprzejma ale chłodna, z tym gwałtem to nie przesada tez byłam molestowana przez szefa wspominał o gwałcie z uśmiechem na twarzy smutas.gif , zawsze jak byłam z nim sam na sam to aż stałam przy drzwiach (klucz był w drzwiach) jakby mnie obcy facet macał po twarzy, włosach to był powiedziała ostro by tego nie robił a przynajmniej odsunęła się, skoro nie reagujesz na coś takiego to nie dziw się że on się tak zachowuje Tylko, że ja nie mam żadnego chłopaka, ani nawet przyjaciół, a on o tym wie bo mu się zwierzałam.. Ten mój wydaje się być porządny i poważny ale ewidentnie mnie podrywa, chyba że coś mi się wydawało.. ale ty jesteś głupia widać że nie masz doświadczenia po co ględzisz o swoim życiu prywatnym obcemu facetowi w dodatku szefowi sama prowokujesz takie sytuacje i podajesz mu się na tacy, takie młode bez wsparcia naiwne dziewczątka to dla takiego dziada łakomy kąsek, pewnie jest stary i żonaty jak znam życie, to nie jest twój tatuś/wujek/kolega to twój szef z którym powinnaś rozmawiać tylko służbowo Myślę, że to mało istotne gdzie pracuję ale powiem tyle, że jestem asystentką mojego szefa. Jestem młoda. Jeszcze w czasie studiów, mam trudną sytuację, a on zgodził się mnie przyjąć.. Pracuję tam od października. Dobrze zarabiam i nie mogę naprawdę narzekać, no prawie bo mój szef się ze mną ewidentnie spoufala i nie wiem jak na to reagować bo wiadomo nie chcę żeby mnie wyrzucił. Mówi do mnie pieszczotliwie, zaprasza na kawkę, herbatkę, obiad, czasem nawet dotyka! Dziwne to. trzeba było trzymać język za zębami o problemach nie mówić obcym facetom stary dziad teraz to wykorzystuje za chwile złoży ci propozycje pracy/kasy/awansu za seks jak się nie zgodzisz to do widzenia, na chwile dzisiejszą zacznij gadać że masz chłopaka/narzeczonego niech ten facet p ciebie przychodzi może się odczepi jak nie to pozostaje szukać nowej pracy albo dawać staremu dziadowi, on myśli że cię kupił, nagrywaj go przyda się przed sądem pracy, albo do wynegocjowania innej posady w firmie poza tym więcej asertywności chyba cię nie gwałci przecież? będzie robił to, na co sobie pozwolisz, twoja sprawa a może ty lubisz odstawiać ofiarę? Z tym gwałtem to bez przesady.. On po prostu jest dla mnie bardzo miły, prawi mi komplementy, czasem przy tym dotknie moich włosów albo twarzy, a przy tym jego spojrzenie.. ewidentnie pełne pożądania! a to musisz być ostrożna jeden dwuznaczny gest z twojej strony i on nie wytrzyma, najlepiej jakbyś zobaczył że masz kogoś i ten ktoś po ciebie przychodzi może da sobie spokój poza tym musisz trzymać dystans być uprzejma ale chłodna, z tym gwałtem to nie przesada tez byłam molestowana przez szefa wspominał o gwałcie z uśmiechem na twarzy smutas.gif , zawsze jak byłam z nim sam na sam to aż stałam przy drzwiach (klucz był w drzwiach) jakby mnie obcy facet macał po twarzy, włosach to był powiedziała ostro by tego nie robił a przynajmniej odsunęła się, skoro nie reagujesz na coś takiego to nie dziw się że on się tak zachowuje Tylko, że ja nie mam żadnego chłopaka, ani nawet przyjaciół, a on o tym wie bo mu się zwierzałam.. Ten mój wydaje się być porządny i poważny ale ewidentnie mnie podrywa, chyba że coś mi się wydawało.. ale ty jesteś głupia widać że nie masz doświadczenia po co ględzisz o swoim życiu prywatnym obcemu facetowi w dodatku szefowi sama prowokujesz takie sytuacje i podajesz mu się na tacy, takie młode bez wsparcia naiwne dziewczątka to dla takiego dziada łakomy kąsek, pewnie jest stary i żonaty jak znam życie, to nie jest twój tatuś/wujek/kolega to twój szef z którym powinnaś rozmawiać tylko służbowo Myślę, że to mało istotne gdzie pracuję ale powiem tyle, że jestem asystentką mojego szefa. Jestem młoda. Jeszcze w czasie studiów, mam trudną sytuację, a on zgodził się mnie przyjąć.. Pracuję tam od października. Dobrze zarabiam i nie mogę naprawdę narzekać, no prawie bo mój szef się ze mną ewidentnie spoufala i nie wiem jak na to reagować bo wiadomo nie chcę żeby mnie wyrzucił. Mówi do mnie pieszczotliwie, zaprasza na kawkę, herbatkę, obiad, czasem nawet dotyka! Dziwne to. trzeba było trzymać język za zębami o problemach nie mówić obcym facetom stary dziad teraz to wykorzystuje za chwile złoży ci propozycje pracy/kasy/awansu za seks jak się nie zgodzisz to do widzenia, na chwile dzisiejszą zacznij gadać że masz chłopaka/narzeczonego niech ten facet p ciebie przychodzi może się odczepi jak nie to pozostaje szukać nowej pracy albo dawać staremu dziadowi, on myśli że cię kupił, nagrywaj go przyda się przed sądem pracy, albo do wynegocjowania innej posady w firmie poza tym więcej asertywności chyba cię nie gwałci przecież? będzie robił to, na co sobie pozwolisz, twoja sprawa a może ty lubisz odstawiać ofiarę? Z tym gwałtem to bez przesady.. On po prostu jest dla mnie bardzo miły, prawi mi komplementy, czasem przy tym dotknie moich włosów albo twarzy, a przy tym jego spojrzenie.. ewidentnie pełne pożądania! a to musisz być ostrożna jeden dwuznaczny gest z twojej strony i on nie wytrzyma, najlepiej jakbyś zobaczył że masz kogoś i ten ktoś po ciebie przychodzi może da sobie spokój poza tym musisz trzymać dystans być uprzejma ale chłodna, z tym gwałtem to nie przesada tez byłam molestowana przez szefa wspominał o gwałcie z uśmiechem na twarzy smutas.gif , zawsze jak byłam z nim sam na sam to aż stałam przy drzwiach (klucz był w drzwiach) jakby mnie obcy facet macał po twarzy, włosach t

