Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy utrata dziewictwa w nastoletnim wieku zle swiadczy o klasie dziewczyny?

Polecane posty

Gość gość

tak w wieku 15-17l

Gość on z zasadami
oczywiscie,nie najlepiej to swiadczy o klasie dziewczyny,minimum to 19l a 15-17 l to juz podchodzi pod patologie

Gość gość
:D

Gość gość
Chcesz byc k***wka ? Szanuj sie,nie dawaj d**y byle komu.Poczekaj troche az znajdziesz powaznego faceta,ktory Cie bedzie szanowal i wtrdy to zrob.

Gość gość1234
to tylko świadczy o jej rodzicach że wysyłali córkę tylko na lekcje religii.

Gość gość
ten facet nie odpuszcza...coś się tak uwziął? Tak naprawdę większość ludzi ma swoje pierwsze doświadczenia seksualne w tym wieku i NIC złego im się nie dzieje. Z patologii to chyba jest ten "normalny" bo seks coś mu się źle kojarzy...może był molestowany?

Gość gość
zależy jak była w związku to nie swiadczy zle , jak się puściła z kolegą na imprezie albo z nieznajomym to zle swiadczy

Gość gość
a czemu źle świadczy? Ludzie lubią seks, to jakie ktoś ma podejście to prywatna sprawa. O ile uważają i odpowiednio się zabezpieczają to nie ma nic złego w seksie bez zobowiązań.

Gość on z zasadmi
wiekszosc w wieku 15-17l?:D zaloze sie ze nie wiecej niz 15%,najwiecej zaczyna w wieku 19-22l

Gość gość
Nie, większość ludzi zaczyna przed 18, wtedy są pierwsze "poważne" związki i spore libido. I to jest normalne, nie ma w tym nic złego pod warunkiem, że podchodzą do tego z głową. Seks nie ma też nic wspólnego z klasą, bo w NICZYM nie ujmuje kobiecie fakt, że lubi seks.

Gość on z zasadami
bzdury opowiadasz,i tym tlumaczysz swoja wczesna inicjacje w tym wieku sa tylko pierwsze i to malo co znaczace zauroczenia fascynacje bo takie zwiazki zazwyczaj szybko sie koncza

Gość gość
Nie, TOBIE tłumaczę, czemu nie było w tym nic złego ;) Masz rację, związki się rozpadają...10 lat później też się rozpadają...przez całe nasze życie wchodzimy w związku, w których uprawiamy seks, i czasem nic z tego nie wychodzi. Co z tego? Seks wynika z potrzeb biologicznych, nie z miłości.

Gość gość
up

Gość gość
:P

Gość gość
tak

Gość ja bym nie chcial laski
ktora stracila cnote jako nastolatka. a juz zwlaszcza anal nie jest dla nastolatek

Gość gość
tego już kompletnie nie rozumiem...nie tylko oceniacie czyjąś wartość po fakcie czy seks uprawia, ale macie do tego poziomy zgorszenia - jeden rodzaj seksu jest gorszy od drugiego...

Gość gość
Ja staram sie jak najdluzej utrzyma dziewctwo. Juz calkiem dlugo mi sie udaje, ale nie jest latwo.

Znowu ci obrońcy seksu starają się przeforsować teorie że to całkiem normalne i 'potrzeba fizjologiczna'. Otóż nie. Seks to poniekąd patologia, tym bardziej w wieku nastoletnim.

Gość nastolatka powinna byc
niewinna, a nie sie bzykac

Gość szmaragd w długopisie
no oczywiście. jestem szmatą, bo pierwszy raz miałam jako 17 latka. to, że nadal jestem z tym, z którym przestałam być dziewicą to nic nie znaczy, że to mój narzeczony. nie jestem w seksie zachowawczą grzeczną dziewczynką, tak się zdarzyło, że mój pierwszy będzie moim mężem. moje przyjaciółki straciły dziewictwo jako pełnoletnie dziewczyny i każda się rozstała z tym, z którym zaczęła. a mam je zdecydowanie za dziewczyny z klasą. o klasie świadczy kultura osobista, ogłada, inteligencja, a nie to czy zdarzyło Ci się, że pierwsza prawdziwa miłość była trwałą czy nie.

Gość szmaragd w długopisie
jakby ktoś nie wyczuł początek mojej wypowiedzi to ironia.

Gość ale dla faceta czesto
jest bolesne, ze jego kobieta spala z kims wczesniej

Gość gość
taki facet raczej nie jest specjalnie ciekawą jednostką - zakompleksiony, płytki...traktujący kobiety jak dmuchane lalki. Beznadzieja.

a moze jest prawiczkiem?

na pewno tu nie chodzi o zadne traktowanie przedmiotowe

Gość gość
Dla mężczyzny nie będzie to problem, dla niedojrzałego gnojka może nim być. Z tym, że która kobieta, czy nawet dziewczyna będzie chciała gnojka?

Gość gość
Wiesz co ? Porzadnemu facetowi moze to przeszkadzac ze stracilas cnote w tym wieku.Potem wyrzucaja swoim zonom cale zycie ze sie wczesnie puscily .Sorry ale taka prawda.Dla takiego ktory leci na seks to nie bedzie stanowilo problemu bo i tak znajdzie sobie inna na zone :-P

Gość gość
Mnie by przeszkadzało jakby facet uprawiał seks w wieku 15 lat, a uważam się za osobę dojrzałą.