Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość od kapci

fenomen kapci Befado

Polecane posty

Gość gość
Ja wcale nie twierdzę, że jest coś z nimi nie tak. Chociaż jak dla mnie strasznie kiepska jakość jak za tą cenę, kupiłam kiedyś córce do przedszkola i szybko wróciłam do Zetpolu bo jednak o połowę tańsze a wytrzymują dłużej. Jednak uważam, że zmuszanie dziecka do chodzenia cały dzień w usztywnianych butach nie jest na pewno zdrowe!

Gość gość
Ale są miejsca/sytuacje, że kapcie trzeba mieć i pytanie było: jakie?

Gość flakonikperfumik
No właśnie, takie było pytanie, dokładnie. Jakie, a nie czy. Jakie kapcie kupić, a nie czy kupić, bo wiadomo, że chociaż jedną parę kapcie dziecko powinno mieć. A poza tym ja absolutnie nie jestem taka zacofana i nie każę dzieciom non stop w kapciach chodzić, nie mówię co pięć minut "załóż kapcie", jak dziecko nie chce to nie każę mu chodzić w nich cały czas, bardzo często chodzą bosaka, ale wiadomo, kapcie też używają. A potem chodzą takie dzieci koślawe w mieście, patrzeć nie można, jak bity niszczą, podeszwy do środka ścierają. Dlatego ja chce temu zapobiec i byłam już z synami u ortopedy, bo miałam wrażenie, że krzywią stopy do środka i on powiedział, żeby kupić wkładki usztywniające i dokładnie wybierać buty, wiec opisuję swoje przeżycia i doświadczenia.

Gość gość
Jeszcze nie trafiłam na dobre kapcie, a dziecko ma zalecenie od ortopedy, żeby w nich chodzić, bo koślawi nogi. W każdych okropnie poci się mu noga i po prostu śmierdzi.

Gość gość
mojemu dziecku prawie 2 letniemu jeszcze nie smierdzialy stopy, powaga;) nosi kapcie disney, wierzchnie skórzane z elefantena czy w ogole takim maluszkom mogą ŚMIERDZIEĆ stopy????

Gość gość
No mojemu śmierdziały. W zewnętrznych butach nigdy, a w befado, mb i renbucie tak i to okropnie.

Gość szalona młoda mama
A ja butów nie wącham! Patrze tylko czy przypadkiem stopki nie są mokre. Moja córeczka ma 26 miesięcy i ma od kiedy zaczęła chodzić zawsze Befado. Obecnie ma cztery pary: jedne u babci, drugie w domu, trzecie w żłobku, czwarte jak idziemy gdzieś do znajomych czy rodziny. Mogę je spokojnie polecić, bo nie mam im nic do zarzucenia. Są wygodne, nie obcierają, nogi nie są mokre i dobrze trzymają piętę. To wszystko, same zalety. Do tego nie mechacą się, nie płowieją. Dziecko chodzi w jednej parze nawet 10 miesięcy i noga nie uciska. Rozmiarówka od chyba 18 do 36 także dla każdego dziecka. Do tego kolory i design jak dla mnie boskie. Cena 35 zł, ale to jest dla mnie sprawa drugorzędna.

Gość Sandra501
Kiedy moj maly zaczal chodzic, jako drugie buciki kupilam mu trampki z befado, po prostu mi sie spodobaly. Balam sie tylko, ze stopka bedzie sie pocila. Na szczescie tak nie jest. Maly zaczal w nich chodzic bardzo dobrze, dlatego dzisiaj kupilam mu cos ala kapcie-tenisowki wkladane tej samej firmy. Uwazam,ze mozna buty tej marki okreslic jako jakosc za rozsadna cene.

Gość gość
miałam kiedyś dla synka. teraz znów zakupiłam kilka par żeby było na zaś w fajnej cenie. ja polecam

Gość gość
Ja też polecam. Są tanie, a porządnie wykonane i z certyfikatem, więc mam pewność, że syn nie chodzi w byle czym. I tak, dzieciom też się pocą stopy, często nawet bardziej niż dorosłym, to normalne.