Gość gość
Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego.

Gość gość
Sztucznie podtrzymywany temat. Ale to już koniec... :) Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego.

Gość gość
Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego.

Gość gość
I skończ tę "niby-rozmowę" którą prowadzisz sama z sobą. Żałosne.

Gość gość
Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna pało bo gdybyś bała się o ciążę to byś już dawno poszła po tabletkę poronna a nie pisała tu że boisz się ciąży i siedziała w chacie na tym forum pisała. Weź wymyśl coś bardziej wiarygodnego. Tej skończ już te prowokacje durna

Gość gość
Jak przezylas spotkanie z wykladowcą? Codziennie tu zaglądam ale jakis debil psuje temat.. Odpisz, jestem ciekawa co u Ciebie..

Gość gość
No więc w piątek miałam z nim ćwiczenia na uczelni i widzieliśmy się po raz pierwszy od tamtego zdarzenia. W czwartek to w ogóle myślałam, że zwariuję. Nie mogłam nic jeść, nie mogłam zasnąć.. W piątek rano jak jechałam na uczelnie to byłam przerażona i zestresowana. Czekałam przed salą i starałam się zachowywać spokojnie. Byłam tam dość wcześnie. Jak przyszedł on to byłam tylko ja i dwie koleżanki z grupy. Reszta przyszła później, na ostatnią chwilę. Jak otwierał drzwi to tylko tak się na mnie popatrzył i mnie przepuścił, później jak włączał komputer, prezentacje to czasem na mnie zerkał, usiadłam tam gdzie zawsze, w pierwszej ławce, a on jak już prowadził ćwiczenia to tak jak często na ćwiczeniach stawał koło mojej ławki i na mnie patrzył tak na tych ćwiczeniach ewidentne unikał kontaktu wzrokowego! Jak już wychodziliśmy z ćwiczeń to mnie tylko zaczepił na chwilę i dał mi kartkę ze swoim numerem telefonu. Poprosił żebym zadzwoniła lub napisała bo musi ze mną porozmawiać ale nie chciał na uczelni.. Nie wiem jak to odebrać. Ale się wpakowałam.

Gość gość
Zadzwoń do niego. Wyjaśni się cała sytuacja.

Gość gość
Jakiego największego penisa miał wasz partner? A chciałybyście aby miał usmiech.gif Mój kochanek z którym kiedyś się spotykałam miał 19 cm i miał dość grubego było bardzo przyjemnie szczególnie jak wchodził na samym początku usmiech.gif niebieskoooka 2013.07.14 mój facet ma 18 cm i mi to wystarcza oczko.gif gość cd. 2013.07.14 a statystyczny czas wyzwalania orgazmu u kobiety to 10minut, więc na c**j 19cm jak zwiędnie po 1.minucie!!!???? Chyba wytłumaczyłam jak krowie na rowie, że ważniejsza jest długość stania w niż długość w Jakiego największego penisa miał wasz partner? A chciałybyście aby miał usmiech.gif Mój kochanek z którym kiedyś się spotykałam miał 19 cm i miał dość grubego było bardzo przyjemnie szczególnie jak wchodził na samym początku usmiech.gif niebieskoooka 2013.07.14 mój facet ma 18 cm i mi to wystarcza oczko.gif gość cd. 2013.07.14 a statystyczny czas wyzwalania orgazmu u kobiety to 10minut, więc na c**j 19cm jak zwiędnie po 1.minucie!!!???? Chyba wytłumaczyłam jak krowie na rowie, że ważniejsza jest długość stania w niż długość w Jakiego największego penisa miał wasz partner? A chciałybyście aby miał usmiech.gif Mój kochanek z którym kiedyś się spotykałam miał 19 cm i miał dość grubego było bardzo przyjemnie szczególnie jak wchodził na samym początku usmiech.gif niebieskoooka 2013.07.14 mój facet ma 18 cm i mi to wystarcza oczko.gif gość cd. 2013.07.14 a statystyczny czas wyzwalania orgazmu u kobiety to 10minut, więc na c**j 19cm jak zwiędnie po 1.minucie!!!???? Chyba wytłumaczyłam jak krowie na rowie, że ważniejsza jest długość stania w niż długość w Jakiego największego penisa miał wasz partner? A chciałybyście aby miał usmiech.gif Mój kochanek z którym kiedyś się spotykałam miał 19 cm i miał dość grubego było bardzo przyjemnie szczególnie jak wchodził na samym początku usmiech.gif niebieskoooka 2013.07.14 mój facet ma 18 cm i mi to wystarcza oczko.gif gość cd. 2013.07.14 a statystyczny czas wyzwalania orgazmu u kobiety to 10minut, więc na c**j 19cm jak zwiędnie po 1.minucie!!!???? Chyba wytłumaczyłam jak krowie na rowie, że ważniejsza jest długość stania w niż długość w Jakiego największego penisa miał wasz partner? A chciałybyście aby miał usmiech.gif Mój kochanek z którym kiedyś się spotykałam miał 19 cm i miał dość grubego było bardzo przyjemnie szczególnie jak wchodził na samym początku usmiech.gif niebieskoooka 2013.07.14 mój facet ma 18 cm i mi to wystarcza oczko.gif gość cd. 2013.07.14 a statystyczny czas wyzwalania orgazmu u kobiety to 10minut, więc na c**j 19cm jak zwiędnie po 1.minucie!!!???? Chyba wytłumaczyłam jak krowie na rowie, że ważniejsza jest długość stania w niż długość w